0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Videoları izlerken bana anlam ifade etmeyen sayılar var sadece anlayamıyorum naptığınız sesli bi video olsa naptığını neyin olduğunu konuşarak anlatan belki o zaman bizde cesaret edip kendimiz yapmaya kalkışabiliriz
zamanla anlatacağız hocam, ama ilk olarak kablo alıp kendiniz bir bağlanıp en azından değerleri buraya yuklerseniz ona göre yonlendirme yapabiliriz.
Düşünüyorum bunu yapabilirim aslında yol ayarı benim aracada yapılmadı ama arıza lambası yakmıyo araç yüksek devirlerde vs ayarlarda bozukluk olsa aracın ecu suyla lpg ecusu arasında uyumsuzlukta arıza lambası yanması lazım değilmi 2 kere yaşadım bu sorunu istanbulda landirenzo türkiye distibütörünün dükyanına gittim orda yaptırdım ayarları en son ışık yakmıyo araç zaten ayarlarım iyi diye bulaşmak istemiyorum sizce napmalıyım ?
Şöyle örnek vereyim. Benim aracın ayarları o kadar yanlışmış ki hiç sorunum yoktu. Arıza lambasi daha hiç aracimda yanmamisti. Ama tek sıkıntım dip gaz yapınca araç devirlenirken hafif tekleme olmasaydı. Yanii otomatik vites geçerken sarsar ya ondan böle daha az bir tekleme. Sorun bile denilmez. Şimdi ayarlarım sadece yol ayarı kaldı. Sonuç tekleme gitti araç daha iyi devirleniyior.Mesela ayarlarından araç çok fazla yakıt düzeltmek zorunda kalıyordu bu motor ömrüne olumsuz olarak yansıyor diye biliyorum ama emin değilim
Anladım bende merak ediyorum aslında yol ayarı yapılsa nasıl olur falan diye usta gerek yok landirenzoda dedi ama uğraşmak istemediğindende demiş olabilir bakalım ilerleye zamanlarda girişebilir bu işe şuan laptobun bataryası bozuldu garantiye yollamam lazım ondan sonra bakarız bu konuyu takipdeyim
Konu hayırlı olsun. Ben de varım Hunharca ayar yapılır
Buralar değerlenir en saflardan yerimizi ayıralım Trend topiklerin adamı Talat hocam, açmışın konuyu ama kurcalarken bozulursa sorumluluk kabul etmem. Senin bi sözün vardı, ölüyü çok yıkamakla alakalı hatırlatayım dedim Herkese kolay gelsin.Bu arada Taylandlıların ayar yaptığı araba Toyota Camry, güzel araba maşallah
Talat eline sağlık.Konuları görünce tekrar brc my 11 için kablo almaya niyetlendirdiniz benide.Elm 327 ile log kayıtlarını alabilirsem ve problem görürsem bende ayar yoluna giderim.Taktırdığım brc bayinin yolda ayar yaptığını hiç görmedim bir ayar tıtturmuşlar o doğrultuda gidiyorlar.Gerçi toyota ile anlaşmaları var devamlı 0 toyotalara kit takıyorlar ve bayideki ustayıda sanayideki arkadaşlar çok övüyorlar.
PEki bişey sorcam bu usta diyelim 10 tane aynı araca montaj yaptı 1 tanesine yolda ayar yapsa o ayarları diğer 9 arabada uygulasa olmazmı sonuçta aynı araç herşeyi aynı
kendi ayarlarımı kalibrasyon yaparken galiba biraz bozdum kalibrasyondan sonra rolantide gaza abanınca araç tekliyor önceden yoktu en eski ayarları yukleyeceğim ama o ayarlara da dönmek istemiyorum bakalım nasıl olacak
Kalibrasyonu yaparken motor yeterince ısınmış mıydı?