0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba mehmet bey, şimdi lpg takıldıktan sonra ilk defa kontrol bakımına gidecektimde, servise niye 1.8 nozul taktın bu ayarlar çok bozuk dedikten sonra nozul boyutu için yönlendireyim dedim ama kaç olmalı karar veremedim, ayarları eğer yarın servis istediğim gibi düzeltemesse kendim kurcalamayı düşünüyorum,sadece nozulu onlara değiştirteyim niyetindeyim.
şuanda 1.5 nozullar ben yine 1.8 taktırayım öylemi,yada farklı ölçümü taktırayım,enjektörler lovato dan atiker grand olarak değişti.lovatonun üzerinde b yazıyordu sanırım nozullarda oda1.8 mm oluyor galiba
Lovato easy fast de oto kalibrasyon nasıl yapılıyor arkadaşlarBu formdada diğer lpg formunda ve hatta internette araştırdım bulamadım.Çok basit bir uygulama belki ama,bulamadım@Mehmet Sezer (35460) @Murat Köse (28015)
1.6 otomatik aracimda lovato lpg var. Gaza baya bir geç geçiyor, aracin harareti ortalara geliyor ancak lpg ye geçmiyor. Lpg geçiş derecesi 30da.
20dereceye dusurduk yine ayni gibi. O secenek seçili değil, secemedimde nedense. Araç calisir haldeyken baglandim, acaba o yüzden mi secilemedi
Obd bagli. Lovato easy fast