0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar paylaşımlarınızı imrenerek takip ediyorum.kendi aracıma ayar yapma sansım yok brc (s32) ama babamın 2004 accentinde ULTRAGAS diye bir marka takılı. araçtaki sorun aracın devrini düşürüp birden yüklenildiğinde araç lpgde tekliyor.bu epeydir böyle ayar yapan tek yer var o da cok etkili olmadı.Araçda ilginç olan neredeydse tüm lpg parçları farklı marka.Soru olarak size bende lpg kablosu almış olsam bana yardımcı olabilirsmisiniz.Kablo sonrası nasıl ayar yapmam gerektiğini paylasımlarınızı okuyarak anlamaya çalısıyorum .Olaki yapamadım benim aracımı da uzaktan bağlanılabilir mi? teşekkürler
benzinde sıkıntı yok lpg performansı ile benzin arasında özellikle 2bin devir altında uçurum var. ULTRAGASA bakan doğru dürüst bir yer yok ayar yapıldığında bi nebze düzeliyor ancak 1 ay sonra tekrar bozuluyor. bu kabloyu alsam bana uzaktan bağlanıp yardım edermisiniz
zor bir iş mi bu ve nasıl başlamak lazım 2011 verso comfort extra...
Brc.de map sensörü yok (my11 lerde yok öncekilerde belki vardır bilemiyorum) ben ayar yapmak için map1 ayar sensörünü extradan 150 tl para verdim.İlk resimdeki küçük filtreyide almıştım fakat değiştırmeyi gözüm yemediSM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regulatör icinde değil diye biliyorum.youtube.de degişim videosu var.Ben nerde olduğunu bulamadım nereye monte ettilerse artık.SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
My07'de var diye hatırlıyorum map sensörüMesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2016, 01:11:06Ufak filtre regülatörde konuşlu