0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan bey arac su anda takibe alindi yag eksiltip eksiltmedigine karar vermek icin. Bu durumda fazla yag koymalari cok anlamli degil bana gore. Kime sorduysam eksik yag problem acmaz ama fazla yag daha buyuk sıkıntı cikarabilir dedi. Keske bende de gerekli iyilestirmeleri yapsalar ondan sonra istedikleri kadar koysunlar
Gokhan bey siz degisimden sonra aractan ve toyandan memnun musunuz ? Aracta problem bitti mi, performans ve yakitta bi degisim oldu mu?
Yazı ilk başta yanıp sönebiliyor . Ama eksiltme belli seviye ye gelince devamlı yanık kalıyor .
Arkadaşlar benim araç içinde motor blok değişim onayı geldi.Şuan motor numarası değişimi için benden vekalet istiyorlar, vekaletten sonra motor gelecekmiş.Bende ayıplı mal konumunda değerlendirilmesini istedim. tabi toyota bu olaya yanaşmadı. Bu hafta içi ihtarname hazırlıyorum haftaya ihtarname çekecem.Bu araçlarla ilgili toyota ile mahkemelik olan arkadaş varmı aramızda, olayın işleyişi hakkında bilgi almak istiyorum tabi yardımcı olmak isterlerse.şimdiden teşekkürler.Bu arada ikinci olarak benim aracım engelli aracıydı, yeni bir genelgede ayıplı araçlar iade edilirken ötv ile ilgili herhangi bir sorun olmadığı, iadeden sonra yeniden alınacak bir araç için ötv ödenmemesi gerektiği belirtilmiş link isterseniz özelden yollayabilirim. yada herhangibir sorun olmazsa burdan paylaşabilirim
Size öyle bir tavır sergileyemezler hocam, genel müdürlüğü arayıp şikayet edin. Şikayet etmesini de bileceğiz, teşekkür etmesini de , örneğin ben dün Elazığ servis personeline teşekkür maili gönderdim, hem de yetkililerine , gerçek neyse sadece o.
Geçmiş olsun. Yakıyor diye bir miktar fazla koymuş olabilirler. Dikkatli bir şekilde takibe devam edin sonunda blok değişimi yapabilirler.
Teşekkür ederim Aytaç Bey.Servisi arayıp yağın fazla konduğunu söyleyim mi? (sonra ki bakımda yağ kontrolunde yağ sarfiyatı düşük çıkabilir).Bazı arkadaşlar aynı durumda servise gidip fazlalık yağı çektirmişler. Bende aynı prosedürü mü uygulasam??
Yağa ne zaman baktığınıza bağlı. Eve gelir gelmez mi baktınız?
Evet eve gelir gelmez baktım. Ev ile servis arası 30 km. Keşke arabayı servisten aldığımda baksaydım. Yarın servisi arayıp durumu söyleyeceğim. Bakalım ne olacak?
O zaman yaptığınız doğru hocam. Bu arada fazla yağ koymakta sisteme zarar veriyor. Adamlar uyanıklık etmişler gibi geldi bana Ben hala daha aracımda yağ ölçümü yapamıyorum. Kocaman çubuğu çıkartana kadar her yerine yağ bulaşıyor.
Bakım sonrası yağ çubuğunun fotosu
Fazla fazla doldurmuşlar, birde bunu yapan servis mi?