0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Polemiğe gerek yok Aydın bey, VIN numaranızı kontrol edin TSB den arızalı seri içerisinde ise gerekeni yapın. TOYOTA'nın ARIZALIDIR diye yayımlığı bültenin üzerinede konuşup yorum yapmaya gerek yok. Yağ seviyesine gelirsek bakımdan çıkar çıkmaz kontrol ettinizmi? Üst seviyedemiydi? Eğer üst seviyede ise, bakım sonrası ve şuan arada ki seviyeyi oluşturan yağ nereye gitti?
Emre Beyle aynı fikirdeyim.Dizel araçta yağ çubuğu hep maxımum seviyede kalacak diye bekleyen varsa satıp lpgli alacak.Yağ çubuğunda mınimum seviyesi niye konulmuş, onun altı risk.Üretici katalogta yağ seviyesi hakkında bilgilendirme yapmış.İnsanları paniye sokmanın anlamı yok.
Mahmutcum yaşadığın sıkıntıları biliyorum.Benim araba 2008.2007 üretimi.Yani yağ konusunda sorunlu grup içerisinde değil.Malum 6 vites falan filan sorunlu açıklananlar.Ben de de yağ seviyesi hiç bir 10.000 km de full olmadı.5 yıldır sıkıntı yok.Ama aşırı hassasiyet o ayrı konu.
Polemiğe girdiğimiz yok Gökhan Bey bunu nereden çıkardınız, evet vın aralığı içinde, fakat bu vın aralığında eksiltende var eksiltmeyen de bu konu zaten çok konuşuldu, hala fikir de yürütülebilir, forumlar bunlar için var, bilgi alışverişi için
Valla Mümin Bey,servis ve kitapçık zarar vermez diyor.Ben onların yalancısıyım.
Toyota bırakın ek yağ tankını araçlarına kanat taksa bundan sonra ben almam.
Kesilmese bile azalir kabul edilebilir duzeye iner.
Beni en çok düşündüren değişim sonrası yağ eksiltmesi kesilecek mi ?