0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Profilimdeki aracı satıp aynı paraya otomatik benzinli bir araç alayım diyorum. Artık hanım da araca el koyacak 40 bin TL civarında düzgün araç bulamadım. Jazz - cvt Civic - 2006ya kadar olan eski kasalarMazda3 - 4 vites otm.Corolla 4 vites otomatikAvensis T25 kasa otomatikDaha iyileri için 45 -50 bine çıkmak gerekiyor galiba.
mazda 3 ler lpg de arıza lambası yakıyo diye biliorum benzinli kullanacaksanız o baska, hondanın otomatiğine kimse kötü demiyor sanırım, o paraya toyota corolla otomatik hb alabilirsin mesela hemde sol ful olanını 2005-2007 arası temiz denk getirirsen miss olur...
Alınır Arif abi niye alınmasın. Tork konvertörlü var bildiğim kadarıyla. İç tasarımı dış tasarımı da güzel, biraz diğer markalardan toplama gibi dursa da. 2. eli 68-70 e bulursun.
Hiçbir araç arıza lambası yakmaz. Yakıyorsa beceriksiz ustanın eseridir. Benim aracım mazda 3 45 bin kmdr lpg de kullanılıyor niye arıza ışığı yakmıyor? Bilmeden yanlış yönlendiren yorumlar lütfen yapmayalım O paraya alınacak corolla nın donanımı, mazdanın donanımı yanında çerez kalır. 2009 mazda 3 bile bulunabilir.
Peki 1.33 Corolla verilip 2016 Elantra 1.6 LPG'li otomatik alınır mi
kimseyi yanıltma niyetim yok mazda lpg sorunları ortada sizin gibi sorunsuz olan çok azdır. sorun istemiosa toyota yok daha fazla özellik diyorsan riski göze alıp mazda alır arkadas ben sadece fikrimi söylüyorum. Aynı paraya daha özellikli ve yüksek modelli mazda alınır ama sorun riski daha faxla bunuda unutmamak gerekir
D segment sonrası C segment üzer, B segmente düşerseniz çok pişman olursunuz. Aralarında o fiyata bulabileceğiniz en yüksek modele sahip araç Mazda olacaktır.
Mazda dünyada en az sorunlu seçilmiş markadır. 2012 de almanyada tüv tarafından yapılan araştırmada, sonraki yıllarda ise ingilterede yapılan araştırmada 1. Olmuştur. Toyota nın özellik getirmemesini sözde sorunsuzluğa bağlamayın, zira Toyota nın şimdiki kasasında üst donanımda sunduğu özellikleri mazda 2010 modelinde baz donanımda sunuyordu. Yoksa şimdiki toyotalar sorunlu mu? Dünyadan 2 3 sene sonra gelen ve hala alt donanımlarda dahi standart olmayan aktif şehiriçi güvenlik sistemlerinin mazdalarda 2014 yılından itibaren en alt donanjmda dahi standart olarak sunulmasına ne dersiniz peki? Lpg konusundaki yazılarımı ve forumda yazılanları okuyabilirsiniz, şehir efsanelerine inanmayın. Bu forum 70 bin km. De subap yakan corollaları da gördü. Euro 5 6 emisyon standartlarındaki her araç subap yakmaya mahkumdur. Bu motorun uyumlu olup olmadığını belirlemez. Velhasıl kelam 130bin km de lpg kullanılıp hala orjinal subapları üstünde olan mazda 3 ler de var. İşin içine düzgün montaj, yolda yapılmış düzgün ayar ve sakin kullanıcı giriyor. Torque pro ve kendi lpg ayarını kendi yapanlar konularında detaylıca tartışıldı. Biraz daha araştırma yapmanızı öneririm çünkü bahsettiklerinizin hepsi kulaktan duyma şehir efsaneleri.
İlk arabam 2006 mazda 3 idi. Sonra müşteri çıktılar ben de sattım Sonraki Civic 2008, çok yakıyor diye sattım. O zamanlar Honda servisleri tüplüleri kapıdan içeri sokmuyordu Bir ara dizel manuel Poloya bulaştım 120 ile giderken zınk diye stop etme huyu vardı. Depoya temizleyici koydum bir daha yapmadı ama ömrümden ömür gitti. Sanırım şu Mazda 3'e dönme zamanı geldi Avensise benzinli biniyorsam mazda 3 e de benzinli binerim. (Yılda 15-20 bin km) Paralanınca da skyactive'e geçerim
Hiç gerek yok. Lpg ile en az 60 bin km sonra subap sorunu çıkar onu da 2000 tl ye halledersiniz sonrasında sıkıntısız binersiniz. Ben de 15bin km yapıyorum. Ama lpgsiz düşünemiyorum. Skyactiv e de taktıran lar var çok memnunlar.
İlginçtir, internetteki satılıklara bakıyorum, 2006, 2009 arası otomatik mazda 3 neredeyse yok denecek kadar az. Olanlar da 200 binlerde.
Abi cevabı kendin vermiş oldun v tec kasa civicler efsanedir. Geniş bir piyasaya hakim satışı ve kullanımı ies' e göre daha iyidir diye düşünüyorum. Ama yeni her zaman daha iyidir.
Benzinli binilecekse Mazda 3 de nedir? Mazda 6 ya mis gibi binilir. Hem de Mazda 3ile aşağı yukarı aynı yakıyor. Hatta şehirdışında az bile yakıyor:) Mazda lpg ile sorunlar başlayınca subap ayarı ile düzelecekse ne ala... motordaki yüksek ısı sadece sübaplara zarar vermiyor. Neyse bu tartışmaya girmeye gerek yok. Kar zarar hesabı sonunda biraz ödün veriyorlar o kadar...
Uzun zaman temiz Honda aradıkta geneli kazalı çıkıyor. Arkadaşın kısmetinde bu varmış. Bingöl'den 65.000 km'de 51.500'e 2013 Fluence aldık.
Canım memleketim Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binsin inşaallah.Bende Doblo'yu satışa çıkardım. Satınca ne alacağıma henüz karar veremedim. İyi hoş krediyi kapatınca kalan paraya da adam gibi bir araba gelmiyor. Hayırlısı artık
Salı günü giderken siz aklıma geldiniz yerinize 2gün gezip selam söyledim .Abimin oğluda orda okuyor sürekli gel diyordu kısmet bu zamanaymış. Arkadaşım adına teşekkür ederım.Allah hakkınızda hayırlısını versin.