arkadaşlar paylaşımlarınızı imrenerek takip ediyorum.kendi aracıma ayar yapma sansım yok brc (s32) ama babamın 2004 accentinde ULTRAGAS diye bir marka takılı. araçtaki sorun aracın devrini düşürüp birden yüklenildiğinde araç lpgde tekliyor.bu epeydir böyle ayar yapan tek yer var o da cok etkili olmadı.Araçda ilginç olan neredeydse tüm lpg parçları farklı marka.Soru olarak size bende lpg kablosu almış olsam bana yardımcı olabilirsmisiniz.Kablo sonrası nasıl ayar yapmam gerektiğini paylasımlarınızı okuyarak anlamaya çalısıyorum .Olaki yapamadım benim aracımı da uzaktan bağlanılabilir mi? teşekkürler
Benzine alıp deneyin sorun yoksa p zamn lpg den şüphelenen.
Aşırı fakir karışım
Nozul boyut uyumu
Regülatör sağlığı
Enjektör sağlığı
Bu 4 ihtimal en sık karşılaşılan arızaları çözümü için bakılır
benzinde sıkıntı yok lpg performansı ile benzin arasında özellikle 2bin devir altında uçurum var. ULTRAGASA bakan doğru dürüst bir yer yok ayar yapıldığında bi nebze düzeliyor ancak 1 ay sonra tekrar bozuluyor. bu kabloyu alsam bana uzaktan bağlanıp yardım edermisiniz
benzinde sıkıntı yok lpg performansı ile benzin arasında özellikle 2bin devir altında uçurum var. ULTRAGASA bakan doğru dürüst bir yer yok ayar yapıldığında bi nebze düzeliyor ancak 1 ay sonra tekrar bozuluyor. bu kabloyu alsam bana uzaktan bağlanıp yardım edermisiniz
Uzaktan yardım için bilgili değilim lakin kabloyu mscsi forumdan alırsanız onlar ücretsiz uzaktan yardım ile ayar yapabilir. Romano olsa bir nebze yardımcı olabilirdm
bu şekilde bir arayüzü var programın

Bizim ayarlara pek benzemiyor mscsi forumdan kablo aldığınız yerden bağlantı isteyin
Akif hocam ayar aşamasına geçmeden önce hava filitresi lpg filitresi ve bujilerini değiştirmeni tavsiye ederim. Daha sağlıklı olur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakıma gireli çok olmadı bende bujilerden süphelendim ama bişey değişmedi.
zor bir iş mi bu ve nasıl başlamak lazım 2011 verso comfort extra...
zor bir iş mi bu ve nasıl başlamak lazım 2011 verso comfort extra...
Konuyu okuyun her şey yazıyor
@Cavit YORDAM (26016) abi bak seninkisi bal dök yalaymış bu arkadaşın brc kitinden çıkan filtre ve pislikleri
Off off bu filtreler herhalde takıldığındam beri hiç değişmemiş gibi duruyorlar.Benimki bunların yanında bir onbin daha gidermiş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi hiç değiştirmemiş araba gitmez oldu falan deyince ben dedim baktır diye. Bizde mi sıkıntı var anlayamadım maşallah hiç umursamıyor millet. Senin filtrenin dibi siyahtı sadece. Büyük filtre simsiyah olan arkadaşın diğeri başkasınınmış. O ufak filtre ve içinden çıkanları görünce şaşırdım baya
Cavit abi brc lerde map sensörü var mı? Ben yok dedim ama arkadaşa var demişler
Brc.de map sensörü yok (my11 lerde yok öncekilerde belki vardır bilemiyorum) ben ayar yapmak için map1 ayar sensörünü extradan 150 tl para verdim.İlk resimdeki küçük filtreyide almıştım fakat değiştırmeyi gözüm yemedi
Brc.de map sensörü yok (my11 lerde yok öncekilerde belki vardır bilemiyorum) ben ayar yapmak için map1 ayar sensörünü extradan 150 tl para verdim.İlk resimdeki küçük filtreyide almıştım fakat değiştırmeyi gözüm yemedi
Bende öyle hatırladım ama arkadaşa var demişler kitinin modelini bile bilmiyor. Neyse bakalım belki kekleyip bişiler satacaklardır.
Ufak filtre regülatör içinde mi?
Regulatör icinde değil diye biliyorum.youtube.de degişim videosu var.Ben nerde olduğunu bulamadım nereye monte ettilerse artık.
Regulatör icinde değil diye biliyorum.youtube.de degişim videosu var.Ben nerde olduğunu bulamadım nereye monte ettilerse artık.
Genelde regülatör içine oluyor abi ama açması riskli bencede. Arkadaşa sorarım istersen bu ufak nerden çıktı diye tabii ilgilenip baktı ise
My07'de var diye hatırlıyorum map sensörü
Mesaj Birleştirildi: 04 Tem, 2016 01:11
Ufak filtre regülatörde konuşlu
My07'de var diye hatırlıyorum map sensörü
Mesaj Birleştirildi: 04 Tem, 2016 01:11
Ufak filtre regülatörde konuşlu
O zaman o filtreyi koruyan öncesinde başka filtre yok demek ki. Baya pislik birikmiş, aslında bu regülatöre gelmeden direk tank önünde falan filtre olsa daha iyi olurmuş.
Burak regülatör içindemi küçük filtre.Elimde iki çeşit yedek var bu ufak filtreden.
https://www.youtube.com/watch?v=__Npgzq2sqAregülatör yanındaymış

genelde açığa koyarlar bu parçayı. benim araçta regülatörü akü altına koymuşlar. gaz kesici filtre de orada. filtreyi değiştirmek için aracı lifte alıp alt muhafazayı sökmüşlerdi.
Mesaj Birleştirildi: 04 Tem, 2016 15:22
map sensörü my 10 ve plug&drive kitlerde gözüküyor.