0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla amca yağın komplesini şanzıman indirmeden değiştirebiliyor muyuz?
arabanın ikmal tablosuna bakarsan şanzımanın 7-8 litre yağ aldığını göreceksin. yani nasıl oluyorda tapayı açınca 3.3 litre yağ akıyor? Düşündünmü? işte Ufuğun dediği tork konvektörü nün içindeki yağ boşalmıyor, bizde onun için ilk seferde % 50 yenilenme oluyor ikinci seferde içerde kalan eski yağında yarısı yenileniyor yani iki kere değişimde yağın% 75 i yenileniyor yurt dışındaki bazı uzmanlar üç kere değişim öneriyorlar.
Yalnız Atilla Bey Amca şanzımanın 7-8 litre yağ aldığını söylerken, Yüksel kardeşim de yaptığı yağ değişiminde 3 litre yağ koyduğunu ifade etmiş. 3 litre yeterli oluyor mu, kalan 0,5 - 1 litre civarındaki boşluk gerekli veya zararsız mıdır?
Aradaki 4-5 litrenin nereye gittiğini şöyle açıklamak lazım. 7-8 Litre sistemin tamamının aldığı yağdır.Bunun içinde tork konvertör Beyin denilen hidrolik yönlendirici sistem yağlama ve yağ aktarma kanalları aktüörlerin kullandığı yağ var. Peki niçin 3 litre koyuyoruz derseniz çünkü yağ tapasını açtığınız zaman Tork konvertör başta olmak üzere sistemin içindeki yağ akmayıp bu parçaların içinde kalır.Bir nevi motor karterinde biriken miktar gibi ama motor gibi süzülüp hepsi kartere inmiyor.Bu yüzden 2 veya 3 değişim öneriliyor.Siz her değişimde yeni yağı sisteme sokarak eski yağın bir kısmının tapadan boşalmasını sağlıyorsunuz. Atıyorum 2 değişimde %50 yeni artı eski yağ sistemde kalıyorsa 3. değişimde %75 yeni yağı sisteme sokmuş oluyorsunuz (oranlar tamamen kafadan sallamadır)Tavsiyem 2. el otomatik vites aldıysanız ve aracın geçmişi hakkında bilginiz yoksa kullanmaya başlamadan önce ilk değişimde 3 sonrakilerde 2 değişim yapma yönündedir.
Konu detaylı bilgiler içeriyor emeği geçen herkese teşekkür ederim. Daha önce toyota kullandığım için ve buradaki samimiyeti diğer forumlarda bulamadığım için hala buraya takılıyorum.Şimdi benim aracım 2004 Accord otomatik. şuan için aracım 248bine gelmek üzere. Alalı 10-12bin km oldu. Henüz yağ değişimi yapmadım(lüzumsuz bir ustanın radyatör temizlerken şanzıman yağını boşalttığını ve bilmediğim bir markayı şanzımana koymasından başka) Yalnız aldığımdan beri vites geçişlerinde hissedilir bir sallama var geçiş sürelerinde felan sıkıntı yok. Bende @Yüksel IŞIK (26882) kardeşimin yaptığı gibi bir değiştirme düşünüyorum ancak şuan hem maddi durum el vermiyor hemde Erzurumda bildiğim bir usta yok bu işlemi yapabilecek.Acaba benim aracım içinde bilgi verebilir misiniz? Hangi marka yağ almalıyım ve kaç ltre olması gerekiyor. Son olarak bu sağlam değişim kaça mal olmuştu Yüksel
Servis şanzıman yağı için 215 lira fiyat verdi. Castrol multivehicle litresi 30, 3 litresi 90 lira. Servis de iki defa mı değiştiriyor acaba Sordum hatta yok öyle yapmıyoruz dedi bu kadar niye pahalı acaba bu yağ.
orasi servis farki.Ayni yagi almak isterseniz forumdan ufuk sönmez de servislerde satilan yag dan var.ben ondan almistim zamaninda
@Ufuk Sönmez (16363) Beyden fiyat istedim ancak sanırım ellerinde orijinal şanzıman yağı bulunmuyor, bana Castrol Multivehicle için fiyat verdi.Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2016, 22:53:43Bu arada bugün servise gittiğimde raflardaki ürünler arasında şanzıman yağı da vardı ve litresi 50 lira yazıyordu. Tüm araçlarda bu yağı mı kullanıyorsunuz diye sordum, evet dedi danışmadaki görevli.Bizim şanzımana 3–3,5 litre yağ konulacaksa 200 lirayı bulmaması lazım ama şanzıman yağı için 215 lira denildi.
Abi ENEOS veya CASTROL MULTIVEHICLE ATF alabilirsin. MULTIVEHICLE tam sentetik bir yağ ve ben bir sıkıntısını görmedim şu zamana kadar. Araç 332.000 KM'de olmasına rağmen geçişler yağ gibi.Senin arabanın şanzıman yağı da muhtemelen TYPE T-IV'dir. Bana bu çift değişim 6 LT yağ 180,00 TL, işçilik de dost işi olarak 30,00 TL'ydi, toplamda 210,00 TL'ye mâl olmuştu.Maddiyatı toplayabilirsem tekrar bir değişim yapacağım. Şanzıman yağını 296.000 KM'de değiştirdim, şu an 332.600 KM'deyim. KM'nin çoğu uzun yolda yapıldı fakat değiştirmekte fayda var.
Süleyman abi, illaki TOYOTA'nın orijinal yağını kullanacaksın diye bir kaide yok. TOYOTA kiminle anlaşırsa, yağı ona fason olarak yaptırıyor.CASTROL MULTIVEHICLE TYPE T-IV Japon araçlarını için üretilen bir ATF yağ. TOYOTA'nın belirttiği gerekli standartları karşılıyor. Boşuna TOYOTA'nın yağına o kadar para vermeyin. Şöyle bir şey var, servis bana "Yağı buradan alırsanız, şanzıman yağınızı ücretsiz olarak değiştiririz" demişti. Size bu teklifi sunuyorlarsa bir nebze TOYOTA'nın yağını servisten almak mantıklı.
Demirhan tork konvektörünün içindeki yağı komple dağıtmadan değiştirme şansımız yok onun için iki kere yağ değişiyoruzki yağın büyük kısmı değişmiş olsun.
Forumda her yerde söylüyorum, dilimde tüy bitti valla.Yarısının değişmesiyle düzgün bir yağ değişimi olmaz.Mazda yetkili servisinde radyatörden dönen yağ borusu çıkarılıp marş basılıyor ve temiz yağ geldiği anda motor durduruluyor, boru yerine takılıyor. Böylece şanzımandaki yağ tertemiz oluyor. Şanzıman içindeki süzgecin (filtrenin) de değişmesi çok önemlidir (varsa).