0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değiişim sonrası problem yaşamayanlar da var yaşayanlarda bizimki umut işte inşallah çözülür.
toyota son yıllarda ne yazıkki hatalı ve randıman vermeyen, uzun ömürlü olmayan üretimlere imza attı.. bu seri dizel motorları ve multi mode vites kutusu tam bir maduriyettir.. milyarlık sorunlar vw in sorunlarıdır.. toyota almak isteyen bir kullanıcı en az 5-6 sene sorun istemez.. vw alıcısı bunları bilerek vw alır ama toyotacılar alışkın değillerdir soruna.. üreticilerin yeni bir ürünü %100 sorunsuz hale getirmeden piyasaya sürmesinin önüne geçilmesi lazım.. binlerce lira verilip alınan bu otomobillerin düşük kmlerde motor yenilemesi araçtan soğutur.. benim başıma böyle bir sorun gelseydi servis motor yaptıktan sonra o aracı satardım..
Eren bey malesef DÜZELTMEYİDE BECEREMİYORLAR! Benim aracın motoruna yarım motor değişimi yapıldı sorun dahada büyüdü ve şuan tekrardan motorunuzda sorun yok diyerek inkar ediyorlar. Firmalar kendi kendini bitirir BECERİKSİZLİĞİ VE KALİTESİZLİĞİ ile. 10- 20 yılda aldığı ünvanı 4-5 senede çekerler altından.
Geçmiş olsun can sıkıcı bi mesele.Toyota bir türlü dizelde tutunamadı zaten pazarada geç girdi ülkemizde..Dizel de fiat,psa ve vw piyasayı kasıp kavuruyor.. Avrupalı üretici işi koparttı orda..
Geçmişte wolksagen gurubu arac kullandım araba yıllar gecicince dökülüyor sorunlar başlıyor uzun vadeli kullanıbilecek bir arac olmaktan çıkıyor sorun başladıysa geçmiş olsun ardı arkası kesilmiyoe ama çıkmadıysa sorun şanslısın birde garantisi bitince zaten Allaha emanetsin. Aracı alırken satış elemanının hareketleri zaten insanı çileden çıkarıyor pişman oluyorsunuz ama almaya karar verdiğiniz için almış oluyorsunuz servisler resmen kabadayı sanki babasının hayrına yapıyor. Arkadaşımın cady model aracı vardı kendi kendine turbo kesiyordu garantiden yapıldı garanti bitti tekrar turbo kesti ama servis kapıdan içeri sokmadı tabiri caizse kronik sorun olmasına rağmen kendi imkanlarıyla yaptı ve satmak zorunda kaldı çünkü tekrar yapacaktı başka bir vatandaşın octavia dsg ile başı dertdeydi tork convert varmış 60 binde değişiyormuş 4.000 lira tuyuyor 3000 servis 1000 tl ise müşteri ödüyor gülemisin ağlayamısın daha bir çoğunu gördüm ve yaşadım ... bu nedenlerden dolayı sattım aracımı toyota aldım servisin ilgi alakası gercekten muhteşem yaşadığım şu sorunu bile umursatmıyor tamam bunu bu adamlar halledecek diyorsunuz bir güven duygusu oluşuyor.. ben aractan şu sorun dışında memnunum aracımı satıpta birdaha arac alırsam ilerde param olursa :-) Bmw ve mercede dışında japon gurubu dışında araç kesinlikle almam..
iyi de bu motor kaç lt yağ alıyor ki zaten ? sorun yaşayanlar varsa hiç servisle uğraşmasın. daha önce aracını o günkü "0" değerinden geri iade eden bile oldu. tüketici hakem heyeti de bu durumdan haberdar. yeter ki elinizde ayıplı mal olduğunu kanıtlayacak belge olsun. yeni corolla bile alırsınız (tabi soğumadıysanız).