0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilmediğiniz ürünlerle temizlemeyin, balata spreyi ile temizleyin derim.Zira bozulduğu zaman, yolda görüp tekme atacağınız bir parça için 350,00 TL gibi rakamlar vermek insana biraz koyar.
1.250 lira dan bahsetmisti bana filitreyi satan abi onunki ariza cikarmis servis 1.250 tl demis
aslında balata spreyi daha çözücü ya da daha ağır kimyasal içermez mi benim kullancağım ürün evde kıyafetlerde bile kullanılıyor sırf onu temizlemek için sprey almayayım diyorum ama serviste şimdi balata spreyiyle de temizlerlerse o da bence zararsız değil
Film tabakasina zarar verirsiniz. Isoprophil alkolu buzdolabi posetine koyun ak8smetreyide sonra calkalain bi muddet
benim anlamadığım servis balata spreyiyle temizliyorsa balata spreyi o kadar zararsız bir ürün mü bu kadar hassas parçaya sıkılyıor
O sensör yapısal anlamda hassas ama balata spreyinden zarar görecek şekilde maddesel yapıya sahip değildir.Balata spreyi veya Contact spreyi haricinde başka bir şey kullanılmamalıdır.Fiş bölümünün içine sprey sıkmak iyi bir şey değildir zira fiş kısmında koruyucu özel yağ vardır.
Zaten benimde işim yoktu bu parça ile, elim o yapıştırdığım borulara çarptı ve malesef...