0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Samimi bir dostumun 2009 1.25 my fiestası var. Onu satıp sıfır otomatik C sınıf araç alma düşüncesi var ancak kredi işine bulaşmak istemiyor. Bundan dolayı forddaki kampanyayı duymuş 40binliraya 24 ay faizsiz kredi veriyor. Ancak en boş paket focusun fiyatı 95-96 bin lira. Focus için bilgileriniz nedir. Ben 2006 modelini kullandım 5 ay anca dayanabilmiştim sert olmasına. Şimdi sıfırı ne alemdedir bilemem. Birde Kianın kampnyası var 20bine 20 ay faizsiz kredi ceratolar 85 bin lira.İkinci el olarak olsun, kullanım açısından olsun fiyatları göz önünde bulundurarak hangisi daha avantajlı olur sizce?
Merhaba arkadaşlar. Samimi bir dostumun 2009 1.25 my fiestası var. Onu satıp sıfır otomatik C sınıf araç alma düşüncesi var ancak kredi işine bulaşmak istemiyor. Bundan dolayı forddaki kampanyayı duymuş 40binliraya 20 ay faizsiz kredi veriyor. Ancak en boş paket focusun fiyatı 95-96 bin lira. Focus için bilgileriniz nedir. Ben 2006 modelini kullandım 5 ay anca dayanabilmiştim sert olmasına. Şimdi sıfırı ne alemdedir bilemem. Birde Kianın kampnyası var 20bine 20 ay faizsiz kredi ceratolar 85 bin lira.İkinci el olarak olsun, kullanım açısından olsun fiyatları göz önünde bulundurarak hangisi daha avantajlı olur sizce?
Enver bey bizde onun farkındayız ancak ford bu kampanyayı yaparak faiz uygulamıyor, Diyor ki benim aracımın fiyatı budur. Hal böyle olunca fiyatı artırmış bile olsa işin içinde faiz olmuyor. Amacımız kredi işine bulaşmadan araç almak, yoksa kredi çekecek olduktan sonra forda bakmaz gidip sıfır corolla, jetta, civic vs. almak daha cazip olur.
ekonomi, ergonomi, konfor, donanım, ve güvenlik olarak sizce hangisi üstün? özellikle toyota chr ( hibrit veya turbo) ve subaru xv aklımı çok çeliyor? sizce hangisi?
Serkan Bey Focus 95binlira Cerato 85bin. Ayrıca Cerato ne kadar boş olsa da oldukça tatmin edici bir donanıma sahip.Linkini attığınız aracı ben borcum bitince alacağım inşallah. Sıfırla işim olmaz
İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin Maddi değeri bir yana koyarak 2 cerato yerine ilandaki accordu tercih ederim .)