0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Beyaz bir soket buldum resmini cektim ama telefon ile yükleme yapamıyorum. Obd 1 mi 2 mi olduğunu nasıl anlarim ?
4000 devirden sonra 8-10 ms ten sonrakileri %1-2 gibi kıs, gereksiz taramalardan kaçın
Yok olmaz ama senin bu dip gaz grafiklerin alt devir ve ms lerde işe yaramaz. Sen 10 ms ide biraz kıs yukarda dediğim gibi de diğerlerini kıs. Elm cihazın gelince bak esas. Bu grafiklerde malum dip gaz olunca open loop oluyor.
Lpg nin olmadığı bir ülke istiyorum.isi gücü biraktim lpg ayariyla ugrasmaktan anamiz agladi.p0420 hatasi yuzunden kafayi yemej üzereyim.Bu konu bana ilaç gibi geldi.takipteyim.
Yorumlayabilir misiniz hocam.tek basima oldugum icin alt kisimlara mudahele edemedim.tek başıma kendi çapımda yol ayari yaptim.yolda enjektor surelerini baz alarak yaptim.isaretledigim kisimda enj.surelerini esitledim.kalan kisimlara mudahele edemedim.Ama degerler çok dusuk geldi bana.p0171 fakir karisim verecek gibime geliyor.
Kit zavoli.kayit işini yapip yuklerim hocam
Not not not klima arka cam rezistans kısalar ve teyp açık olsun. Klima en soğukta ve en son güçte olsun
O yeşil topu yolda sabit tutmak cok zor oluyor.
Talat hocam kış vakti hasta olamasın arkadaş [emoji23]