Gönderen Konu: 2012 corolla yağ eksiltme  (Okunma sayısı 66350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 77900
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 corolla yağ eksiltme
« Yanıtla #80 : Ağustos 14, 2014, 00:09:56 »
Arkadaşlar hani demiştik ya TOYOTA büyük firmadır hatalarını anladılar, sattıkları ayıplı mallarını kabul ettiklerini ve değişime çağırdıklarını diye.? !

11.08.2014 günü Ankara Toyan' da olan randevuma 09.08.2014 günü Toyan' dan H......n isimli bir yetkili arayarak değişimin genel merkez tarafından durdurulduğu ve aracın takrar takibe ( daha neyi takibe alıyorlarsa şaka gibi yeminle ) alınacağı, bu kararı kendilerinin değil genel merkezin verdiğini ve konuyla ilgili genel merkezle konuşmam gerektiğini söyledi.

Sonuç : ? Tabiki de hala cevap bekliyorum. Dosyayı inceliyorlar, değerlendirme süreci devam ediyor, biz size döneceğiz, biz sizee döneceğiizzz.........  Bu da yeni bir oyalama taktiği olarak görünüyor. Bakalım daha neler göreceğiz.

Arkadaşlar öncelikle tekrardan herkese merhabalar dilerim.
Gökhan bey bu üzücü durumu bende 2 gün önce ruhsat değişimi ve muayne için gittiğim zaman öğrendim. Bunu hangi gerekçe ile yaptıklarını anlamıyorum. Lakin motor bloklarım değiştiği halde yağ eksiltmesi çözülmüş değil. Sizlerle ekteki resimi paylaşacağım.

aracın işleme girdikten sonra 3000 km gittikten sonra ki yağ seviyesi.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 00:14:53
Mahmut bey daha önce konuşmuştuk tam artık sıkıntılarımız bitti derken hop yeniden başa dön. Ama bende boş durmuyorum artık şuan ulusal kanalların ihbar hatlarını araştırıyorum yeteri kadarına ulaştım sayılır. elimde ki tüm bilgi ve dökümanı yollayacağım. bunun yanında e-devletin tüketici sorunları hakem heyetine belgeleriyle yollayacağım metni yazacağım kafamı bi toparlayayım.  yine bununla kalmayıp Av. Yusuf bey'in İstanbul 5. tüketici mahkemesinde 3/12/2013 tarihinde iade kararını kazandığı dosyayı buldum. Gerekirse irtibata geçicem.... bunlar ilk aklıma gelenler daha bulurum ben. Yeter ki bi olumsuz yanıt versinler o dk itibarı ile  benden günahın gittiği vakit olacak. Biz yılların markasıdır ya olur yeterki çözsünler diye kendimizi avuturken onların planları başka sanırım. Tüm hukuk kuralları çerçevesin de haklarımı arayacağım. tüm arkadaşların destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum.

Gökhan bey ben ruhsat işlemlerini ve muaynemi tamamladıktan sonra 5.000 km olduktan sonra tekrar yağ tüketimi ile ilgili servisle görüşeceğim. Tabi bu sefer rapor vermek istemeyebilirler işlemleri askıya aldıkları için. Ben de başka bir yetkili servisten rapor almayı deneyeceğim. eğer sıkıntım devam eder ise genel merkez ile görüşüp aracın iadesini isticem. yok kabul etmez iseler biz tüketicilere başka bir yol kalmıyor maalesef.

galiba toyota genel merkezi burda konuştuklarımızı gördüğü için böyle bir karar aldı   :islik: :islik:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 14, 2014, 00:09:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 247 kere teşekkür etti
  • 687 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ağustos 14, 2014, 01:09:02 »
o yağ çok siyah değil mi ? ::)  dizel olduğu için çabuk kararıyor ama rengini hiç gözüm tutmadı :)

birincisi iyi ki benim arabam dizel değilmiş, ikincisi ise keşke benim arabam 10 binde sadece 2 litre yağ eksiltse :)

benim sormak istediğim bir şey var. aracın 1-2 hafta kadar serviste kalmasını göze alamaz mısınız ? size yağ kırmızı yanıncaya kadar gitmeniz gerektiğini söyleyen kişilerden yazılı imzalı bir kağıt alın... aynen söyledikleri gibi yağın bitmesine hiç bakmadan servise yakın bir yerde yağını gaza basarak bitirin. motor yanınca garantiden değişsinler.

ben belki çok agresif yaklaşmış olabilirim ama gerçekten sıfır araba alıp bu kadar yağ eksiltmesi hiç hoş değil. yakarım ben o arabayı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ağustos 14, 2014, 01:17:56 »
Oğuz bey sizin içinde üzüldüm benim araç 6000 km oldu motor yapılalı ve eksiltme çok şükür yok . Muhtemelen bilerek veya bilmeyerek size sorunlu bloklardan kullandılar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ağustos 14, 2014, 12:11:35 »
Üzüldüm gerçekten, hukuk mücadelenizde başarılar.

Çok teşekkür ediyorum Aytaç bey, bir gelişme oldu ancak sonuç almadan yazmayı artık uygun bulmuyorum. Sonuçlandığın da tekrar siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 12:29:07

Arkadaşlar öncelikle tekrardan herkese merhabalar dilerim.
Gökhan bey bu üzücü durumu bende 2 gün önce ruhsat değişimi ve muayne için gittiğim zaman öğrendim. Bunu hangi gerekçe ile yaptıklarını anlamıyorum. Lakin motor bloklarım değiştiği halde yağ eksiltmesi çözülmüş değil. Sizlerle ekteki resimleri paylaşacağım.

resimlerin birinde bana verilen vekaletname örneği ve aracın işleme girdikten sonra 3000 km gittikten sonra ki yağ seviyesi.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 00:14:53
Gökhan bey ben ruhsat işlemlerini ve muaynemi tamamladıktan sonra 5.000 km olduktan sonra tekrar yağ tüketimi ile ilgili servisle görüşeceğim. Tabi bu sefer rapor vermek istemeyebilirler işlemleri askıya aldıkları için. Ben de başka bir yetkili servisten rapor almayı deneyeceğim. eğer sıkıntım devam eder ise genel merkez ile görüşüp aracın iadesini isticem. yok kabul etmez iseler biz tüketicilere başka bir yol kalmıyor maalesef.

galiba toyota genel merkezi burda konuştuklarımızı gördüğü için böyle bir karar aldı   :islik: :islik:

Oğuz bey çok üzücü bir durum malesef. Ama yapılan tadilat neticesinde dahi ayıplı malın ayıplı durumu ortadan kalkmadığı için sorun devam etmektedir neticesinde haklarımızda. Rapor vermek istemeyebilirler diye bir şey yok. Bence tekrar görüşün yağ yakma problemini parça değişimi ile çözemediklerini sonuçunda sandık motor (komple)  talep ettiğinizi. Fotoğrafdan göründüğü kadarı ile de sorun aynen devam ediyor. Tabi ki ölçüm yapılmadan net rakam alamayız. Ama mahmut beyin söylediği gibi tekrardan sorunlu parçalar kullanılmış olabilir bunu biz bilemeyiz. Ve bu sadece TOYOTA nın sorunudur biz tüketicileri ilgilendirmez parça sıkıntılı ise kullanmayacaklar.Nasrettin hoca misali ya tutarsa mantığı ile iş yapılamaz. Tüketici olarak haklarımız, ayıp giderilmediği sürece devam ediyor. İnşallah sıkıntılarımızı çözerler çünkü başka bir isteğimiz yok.
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Ağustos 14, 2014, 17:56:18 »
o yağ çok siyah değil mi ? ::)  dizel olduğu için çabuk kararıyor ama rengini hiç gözüm tutmadı :)

birincisi iyi ki benim arabam dizel değilmiş, ikincisi ise keşke benim arabam 10 binde sadece 2 litre yağ eksiltse :)

benim sormak istediğim bir şey var. aracın 1-2 hafta kadar serviste kalmasını göze alamaz mısınız ? size yağ kırmızı yanıncaya kadar gitmeniz gerektiğini söyleyen kişilerden yazılı imzalı bir kağıt alın... aynen söyledikleri gibi yağın bitmesine hiç bakmadan servise yakın bir yerde yağını gaza basarak bitirin. motor yanınca garantiden değişsinler.

ben belki çok agresif yaklaşmış olabilirim ama gerçekten sıfır araba alıp bu kadar yağ eksiltmesi hiç hoş değil. yakarım ben o arabayı...

Anıl bey bu sıkıntı kaldığı zaman servis ile görüşmem de bana araç temin etmek şartıyla istedikleri kadar kalabileceğini söylemiştim. tam 1 hafta kaldı zaten onlarda. bu sürede motor bloklarına işlem yapıldı. ruhsat değişimi ve muayne içiin tekrar araç onlarda kalacak zaten 1 gün daha.
Yağ konusunda ise haklısınız 3000 km gitmiş olmama rağmen renginde çok büyük bir değişme ve azalma var. ayrıca elinizi yağa sürttüğünüzde yağ elinizde kaymıyor sanki katı bir cisimmiş gibi zorlanıyor kayarken.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 17:58:21
Oğuz bey sizin içinde üzüldüm benim araç 6000 km oldu motor yapılalı ve eksiltme çok şükür yok . Muhtemelen bilerek veya bilmeyerek size sorunlu bloklardan kullandılar .

Mahmut bey sizden ricam yağ seviyesi cubugunun resmini bizimle paylabilir misiniz müsayit bir zamanınızda? servis bilerek mi bilmeyerek mi yaptı bilmem ama iyi niyetimi kaybetmeyi başarmaya başladılar artık :wacko:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 18:01:22
Çok teşekkür ediyorum Aytaç bey, bir gelişme oldu ancak sonuç almadan yazmayı artık uygun bulmuyorum. Sonuçlandığın da tekrar siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 12:29:07
Oğuz bey çok üzücü bir durum malesef. Ama yapılan tadilat neticesinde dahi ayıplı malın ayıplı durumu ortadan kalkmadığı için sorun devam etmektedir neticesinde haklarımızda. Rapor vermek istemeyebilirler diye bir şey yok. Bence tekrar görüşün yağ yakma problemini parça değişimi ile çözemediklerini sonuçunda sandık motor (komple)  talep ettiğinizi. Fotoğrafdan göründüğü kadarı ile de sorun aynen devam ediyor. Tabi ki ölçüm yapılmadan net rakam alamayız. Ama mahmut beyin söylediği gibi tekrardan sorunlu parçalar kullanılmış olabilir bunu biz bilemeyiz. Ve bu sadece TOYOTA nın sorunudur biz tüketicileri ilgilendirmez parça sıkıntılı ise kullanmayacaklar.Nasrettin hoca misali ya tutarsa mantığı ile iş yapılamaz. Tüketici olarak haklarımız, ayıp giderilmediği sürece devam ediyor. İnşallah sıkıntılarımızı çözerler çünkü başka bir isteğimiz yok.

Gökhan bey genel merkez size dönüş yaptığı zaman aranızda geçen konuşmaları bizim ile paylaşabilir misiniz? muayne ve ruhsat işlemleri tamamlandıktan sonra araç 5000 km olsun direk servisin kapısındayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #85 : Ağustos 14, 2014, 18:13:54 »

Mahmut bey sizden ricam yağ seviyesi cubugunun resmini bizimle paylabilir misiniz müsayit bir zamanınızda? servis bilerek mi bilmeyerek mi yaptı bilmem ama iyi niyetimi kaybetmeyi başarmaya başladılar artık :wacko:

Oğuz bey musait bir zamanda paylaşırım . En son üst noktanın yaklaşık 0.50-1 cm civarı altında idi ama ilk baştan böyle idi eksilme olmadı son 2000 km dirde zaten bakmıyorum en son 4000 km de mi ne baktım tam hatırlamıyorum ama en kısa zamanda bakar resimde çekerim zaten bende merak ediyordum . Umarım sizde mağduriyetinizi en kısa zamanda giderirsiniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Ağustos 14, 2014, 19:31:05 »
Oğuz bey musait bir zamanda paylaşırım . En son üst noktanın yaklaşık 0.50-1 cm civarı altında idi ama ilk baştan böyle idi eksilme olmadı son 2000 km dirde zaten bakmıyorum en son 4000 km de mi ne baktım tam hatırlamıyorum ama en kısa zamanda bakar resimde çekerim zaten bende merak ediyordum . Umarım sizde mağduriyetinizi en kısa zamanda giderirsiniz .

Çok teşekkür ederim Mahmut bey anlayışınız için. İnşallah hepimizin sıkıntıları en kısa zamanda çözülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #87 : Ağustos 15, 2014, 11:38:49 »
Rica ederim. Keşke elimden daha fazlası gelse.

Resim ekte. Km de neredeyse 7000 olmuş. İlk baştan beri seviyede bir değişme yok ben sürekli fazla yağ kattıklarından kendileri fazla yağ katmamaları konusunda uyarmıştım bu sefer eksik yağ kattılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ağustos 15, 2014, 11:44:06 »
Biraz kararma olması gerekmiyor mu mahmut abi?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Ağustos 15, 2014, 12:38:41 »
Oğuz bey tabi ki paylaşırım, buradaki toplanma amacımız bu zaten  :tamam: . Yani öyle çok önemli bişey değil doğal süreç YAPMASI GEREKENİ yaptılar. Malum msj ve konuşmadan yaklaşık 3-4 saat sonra genel merkezden onayın çıktığını haber verdiler ve servis ile görüşmemi istediler. Bende servisi aradım 18.08.2014 Pazartesiye gün verdiler. Ama ben artık servise girip onarım tamamlanıp üstüne bir 10.000 km gittikten sonra kendi gözlerimle yağında azalma olmadığını ( ve diğer unsurlar çekiş gücü, yakıt ekonomisindeki artış vs. vs. ) görene kadar BU İŞ BİTMİŞTİR demeyeceğim. Aldığım karar buydu, önceki konuşmalarımızda erken konuştuk hatta teşekkür bile ettik ama boşmuş. Bundan sonra önce iş sonra teşekkür. Demek istediğim buydu. :)
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #90 : Ağustos 15, 2014, 14:00:04 »
Biraz kararma olması gerekmiyor mu mahmut abi?

Mustafa kararma var zaten resimden çok belli olmuyor olabilir ama yağ simsiyah . Zaten kararma olması yağın kalitesini gösterir yağ ne kadar erken kararırsa okadar iyidir . Yağdaki kararma yağın motordaki temizleme görevini yaptığının kanıtıdır .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 247 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Ağustos 15, 2014, 14:27:51 »
Mustafa kararma var zaten resimden çok belli olmuyor olabilir ama yağ simsiyah . Zaten kararma olması yağın kalitesini gösterir yağ ne kadar erken kararırsa okadar iyidir . Yağdaki kararma yağın motordaki temizleme görevini yaptığının kanıtıdır .

yada filtrenin görevini yapmadığının kanıtı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Ağustos 15, 2014, 23:03:25 »
Rica ederim. Keşke elimden daha fazlası gelse.

Resim ekte. Km de neredeyse 7000 olmuş. İlk baştan beri seviyede bir değişme yok ben sürekli fazla yağ kattıklarından kendileri fazla yağ katmamaları konusunda uyarmıştım bu sefer eksik yağ kattılar.

Sizin sorununuzun çözüldüğüne  çok sevindim Mahmut bey. İnşallah bundan sonra ki km'leri kazasız belasız sıkıntısız (teknik sorunsuz) yaparsınız. İnşallah bizim dertlerimiz de son bulur.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 15, 2014, 23:08:31
Oğuz bey tabi ki paylaşırım, buradaki toplanma amacımız bu zaten  :tamam: . Yani öyle çok önemli bişey değil doğal süreç YAPMASI GEREKENİ yaptılar. Malum msj ve konuşmadan yaklaşık 3-4 saat sonra genel merkezden onayın çıktığını haber verdiler ve servis ile görüşmemi istediler. Bende servisi aradım 18.08.2014 Pazartesiye gün verdiler. Ama ben artık servise girip onarım tamamlanıp üstüne bir 10.000 km gittikten sonra kendi gözlerimle yağında azalma olmadığını ( ve diğer unsurlar çekiş gücü, yakıt ekonomisindeki artış vs. vs. ) görene kadar BU İŞ BİTMİŞTİR demeyeceğim. Aldığım karar buydu, önceki konuşmalarımızda erken konuştuk hatta teşekkür bile ettik ama boşmuş. Bundan sonra önce iş sonra teşekkür. Demek istediğim buydu. :)

Kesinlikle haklısınız Gökhan bey. onarım işlemleri tamamlandıktan sonra bir daha ki periyotta yağ eksilip eksilmediğinden emin olana kadar bu işin peşini bırakmayalım. Benim 3000 km gittikten sonra ki halimi gördünüz. zift gibi bir yağ. ve yine eksilmesi de cabası. muayne için aracı bıraktığımda yağ eklememeleri için gerekli uyarıyı  yapıcam. ona rağmen eklerseler kendileri bilirler.  >:( >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #93 : Ağustos 16, 2014, 01:26:44 »
Sizin sorununuzun çözüldüğüne  çok sevindim Mahmut bey. İnşallah bundan sonra ki km'leri kazasız belasız sıkıntısız (teknik sorunsuz) yaparsınız. İnşallah bizim dertlerimiz de son bulur.

Teşekkür ederim . Cümlemizi Allah kazadan beladan korusun .Umarım en kısa zamanda tüm sorun yaşayanların sorununu giderirler . Sorun 2010 senesinde başladı ve 4 sene olmasına rağmen toyota gibi bir firma halen sorunla uğraşıp duruyor . Artık toyota ya yakışmıyor da diyemiyorum çünkü kaliteyi çok ciddi derecede düşürdüler . Ama kaybeden bizler değil kendileri olur ben kendi adıma konuşacak olursam sorunumu çözmelerine rağmen soruna yaklaşımlarından dolayı kesinlikle bir daha toyota almayacağım . Sizlerden sorunla ilgili gelişme olursa haber bekliyorum bu arada yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ağustos 16, 2014, 02:16:25 »
toyotalar çok sorunsuz arabalar diye duyuyorum hep
ama bazı problemler çıkıyor demek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Ağustos 16, 2014, 05:39:24 »
Teşekkür ederim . Cümlemizi Allah kazadan beladan korusun .Umarım en kısa zamanda tüm sorun yaşayanların sorununu giderirler . Sorun 2010 senesinde başladı ve 4 sene olmasına rağmen toyota gibi bir firma halen sorunla uğraşıp duruyor . Artık toyota ya yakışmıyor da diyemiyorum çünkü kaliteyi çok ciddi derecede düşürdüler . Ama kaybeden bizler değil kendileri olur ben kendi adıma konuşacak olursam sorunumu çözmelerine rağmen soruna yaklaşımlarından dolayı kesinlikle bir daha toyota almayacağım . Sizlerden sorunla ilgili gelişme olursa haber bekliyorum bu arada yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım .

Bende size kesinlikle katılıyorum Mahmut bey. Bundan sonra ki aracım kesinlikle Toyota olmayacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #96 : Ağustos 16, 2014, 06:46:25 »
toyotalar çok sorunsuz arabalar diye duyuyorum hep
ama bazı problemler çıkıyor demek

2000 ve öncesi modeller için bu söylediğinize imzamı atarım ama 2000 den sonraki modelleri bu yorumu hak etmiyor . Zaten toyota halen 2000 ve öncesinde yaptığı araçların ekmeğini yiyor . O araçlarla kazandığı sorunsuzluk imajı olmasa toyota şu an hyundai den çok farklı olmazdı . Zaten bizim sitemimiz sorun çıktığından değil sonuçta kul yapımı sorun çıkabilir fakat soruna yaklaşımları çözüm odaklı değil sürekli müşteriyi oyalama peşindeler .Ellerine ne geçiyorsa artık . Beni 3 sene oyaladılar en son kendileri gelin yapalım dediler . Baştan yapsalardı hem beni memnun etmiş olurlardı hem kendiler daha az uğraşmış olurlardı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Ağustos 16, 2014, 08:07:35 »
Araçlarımıza dünyanın parasını vererek sahip olduk ve aynı donanıma sahip onlarca marka model arasında toyotayı seçmemizin nedeni TOYOTA daha çok para kazansın diye değil, bizlere daha stabil, daha konforlu/donanımlı ,daha ekonomik ve ARGE çalışmalarına daha çok para ve zaman harcayarak  DAHA DA SORUNSUZ araçlar üretsin diyedir.
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 247 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Ağustos 16, 2014, 13:02:59 »
şu beğenmediğiniz arabaları bir de biz görsek :) beğenmiyorsanız bana verebilirsiniz arkadaşlar , hediye kabul edilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #99 : Ağustos 16, 2014, 13:25:24 »
şu beğenmediğiniz arabaları bir de biz görsek :) beğenmiyorsanız bana verebilirsiniz arkadaşlar , hediye kabul edilir :)

Araçları beğenmediğimizi nereden çıkarttınız . Bizim beğenmediğimiz aracın satış sonrası hizmeti . Beğenmemiş olsak 50000-60000 tl para verip niye alalım .