0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BRC sequent 32 lpg kiti taktırıp ve LPG'ye ben de bulaşmış durumdayım Kablo ve labtopumuz olsa yeterli mi ben konuya fransız kaldım biraz
Maşallah dün Antalya gittik bugün geldik. 70 tl ye 450 km yol gittim, lpg 2.20 den. Maşallah tüm dağları bölünmüş yol hız limitinin %20 si ile aştım çekişte gidişte gram düşme yoktu. Lpg programı açık gittim şu dikkatimi çekti, gerçi bu lpg ile alakalı bir durum değil ekranda görebildiğim için yazıyorum, rampalarda ayağınızı hep sabit kökleyerek gitmeyin, open loop a geçiyor ve hızlanamıyor, ayağınızı ara ara gazdan çekin ve yine basın pedala o zaman daha bir atik seri oluyor
Masallah Allah bozmasin. Ben de Ankara-Antalya'ya gittim geldim . 36 lt ile ciktim 534 km goturdu. Gidis donus toplamda 1135 km yaptim 155 tl lpg aldim. Yakit fiyat ort 2.00 tl . Kalan 50 km'yi de benzinle geldim. Lpg'siz gunlerime yanarim da yanarim Selamlar,2015 1.6 Corolla Advance
Nasıl yani open loop ta en yüksek gücü vermiyor mu araç. Ben de dikkat ediyorum open loop a fazla düşürmemeye çalışıyorum. Sonuçta open loop motor ömrünü azaltan en önemşi husus. Bu arada bende köye gittim geldim 150km yarısı tek şerit. Ortalama hız 71 ortalama tüketim 7.3 lpg ile yüzde 20 fazla hesap + 2tl lpg ile maşallah diyelim. Bu arada aracın bir hatasını diğer konuda yazan bir arkadaşın söylemesiyle bulduk. Salak araç boşta iken hızı sabitliyor. Daha sonra hızı sabit tutacağım diye gazı 7000 devire bir anda getirip aracı bağırtıyor. Bu çok saçma!
Murat abi. Lovato easy fast obd değil mi senin kit? Dedemin chevrolet rezzo 1.6 110bg araç var ona takmayı düşünüyoruz. Cut off da benzine alma ya da Cut off da zenginleştirme olayı var mıydı senin kitte
Yeni BRC kitlerinde kendiniz ayar yapamıyorsunuz şu an için. Kablocunun sayfasındaki uyarı şu şekilde,* Sequent 32 ve son 5 ayda serviste güncelleme yapılmış my07,y10,my11 kitleri desteklemez. Bilgi alınız.
Evet p dediğin kitten var bende neden sordun ki o özellik mi olması lazım mış? O özellik var ama her arabada kullanılan bir özellik değil diye biliyorum. Kaç model o araba? Obd bağlantısı var mı?
Ya opel motorları nazlı olur fazla özellik göz çıkarmaz. Evet ltft stft değeri okunuyor. Bakalım taktırmadan haber verin yoksa sıkıntı çıkarsa hiç ellemem sanayiden mekik dokursunız diye de tehdit ettim bakalım [emoji23] Ayna mahruti dişlisinden SwiftKey marifetiyle sevk edildi.
Merhaba arkadaşlar bende 1.6 mds var Kitim ise obdli kit mtm.Herşeyiyle memnunum ancak dip gaz yapınca 3000-4000 devir aralığında bir kütleme silkinme gibi bişey oluyor yavaş yavaş basarsak gaza olmuyor.Benzine alıp denedim olmuyor.Ne kadar ayar denediysem içinden çıkamadım böyle bir durumla karşılaşan varmı?
Ayar kablom var ama anlık bir olay aynı araçtan başka bir arkadaştada var ondada oluyor kronik zannediyordum ama başkada şikayetçi olan duymadım fakir karışımdan olabilirmi