Gönderen Konu: 2012 corolla yağ eksiltme  (Okunma sayısı 66520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 corolla yağ eksiltme
« Yanıtla #220 : Ocak 04, 2015, 22:38:11 »
Arkadaşlar biz 2 araç aldık aynı anda, diğer araçta benim aracımla aynı özelliklerde , şuanda 60 bin km civarında , onda yağ eksiltme yok. şasesine baktım jtnbg ile başlıyor benim aracım gibi. motor koduda aynı. acaba neleri farklıda biri yakıyor diğeri yakmıyor. ayrıca benim aracım diğer aldığımız araca göre  performans olarak oldukça iyi , yakıtıda çok iyi yağ yakmasa  diğer aracın  kullanımına göre daha güzel daha performanslı , bu işten hiçbirşey anlamadım ben kafam karıştı :S
Yağ yakma bence tamamen şans işi, çünkü sattığım eski araç, yağ yakan şasi referansları içinde olmasına rağmen yağ yakmıyordu.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Ocak 04, 2015, 22:38:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 77900
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Ocak 05, 2015, 00:00:08 »
Motor kodunuz nedir ? Daha doğrusu JTN ile başlayan hangi seride ? Açıklanan seri no'lar arasında mevcut mu ?

aydın bey JTN ile başlıyor motor kodu.
JTNBC5...... şeklinde devam ediyor.
Açıklanan seri no'lar 1.4 D-4D 90 bg 205 N/M torklar için geçerli. Hatta makyajsız kasaların son 1-2 ayda üretimlerinde de bizim jt motorlarından mevcut.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:08:47

Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2015, 11:29:40
Oğuz bey benim iş emrinde o yazı yok ama rahat olun rodaj dönemi 1 kere olur :) bir sonraki yağ değişiminde ne diyecekler iyi rodaj olmadı bir kere dahamı rodaj oluyor diyecekler ? :) Kendilerini kandırıyorlar bizi değil mahkemeye gidilirse Tüketiciyi sonuçsuz oyalamaktan istediğinizi alırsınız, ha hiç rektifiye olmasaydı gelin düzeltelim diyip kazanabilirlerdi ama bu sonuçtan sonra böyle deme şanslarıda yok TOPLATILMAYA kadar yolu var :) Bende müsait vakitte fotoları paylaşacağım 

Gökhan bey resimleri bekliyorum.
yazmalarına bir anlam veremedim tamamen servisin işgüzarlığı. Ayrıca bakım yaptırdığım gün aracı akşam saatlerinde teslim almıştım, kar yağıyordu , koskoca toyota servisinin içi dışardan farksızdı. buz gibiydi. çalışanlar nasıl çalışıyor merak ettim. her neyse havanın soğukluğu ve akşam saatleri olmasından dolayı yağ seviyesini kontrol etmedim ertesi gün baktığımda max. seviyenin üzerinde bir yağ eklenmişti. Cuma öğleden sonra servise gittim fazla yağı boşaltmalarını söyledim. bana serviste arkadaşın söylediği aynen şöyleydi  '' fazla yağ koymuş olsak bile araç yağ eksiltiyor yanar gider bişe olmaz.''
dedim ki bi daha ki raporda ne kadar fazla koyduysanız o kadar düşecekseniz sonra vay efendim motor rodaj döneminden kurtuldu bi 10 bin daha bekleyin diye rapor verirsiniz dedim.
arkadaş indi aşağı 200 gram fazla yağ koymuşlar araca. boşalttı getirdi. kontrol ettiğimde seviyeyi 40binde aldığım seviye ile aynı idi. aman dikkat edin sizde arkadaşlar nasıl olsa yağ yakıyor diye fazla yağ koyuyor bazı servisler.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:14:37
Bende aracımın yerli üretim olduğunu sanıyordum  sorgulayınca japon yazdı

6. Manufacturer & manufacturing
Country of origin   Japan
Market   Europe
Manufacturer   Toyota Motor Corp
Address of manufacturer   471-8571, 1 Toyota-cho, 471-8571 Toyota-Aichi, Japan

Engin bey 2013 haziran kasasından sonra corollalar Türkiye'de üretilmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam corolladan önce verso ve auris Türkiye'de üretiliyordu. daha doğrusu toplanıyordu :D

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:17:32
arkadaşlar  benim aracımda yağ eksiltiyor, demekki tüm 2012 lerdede aynı sorun var. arcım 28800 km de, yağ sadece çubuğun ucunda  görünüyor ve bu gün yağ uyarısı yandı söndü,  30 bin  km yi beklemelimiyim yoksa  direk beklemeden servisemi götüreyim. Adana onatçaya 1000 km önce götürdüm. yağ lambası yanınca gel dediler. sizce nasıl hareket etmeliyim.

Hakan bey yağ lambası yanlış hatırlamıyorsam yağ seviyesi 1.8 litre kaldığında yanıyor. En kısa zaman da servise götürün derim. 30 bin km yerinizde olsam beklemezdim. aracın motoruna teknik bişe olsa bir arıza gösterse, servis bu sefer vay efendim neden gelmediniz lamba yanıyor gelmiyorsunuz vs vs canınızı sıkacak bişe diyebilir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:21:31
Arkadaşlar biz 2 araç aldık aynı anda, diğer araçta benim aracımla aynı özelliklerde , şuanda 60 bin km civarında , onda yağ eksiltme yok. şasesine baktım jtnbg ile başlıyor benim aracım gibi. motor koduda aynı. acaba neleri farklıda biri yakıyor diğeri yakmıyor. ayrıca benim aracım diğer aldığımız araca göre  performans olarak oldukça iyi , yakıtıda çok iyi yağ yakmasa  diğer aracın  kullanımına göre daha güzel daha performanslı , bu işten hiçbirşey anlamadım ben kafam karıştı :S

hakan bey.
araç mazotun yanında yağ yakıyor ve daha performanslı oluyor , benim de dikkatimi çekmişti diğer 90 bg dizellere göre kullandığımda benim aracım daha atik oluyordu meğersem sebebi buymuş  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ( tamamen kendi düşüncem herhangi bir delilim yok )

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:23:07
Yağ yakma bence tamamen şans işi, çünkü sattığım eski araç, yağ yakan şasi referansları içinde olmasına rağmen yağ yakmıyordu.

Aydın bey sattığınız araç; 205 N/M 6 ileri miydi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Ocak 05, 2015, 12:41:16 »

Gökhan Bey şimdi aklıma gelen bir detay var  benim sorunun çözümüyle pek  bir alaka kuramasam da olabilir mi diye düşünüyorum şöyle ki; ben aracımı alırken sabancı toyota ile ayrılma kararı almıştı hatta o dönem Türkiye de araç bulunamadığı bi dönem oldu, bende tam o zaman almıştım bana  gemide sadece 2 araç olduğu japonyadan geldiği söylendi ve ikisinden birini seçmem istenmişti (ikiside aynı model farklı renklerdeydi) ben metalik gri seçtim diğer aracıda başka biri aldı ben oradayken ama kısmet ya diğer araç gemiden inerken kaza sonucu pert oldu diğer adam arabasını alamadı bile, bana o döenem türkiyeye gelen bu serideki tek japon arabaları bunlar 1 gemi geldi şanslısın işçilikleri çok daha güzel filan demişlerdi. Yani bu japonyada üretilmesinin bir farkı olabilir mi? Bir sitede şase no dan araç sorgulanabiliryor  ( http://vinformer.su/ident/vin/decode.php ) link vermek yasak değildir umarım. Kendi aracımı sorguladığımda aşağıdaki gibi bir sonuç alıyorum, acaba bunun bir etkisi olabilir mi?
 Manufacturer & manufacturing
Country of origin   Japan
Market   Europe
Manufacturer   Toyota Motor Corp
Address of manufacturer   471-8571, 1 Toyota-cho, 471-8571 Toyota-Aichi, Japan

Kerem bey benim ki Sakarya toplaması. Düşünceniz doğru olabilir daha önceden de dediğim gibi maalesef canım ülkem TÜRKİYE CUMHURİYETİ 5 sınıf ülke statüsünde görüldüğü için bir çok firma tarafından  teknoloji çöplüğü olarak kullanılıyor ! Çok yazık. Ve bizler sustukça durmuyorlar. Gerçi konuşsak ta DEVLET tüketicinin arkasında durmadığı sürece (sözde değil tabi ki ) böyle gelmiş böyle gider.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 12:43:50
arkadaşlar  benim aracımda yağ eksiltiyor, demekki tüm 2012 lerdede aynı sorun var. arcım 28800 km de, yağ sadece çubuğun ucunda  görünüyor ve bu gün yağ uyarısı yandı söndü,  30 bin  km yi beklemelimiyim yoksa  direk beklemeden servisemi götüreyim. Adana onatçaya 1000 km önce götürdüm. yağ lambası yanınca gel dediler. sizce nasıl hareket etmeliyim.

İşlemler zaten 15 gün kadar  sürer vakit kaybetmeden gidin derim Hakan bey, en azından 30 bin bakımı ile birlikte değişimi yapılsın.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 12:47:51
Lanet olsun diyorum ya. 3 yıl boyunca bu sorunlu motoru nasıl satarsınız ya. İnsanları resmen enayi yerine koymak bu ya. Yazık gerçekten yazık.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2015, 20:10:31
arkadaşlar , bu yağ yakma olayı sadece 2010-11-12 corollalarda mı yoksa aynı yıl üretilen auris ve yarislerde de var mı?

1 ND ile başlayan tüm motorlarda var ve bu motorlar  auris, yaris,verso s, ıq ve urbanlar da kullanıldı.
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Ocak 05, 2015, 12:51:31 »

Hakan bey onatça ile çok iyi bir tecrübe yaşamış biri olarak gittiğinizde yağ lambasının yanık vaziyette olmasını tavsiye ederim . Ben kendilere bu durumu kabullendirene kadar akla karayı seçtim . Ama sonuç çok iyi oldu aracımın motor bloğu değiştikten sonra yağ eksiltmesi kesildi aracıma onarımı formenlerden Ramazan bey yaptı muhtemelen size de değimi Ramazan bey yapacaktır .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #224 : Ocak 05, 2015, 13:48:18 »

Oğuz bey tekrar merhaba, 3 fotoğraf ekledim ilki 5bin km civarlarındaydı ikincisi 7-8 bin  km arası son fotoğraf servise girmeden hemen önce çekildi 9190 km de. Ve 2 lt civarı yağ yoktu ayrıca yağ lambası da ne hikmetse yakmadı !
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 70000
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #225 : Ocak 05, 2015, 16:48:34 »
arkadaşlar yağ cubuğu üzerindeki iki nokta arası max min kabul ediliyor heralde bu ara bizim araçlardada 1 lt mi acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 271000
  • Model Yılı: '09
  • 64 kere teşekkür etti
  • 111 kere teşekkür edildi
2012 corolla yağ eksiltme
« Yanıtla #226 : Ocak 05, 2015, 17:29:22 »
hatırladığım kadarı ile 1.8 litre , kitapçık arka sayfalarda kapasiteler diye bir bölümde yazıyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 35000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Ocak 05, 2015, 18:38:39 »
Hakan bey onatça ile çok iyi bir tecrübe yaşamış biri olarak gittiğinizde yağ lambasının yanık vaziyette olmasını tavsiye ederim . Ben kendilere bu durumu kabullendirene kadar akla karayı seçtim . Ama sonuç çok iyi oldu aracımın motor bloğu değiştikten sonra yağ eksiltmesi kesildi aracıma onarımı formenlerden Ramazan bey yaptı muhtemelen size de değimi Ramazan bey yapacaktır .
   Mahmut Bey merhaba, sizin aracınızda motor  bloğu ile birlikte değişen başka parçalar var mı ?(turbo, vakum pompası vs.) saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Ocak 05, 2015, 19:29:42 »
   Mahmut Bey merhaba, sizin aracınızda motor  bloğu ile birlikte değişen başka parçalar var mı ?(turbo, vakum pompası vs.) saygılar.
Mümin bey bende turbo ve vakum pompası blok değişmeden önce araç daha 12000 km de iken değişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #229 : Ocak 05, 2015, 20:31:16 »
hatırladığım kadarı ile 1.8 litre , kitapçık arka sayfalarda kapasiteler diye bir bölümde yazıyordu.
.   Çok yüksek bi değermiş hocam bu forum sayfalarında araştırdım farklı modeller çıktı karşıma hep 1lt bahsediyorlardı  net bi değer hatırlayan Yada bilen var mı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 77900
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #230 : Ocak 06, 2015, 01:24:25 »
Oğuz bey tekrar merhaba, 3 fotoğraf ekledim ilki 5bin km civarlarındaydı ikincisi 7-8 bin  km arası son fotoğraf servise girmeden hemen önce çekildi 9190 km de. Ve 2 lt civarı yağ yoktu ayrıca yağ lambası da ne hikmetse yakmadı !

Gökhan bey ben bir kere yakmıştım yağ lambasını ama daha sonrasında bende de hiç yanmadı 9500 km ' de 2 litre sarfiyat. sizin de aynı benim gibi min. seviye altına inmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Ocak 06, 2015, 01:28:18 »
12 senelik aracım hiç yağ lambasını yakmadı

gram eksiltmiyor yağı her 10bin de değişirim, bu eksiltmemesi motorun aşınma durumuylamı orantılı?
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Ocak 06, 2015, 10:52:41 »
aydın bey JTN ile başlıyor motor kodu.
JTNBC5...... şeklinde devam ediyor.
Açıklanan seri no'lar 1.4 D-4D 90 bg 205 N/M torklar için geçerli. Hatta makyajsız kasaların son 1-2 ayda üretimlerinde de bizim jt motorlarından mevcut.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:08:47

Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2015, 11:29:40
Oğuz bey benim iş emrinde o yazı yok ama rahat olun rodaj dönemi 1 kere olur :) bir sonraki yağ değişiminde ne diyecekler iyi rodaj olmadı bir kere dahamı rodaj oluyor diyecekler ? :) Kendilerini kandırıyorlar bizi değil mahkemeye gidilirse Tüketiciyi sonuçsuz oyalamaktan istediğinizi alırsınız, ha hiç rektifiye olmasaydı gelin düzeltelim diyip kazanabilirlerdi ama bu sonuçtan sonra böyle deme şanslarıda yok TOPLATILMAYA kadar yolu var :) Bende müsait vakitte fotoları paylaşacağım 

yazmalarına bir anlam veremedim tamamen servisin işgüzarlığı. Ayrıca bakım yaptırdığım gün aracı akşam saatlerinde teslim almıştım, kar yağıyordu , koskoca toyota servisinin içi dışardan farksızdı. buz gibiydi. çalışanlar nasıl çalışıyor merak ettim. her neyse havanın soğukluğu ve akşam saatleri olmasından dolayı yağ seviyesini kontrol etmedim ertesi gün baktığımda max. seviyenin üzerinde bir yağ eklenmişti. Cuma öğleden sonra servise gittim fazla yağı boşaltmalarını söyledim. bana serviste arkadaşın söylediği aynen şöyleydi  '' fazla yağ koymuş olsak bile araç yağ eksiltiyor yanar gider bişe olmaz.''
dedim ki bi daha ki raporda ne kadar fazla koyduysanız o kadar düşecekseniz sonra vay efendim motor rodaj döneminden kurtuldu bi 10 bin daha bekleyin diye rapor verirsiniz dedim.
arkadaş indi aşağı 200 gram fazla yağ koymuşlar araca. boşalttı getirdi. kontrol ettiğimde seviyeyi 40binde aldığım seviye ile aynı idi. aman dikkat edin sizde arkadaşlar nasıl olsa yağ yakıyor diye fazla yağ koyuyor bazı servisler.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:14:37
Engin bey 2013 haziran kasasından sonra corollalar Türkiye'de üretilmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam corolladan önce verso ve auris Türkiye'de üretiliyordu. daha doğrusu toplanıyordu :D

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:17:32
Hakan bey yağ lambası yanlış hatırlamıyorsam yağ seviyesi 1.8 litre kaldığında yanıyor. En kısa zaman da servise götürün derim. 30 bin km yerinizde olsam beklemezdim. aracın motoruna teknik bişe olsa bir arıza gösterse, servis bu sefer vay efendim neden gelmediniz lamba yanıyor gelmiyorsunuz vs vs canınızı sıkacak bişe diyebilir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:21:31

hakan bey.
araç mazotun yanında yağ yakıyor ve daha performanslı oluyor , benim de dikkatimi çekmişti diğer 90 bg dizellere göre kullandığımda benim aracım daha atik oluyordu meğersem sebebi buymuş  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ( tamamen kendi düşüncem herhangi bir delilim yok )

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 00:23:07
Aydın bey sattığınız araç; 205 N/M 6 ileri miydi?

Evet eski sattığım araçta 2011 205 N/M 6 ileri, JTNBC56E ydi, herhangi bir yağ eksiltmesi yoktu.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #233 : Ocak 06, 2015, 13:09:47 »
arkadaşlar yağ cubuğu üzerindeki iki nokta arası max min kabul ediliyor heralde bu ara bizim araçlardada 1 lt mi acaba

min çizgisi 1,8 lt ye tekabul ediyor. Benim son fotoğrafta görmüşsünüzdür burkulma başlangıcında ise ölçümde 2 litre kadar eksilttiği net şekilde ortaya kondu. Değerler kesindir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 13:16:17
Gökhan bey ben bir kere yakmıştım yağ lambasını ama daha sonrasında bende de hiç yanmadı 9500 km ' de 2 litre sarfiyat. sizin de aynı benim gibi min. seviye altına inmiş.

Bizimkilerin fişini çekmiş olmasınlar  :D Blok değişiminden önce min çizgisinin  az üzerindeyken yanan lamba blok değişiminden sonra bu seviyeden daha aşağıya düşmesine rağmen yanmadı. İlginç bir durum.

ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #234 : Ocak 06, 2015, 15:34:43 »
min çizgisi 1,8 lt ye tekabul ediyor. Benim son fotoğrafta görmüşsünüzdür burkulma başlangıcında ise ölçümde 2 litre kadar eksilttiği net şekilde ortaya kondu. Değerler kesindir.
bugun servisle görüştüm bende max ve min tabir ettiğimiz iki nokta arasının 1lt yağa karşılık geldiğini söyledi görüştüğüm kişi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #235 : Ocak 06, 2015, 16:32:19 »
bugun servisle görüştüm bende max ve min tabir ettiğimiz iki nokta arasının 1lt yağa karşılık geldiğini söyledi görüştüğüm kişi

İrfan bey aracınız 1,4 d-4d değil mi ?
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #236 : Ocak 06, 2015, 16:35:24 »
İrfan bey aracınız 1,4 d-4d değil mi ?
doğrudur hocam dizel bende dizel olarak sordum servise (bursa akkoyunlu)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #237 : Ocak 06, 2015, 16:36:37 »
doğrudur hocam dizel bende dizel olarak sordum servise (bursa akkoyunlu)

Peki sizde her hangi bir yağ eksiltme söz konusumu ? İnşallah değildir  :(
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #238 : Ocak 06, 2015, 16:41:21 »
Peki sizde her hangi bir yağ eksiltme söz konusumu ? İnşallah değildir  :(
malesef hocam benim arcımdada sorun oldu ve işlem gördü motor blok değişimi yapıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 35000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Ocak 06, 2015, 17:12:35 »
malesef hocam benim arcımdada sorun oldu ve işlem gördü motor blok değişimi yapıldı
  İrfan Bey merhaba, motor blok değişiminden sonra aracınızın yağ eksiltme problemi çözüldü mü?