Benim arac disinda toyota Orion jantli arac hic gormedgm icin belki merak edenler vardir diye paylasmak istedim
Değişik.Şahsi fikrim bir inç daha büyük olsa dahada yakışıklı olurmuş.
Daha ince yanak biraz daha geniş jant daha yakışır bence..
ben sevemedim. sanırım gözün alışması lazım.
aile aracından genç bir çizgiye doğru kaymış. yakışmış,güzel...
Komple füme yada gri olsa bence daha şık olur
Cok guzel.Alirken degisimine fark istemeselerdi bende bundan alirdim.
Araci interneten aldim ve almadan once sirf bu jantlar yuzunden almakdan vazgectim kac defa.fotolarda cok kotu geliyrdu gozume.sonra karar verdim araci alip jantlari takas vb bi yolla degisecektim..ama canli gorunce jantlari kararimdan vazgectim.yani demek istedgm su ki resimlerden karar vermeyin alacaginiz seyi ciplak gozle gormeyi tercih edin her zaman..
Jant kenarları siyah kaldığı için lastikle bütünleşiyor bir inç daha büyüse yine aynı gözükür. Gözünüz alıştığınızda beğenmişsiniz zaten. Bence de gayet güzel ve en azından diğerlerinden farklı. İyi günlerde kullanın.
Bence şık ve agresif duruyor. Tavsiyem değiştirmeyin bu jantları ve CMS marka bu jantlar. Arabayı alırken ve 1000 km kontrolüne gittiğim de incelemiştim. Bir kaç ay sonra aksilik olmazsa bende Athena veya Suriya jant alacağım 4 tane.
Bir noktaya takıldım ben, aracı internetten aldım derken?
Burak abi aslında bu athenadan daha iyi , hatta athenanın koyu rengini advance donanımda kullanmaya başlamışlar

Ben çok beğendim hayran kaldım
Yok Kaan siyah veya bu tip koyu istemiyorum. Aldığım zaman çok dikkat çekip jant aldığım belli olmasın. Özellikle patron tarafından. Patron burada annem olur da..
Yok Kaan siyah veya bu tip koyu istemiyorum. Aldığım zaman çok dikkat çekip jant aldığım belli olmasın. Özellikle patron tarafından. Patron burada annem olur da..
Siyah jant bana cazip gelmiyor nedense zevk işi tabi..
Internetten kastim sahibinden.com sitesinden karar verdim ...baska sehirden bir arkadsla getirttim.araci gormeden aldim demek istedim..
2025 vision plus galaksi beyaz aracıma bu Orion jant taksam nasıl durur? Hafif mi bunlar ve orjinal mi serviste alacağım