0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota yağ yakıyor , eksiltiyor. turbosu dizeli sorunlu, sağından solundan sesler geliyor ve yol sesi alıyor ya ? tamam kardeşim satın kurtulun şu araçlardan. o sorunlu toyotalardan bizimde olsun avensis tercihimdir...
Aracım ötv muafiyetli süresi 15 Temmuz 2015 te doluyor satıp kurtulmak için o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Size toyotanızla kazasız belasız yolculuklar. Konu neden buraya geldi anlamışta değilim sizin araçta galiba sorun yok ondan böyle rahat konuşuyorsunuz. Sizde birgün 50000 tl verip aldığınız birşeyin sorunlu olduğunu öğrenirseniz anlarsınız. Fakat tüm samimiyetimle söylüyorum inşallah böyle birşey yaşamassınız.
inşallah olmaz tabiki. benim bu rahatlığım çok çok çok eski bir araca sahip olmamdan ileri gelir yağ eklemek yeni bir araba için size mantıksız geliyor ama sadece toyotada değil diğer üreticilerdede bu sorun var. sorun denilirse tabiki. diğer markalar güzel araçlar yapıyorlar , toyota şarap gibi yaşlandıkça değerleniyor. arabada yapım hatası varsa hiçbişey demem ama yağı çok çabuk eksiliyorsa benim için problem hiç değil. sıfır bile alsam her benzin aldığımda veya aklıma estikçe yağına suyuna bakarım. gaza fazla basarım içim gider kenara çekerim. diyorum işte, keşke o yağ yakan arabadan benimde olsa. sorun sadece yağına arada bakmakla kalsa.. şuan arabayı sıfır alsam ve frenden direksiyondan sudan aküden borulardan ve yabancı seslere bakıp "acaba bugün yolda kalırmıyız" duygusundan kurtulsam bilmiyorum anlatabildim mi ?
Konu amacından baya bir sapmış ama size şunu söylemek isterim ki Anıl bey Ayıplı bir malı başkasına ayıpsızmış gibi göstermek ve bu suretle elimde ki aracı satıp kurtulmak bence etik bir davranış değil. he satmayacak mıyım? elbette bu sıkıntılar tamamıyle çözülüp aracın problemleri ortadan kalktığı zaman satacaktım hemen. ama bu durumda benden sonra ki kullanıcıya ayıplı bir mal satmak istemem. o yüzden sorunun tamamıyle halledilene kadar bu süreç böyle uzayıp gidecek. gerekirse hukuki yollara da başvuracağım.
Gökhan bey arkadaşlar merhaba. yarın ruhsat almak için servise gideceğim. sizinle onarım da neler yaptıklarını paylaşacağım.
Eksiltmiş yine değil mi ?