0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan bey takipteyim . Tüketimin yanında birde yağ eksiltme durumunu da paylaşırsanız sevinirim . Benim tüketimim en son sürekli klima açık şehir içi ve sıkışık trafikte 7 lt . Normal tarafikte ise 6 lt yi geçmiyor .
Sıkışık trafikte 7 litreyi buluyor ve klima sürekli açık tabii.Eskişehir-Afyon-Eskişehir yol yaptım. Toplam 250 km. Ortalamam 4.4 litredir. Yol çok rampalı ve virajlı olmasına rağmen bence çok iyi bir değer.
gökhan bey merhabalar. motor revizyona gireli kaç km yol yaptınız? birde işlemden sonra ki ölçümünde sınır değer miydi yağ çubuğu? çünkü resimde çizginin biraz altına gibi görünüyor. yoksa peçete mi emdi yağı
Merhaba Oğuz bey,Revizyon sonrası 1600 km civarı yol yaptım şuana kadar. İlk teslim alırken ben yoktum kuzen teslim aldı o yüzden şuan tam emin değilim bi 3000 km daha gidelim rengini belli eder
Öyle tutturulması sıkıntı değil mi?
yok sadece salantidan cikmasin gibi onlem almislar gibi dusundum ama farkli birsey olabilir
Kuzenim teslim almış yazısına gereksiz bi sırıtma oldu yüzümde Ben şantiyeciyim şehir dışındaydım Hava filtresinin üst tarafında bir şey tel ile tutturulmuş, o nedir?
Gokhan abi ben kendi adima basarili buldum verileri gercekten.ben begendim gercekten.nazardegmesin abi.yag durumu nasil abi?