0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ eksiltme ile ilgili yayınlanan 07/07/2015 tarihi TSB içeriği;Kısaca toyota 10.000 km için 3L'ye kadar yağ tüketimini normal kabul ediyor. 3 ile 5L arası olursa inceleme, 5L üstünde ise tekrar yarım motor değişimi.
Arkadaşlar,Bugün itibariyle aracımda İzmir Tokullar tarafından motor blok değişimi yapılmıştır. İnşallah yağ yakma sorunu olmaz ve rahatlıkla aracıma binebilirim. Bundan sonraki süreçte takip edeceğim. Araç bir haftada teslim edildi ve bu sürede kiralık araç kullandın. Tek masrafım noterden vekalet ücreti oldu.Ekte faturayı görebilirsiniz.Herşey gönlünüzce olsun.
Aracınız kaç litre yağ yakmış ki değişime karar verdiler.
Aracinizin motor araligi bu aralikta mi.bende 2011 aldim ama yag eksiltmiyor .icime kurt düştü şimdi
Minareyi çalan HIRSIZ kılıfını hazırlarmış ! Bari biraz mantıklı olun yahu 5 lt nedir? Bu motorlar zaten 4.1 max yağ kapasitesine sahip. İnsanları aptal yerine koymaktan başka bir şey değil yaptıkları. ALLAH ' a havale ediyorum...
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalar demek istiyorum. Gerek iş yoğunluğum gerekse diğer işlerimden dolayı çok uzun zamandır siteye giriş yapmamıştım. 2 sene önce ramazan ayında bu yazıyı başlatmıştım 2 sene üstünden geçmiş olmasına rağmen Gökhan bey başta olmak üzere bir çok arkadaşın sorunlarının çözülmediğini gördüm. Aracımın 2 sene önce 40 binde baslayan serüveni 70 bin km üstüne cıkmıs olmama rağmen hala değişmedi. Servisle periyodik bakımların yanı sıra 4000 - 6000 - 5000 - 3000 gibi ara ara yağ ölçümü için gitmiştim. Hepsinde de aracın rodajda oldugu ( blok değişimi gerçekleşeli 30 bin km oldu ) söylendi durdu.Şubat ayında aracımı mahkemeye konu ettim ve Ekim ayına gün verildi. 2 sene bu kadar boşuna uğraşmış oldum. Gökhan bey'in de söylediği gibi iyi niyetimizin karşılığı maalesef sonunda mahkemeye gitmekle sonuçlandı. Bakalım bundan sonra ki süreç nasıl devam edecek. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah haklının hakkı haksız da kalmaz. Saygılarımla.