0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Olgaç ÖCEK hafta sonu didime gittim geldim balıkesirden dolum yaptım dönüşte balıkesirde yine dolum yaptım kırmızı 39lt gazla 670 km yol yaptım ve bunu tek depo gazla yaptım hesabını yaparsan benim dediğim oranlara geliyor. Balıkesire girdiğimde eve 20km kala ucuz gaz bulunca depoyu fulledim. buna göre (39/650)*100 desek 6 litreye geliyor. Göstergedeki hesapla hemen hemen tutuyor.
Landrenzo kit var hiz sinirini gecmem ben genelde sehir icleri 50-70 ayrilmis yollar 110 otoman 120 depo simit 40lt
Yanlış yazmışım deponun hacmini faturasinda 45lt yazıyormuş ben 40 zannediyormusum. Zaten 2-3dk da ses yapa yapa doldurdu bende ucuz bulunca doldurabildigi kadar doldurttum
Merhaba Rıfat bey hızınız ortalama kaçtı?
Selamlar,İlk defa Toyota araca sahip oldum. Kazasız belasız inşaallah.Aracım Flame XPack Multidrive.Nisan 2 sinde teslim aldım. Şu an yaklaşık 220 km.Toyota öncesi aracım 2011 Megane Otomatik Dizeldi.Yakıt tüketim değerleri çok yüksek geldi. Ortalama 8.6 lt/100 km genelde eco modda sürüş yapyorum.Dur kalk fazla değil.Sizlerin değerleri nedir? Fikir verebilirseniz sevinirim.Sevgiler.
Fethiye eskişehir 500 km 6.lt ortEskişehir ankara 235 km 5.5 lt ort3000km lik genel ortalamam da 6.2 lt/100km
fetiye'den Eskişehir istikametinde hangi yolu kullandınız? Burdur üzerimi geldiniz yoksa Muğla Denizli Afyon erkişehirmi yaptınız.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2019, 02:10:54Dönüş için ortalama yakıt güzel çünkü bol rampalı bir yol ama Eskişehir Ankara arası neden diğerine yakın bir değer verdi Eskişehir'de şehir içi trafikte gezinti oldumu?
Fethiye burdur afyon seyitgazi eskişehir yaptım.Akşam üstü çıktık yola serin havada gittim klima kapalıydı,eskişehirde konakladım..6 lt ort oldu,ama fethiye çıkışı 200 km burdura kadar yol feci rampa bilen bilir.Sonra öğlen klima açık 120 sabit hızla esk- ank yaptım.5.5 yaktı.eskişehir şehir içi 10 15 km kadar dolaştım..
fetiye Burdur arası o yolu iyi bilirim aşırı rampalı ve eski yol geliş istikameti için çok iyi bir ortalama yakalamışsınız diğer taraf Muğla Denizli istikameti daha düz ama biraz uzak düşer,bende Hatay Marmaris yolculuğu için farklı rotalar bakıyorum ama malesef konya afyon Denizli istikameti en ideal rota oluyor ama bu sefer Konya'dan ısparta Burdur gidecem bakalım nasıl olacak.
Esk giderken muğla denzli yapsam bu sefer de sakar geçidi var sonrası kale yolu...fethiye çanağun içinde,nereye gidersem gideyim hep yokuş...Size bence afyon istikameti daha uygun sadece denizli muğla arası kale ilçesi geçişi var tek şerit dağ yolu.biraz sıkıntı ama manzaralı keyifli yol.Burdur üzeri gelinirse taaa fethiyeye kadar zaman zaman tırmanış olsa da 200 km kadar iniş var. 3- 3.5 ort ile o 200 km geçiliyor.ıspartadan geçerseniz gündüz geçin manzara iyidir..