0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Lastikleri bir an önce değiştirseniz iyi olacak Allah korusun her zaman bu kadar şanslı olunmaz.
hocam sinirliyim sormayın 50 gündür lastik bekliyorum
Ara ölçüler mi? o zaman yurt dışından geliyor diye beklediniz bu kadar.
Gelmiş geçmiş olsun Ali Hocam,Lastik gerçekten önemli, su birikintilerinde çok çok önemli. Haftasonu bende köye gittim geldim elhamdulillah hiç bir sıkıntı olmadan memleketin malum su biriken yollarında 110 km hızdan aşağıya düşmeden yolculuk ettim. Burada benim aldığım KUMHO bayisine sorsammı ki lastik ellerinde varmı ? en azından bi katagülle varmı öğreniriz
Ali Hocam sordum şimdi,215/50 R17 den onların elinde de kalmamış. 16 Haziranda ellerine gelecekmiş. Ama KU31 değilmiş gelecek olan KH17 gelecekmiş KU31 gelmiyormuş artık. Bana oluşu 240 TL olur dedi.
alakanız için Allh razı olsun sizdenben dördünü 900e aldım hocam o zaman 15 gün daha bekleyeeğiz hofffff
Yukarda düzeltme yapmıştım siz cevap vermişsiniz. Alt tarafa yazdım hocam
hmm hangi firma hangi il hocam ben aldığım yere bir söyleyeyim
Deja vu oldu yine Ekleme yaptım hocam o mesajahttp://www.kumho.com.tr/index.php?id=330000&action=bayi Denizli Bayisi AYDIN OTO LASTİK
Peki Talat 2.0 avensis multidrive s konusunda ne düşünüyorsun. Trim tıkırtı zırıltı direksiyon mafsalı sesleri var mı? Valla çok ikilemdeyim 55-58 bin tl gibi km si az avensis 2.0 mı alsam yoksa 65 civarına audi a4 1.8 tfsi multitronic mi alsam diye. İkisi de cvt şanzıman ama audinin motoru yağ yakıyor diyorlar bir de lpg sıkıntı. Ama premium araç. Toyota ise sıkıntısız en azından lpg uyumlu.
mutlu trim tıkırtı zırıltı yok. direksiyon tıkırtısı var. o işe de yavaş yavaş girişicem bakalım ne çıkıcak ardından
Tfsi iyi kaçar ama lpg. Ekonomisine alışmış bir insanı hayattan bezdirir. Avensis ekonomi ve konfor egrisinin en üstüne oynayan bir araçtır. Trim sesi Burak abinin dediği gibi çok şükür yok sonuçta İngiliz üretimi bir araç. Karar senin tfsi ile koltuğa yapışırim ama yakıt ortalama 2 haneli sayılara ulaşır takmam dersen audi tabiki
El at da abi ben de senden kopyalayım. Mazdamda da var o ses sinir ediyor. İç içe geçen 2 mil içerideki gres kuruyunca ses yapıyor diye okudum mazdanın yurtdışı sitelerinde. Adamın teki tabandaki vidayı çıkarıp mili çıkartıyor, içine bol bol yoğun gresle dolduruyor ardından geri takıyor. Böyle önüne geçiyor.