0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maalesef Engin bey.
Çok geçmiş olsun. Peki şimdi ne yapılacak ?
OĞUZ hocam, 3800 KM sonunda az buz da eksiltmemiş.Hadi "Yeni motor, alışana kadar bir ihtimal eksiltir" diyeceğim ama bu kadar tölerans fazla.Ben de aracıma garantili olarak özel serviste motor yaptırdım ve 10000 KM'de yarım LT yağ eksiltse sabahı ustaya motoru tekrar indirtirim.Sanayi ustası bana bunun güvencesini vermişken, Yetkili(!) serviste toplanan motorun durumuna bakın. İş bu aşamaya gelmişken kesinlikle pes etmeyin.
Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar diyorum.Motor blok değişimi yapalı 7200 km yol gittim ve sonucunda ki yağ çubuğu seviyem ektedir.
Heran yakabilir.Dipte mi duruyor.
Oğuz bey tekrar merhaba,Eksiltmeye devam ediyor gördüğüm kadarı ile. Bende de durum pek farklı değil uygun zamanda fotoğraflarım.
SEviye diplerde Tuncay beyMesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2014, 01:02:12Gökhan bey, bazı arkadaşların motor revizyonları başarı ile sonuçlanmış. biz de sonuç neden böyle oldu anlamadım gitti. 7200 km'ye bu seviyeye mi iner Allah aşkına.
Öncelikle sorunu halen yaşayan arkadaşlar adına üzüldüm . Benim araçta da blok değişimi yapıldı hatta forumda galiba ilk benim blok değişimi yaptıran ve sorunum çok şükür çözüldü aracımın bakımına 2000 km kaldı ve seviye aynı . Umarım sorunu devam eden arkadaşlara farklı çözümler sunulur ve sorunları giderilir .
Artık yasal yollara başvuracağım sanırım görünen köy bu Mahmut bey. Yapacak birşey kalmadı malesef.
Gökhan bey maalesef durum böyle . Umarım herşey istediğiniz gibi gider ve mağduriyetiniz giderilir .
Gökhan bey ben hatalı parça kullandıklarını düşünmüyorum. Nerden baksanız 8 bin liralık fatura çıkardılar bana ödemediğim halde. elbette şirkete maliyeti 8 bin lira değildir ama neden böyle bir işe girsin ki. motor revizyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirir daha sonrasın da herkes mutlu mesut yaşantısına devam eder.Mahmut bey'in işlemleri başarılı olmuş eksiltme yok. bizde de aynı işlemleri yaptılar hala eskisi gibi. bakalım en kısa zaman da servis ile görüşeceğim tekrardan.
Oğuz bey ARIZALI ve SORUNLU kavramlarını irdelersek Çok yüksek ihtimal Mahmut beyin SORUNLU motor parçaları SORUNSUZ motor parçaları ile değiştirildi, fakat bizdekiler AYNI SORUNLU parçalar ARIZALI KABUL edilerek AYNI SORUNLU parçalar ile değiştirildi YADA BİZ DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ SANIYORUZ Sorun giderildimi? HAYIR . Kısaca 2013 modellerde bile yeni yeni sorunlar baş göstermeye başlamış bir kaç kişi yazmıştı, ellerinde kalan aynı seri üretimli SORUNLU VE İLERİDE AYNI ARIZAYI VERECEK olan parçaları bizlerde kullanmaları yüksek olasılık. Başka bir açıklaması olamaz bence. ?
Arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama biriniz de dava açarken TOPLAMA kararının aldırılmasını da talep etseniz bence tüm sorunları daha dikkatlice hallederler. Muhtemelen bazı servislerdeki çalışanlar hiç usta olmadığı halde bu motorları açıp duruyorlar ve toplamayı da beceremiyorlar veyahut umarsamadan yapıyorlar. Ne servis ustadan hesap soruyor ne de toyota servisten hesap soruyor çünkü en başta biz hesap soramıyoruz toyota'dan. .. Bunun en etkili yolu açacağınız davaya tüm modellerin toplatılmasına karar verdirmek olmalı bence... nacizane:
benim de aynı arkadaşlar, blok değişimi sonrası hiçbir değişiklik yok,aynı yağ eksiltme devam ediyor, hatta değişen turbo da ötüyor. işin sonu nereye varır merak ediyorum. henüz daha 3500 km olmasına rağmen yağ seviyesi max-min çizgilerinin ortasına geldi, tahminim 7000 km civarı tekrar lamba yakacak. hadi hayırlısı bakalım.