0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hata kodu yok. Elm ile araca da baglandim. Lpg ile obd deki motor sicakligi örtüşüyor. Belki de arac normal sekilde gaza geçiyor ben mi pimpirikleniyorum. Radyatörün önüne karton koydum bir de öyle deneyeyim.
1.6 otomatik aracimda lovato lpg var. Gaza baya bir geç geçiyor, aracin harareti ortalara geliyor ancak lpg ye geçmiyor. Lpg geçiş derecesi 30da.
Evet karton işi yanlış oldu, çıkarırım sabah. Aracim 2015 1.6 otomatik corolla. Sogutma suyu fabrikasyon, eksilme vs bir durum yok. Termostatta sıkıntı olacağını sanmiyorum oyle olsa uzun yokus inişlerde hararet düşerdi. Ancak soyle bir durum var ki aracin ekranda hararet ortaya yakinken kaloriferi açıyorum soguk üflüyor. En azindan ılık uflemesi gerekmez mi? Bu durum 1 aydir var gibi. Gecen yil eksi 10larda aracim 2km de gaza geçiyordu. Bu yıl henüz ayaz yok, hava 4 5 derece. Yine 2 km civari gaza geçiyor. O sebepten dereceyi düşürdüm, şu olayi bir çözersem 30 veya 35 dereceye ayarlayacagim.
Hizlanirken seçili, 1100devir
Merhaba arkadaslar,1.6 Makyajlı Corolla CVT aracaıma lpg takıldıktan sonra ayağmı gazdan çekip tekrar bastığımda hafif bir sallanma ve durmaya yakın aracın öne salınması gibi sorunlar oluştu. İşin garibi bir süre sonra benzinde de aynı durum söz konusu olmaya başladı. Bu nedenle lpg yi kapadım, benzinde geziyorum ama 200 km olmasına rağmen hala düzelmedi. En son gecen gun akü kutup başını çıkarıp 3-4 dk bekledim. Amacım ECU yu resetlemek ama araçta değişen sadece saatin resetlenmesi oldu. Ayarladığım radyo istasyonları bile değişmedi. ELM cihazım olmadığı için LTFT STFT değerlerine de bakamıyorum (şimdilik). Tam olarak ne yapmalıyım bu ECU reset işi için. Lpg kiti BRC ve canımı sıkmaya başladı bu durum. Sizler bu işi nasıl yapıyorsunuz? Akü olayında az mı beklemişimdir? Kolaylıklar.
Arkadaşlar merhaba, aracıma dün atiker grand taktırdım. Ancak düşük devirlerde araç gaza geç tepki veriyor gibi. Yüksek devirlerde sıkıntı yok ama 2000 civarı sıkıntılı. Usta normal dedi. Bilmem psikolojik bilmem gerçekten öyle. Kontrol edebileceğim bir yöntem var mı? Elm cihazı yeterli olur mu ilk aşamada yoksa kablo almak gerekli mi ?Aracım corolla 2018 1.6 life
araca yol ayarı yapıldı mı taktırdığunız kitin vvt-i ve valfmatik özelliği bazı durumlarda açık olması gerekiyor taktırdığınız yere kontrolünü yaptırın.
Konuyu hortlatalımbilgisayarıma format attığımdan dolayı Lovato programım silindi. nereden bulabilirim? link paylaşabilir misiniz?
15 gun once brc lpg gosterge isiklari yanip sonmeye basladi, aracin ltf deger farki -10 +10 gibi gezindi. 2 gundur ayar yapiyorum, yeniden yukluyorum, 10 15 dk sonra tekrar isiklar yanip soner oluyor. Ayar yapinca ltf 0 + - 2 lerde oluyor, isiklar yanip sonunce ltf ya +10 ya da -10 oluyor. Bir fikriniz var mi. Lpg BRC 2013 , 82.000 kmMesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2020, 23:15:16Tankin uzerindeki kirmizi bobinin isinmasi, sicak olmasi normal mi?
Once, benzine gecti, gaza gecmedi. Gaz aldim samandira takilmistir diye gene gecmedi gaza. Lpg ayar yaptim gaza gecer oldu isiklar yanip soner oldu. Sabah ise giderken normal idi. Aksam donerken lpg isiklari yanip soner idi lpg ile calisiyordu. Samandira calisiyor gaz isiklari 4 3 2 diye devam ediyor.