0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Hocam, Tüp kullanarakmı bu yukardaki değerler ?
süper tanıtım.. nasip olursa 1.8 otomatik düşünüyorum yine lpg ile kullanacağım.. çok inceledim avensis'i olumsuz veya itici hiç bir yeri ile karşılaşmadım
Tüp harcamasını doğru ölçüyormu bu yol bilgisayarı çek ettiniz mi hiç?
Ali bey sizin araç LPG limi ben benzin değerlerini söylemiştim.
Avensis candır, gerisi heyecandır.
Ali bey bu güzel paylaşım için öncelikle teşekkürler.Daha önce Corolla ile avensis arasında kalmış ve sıfır Corolla elegante a/t zenon almıştım.Avensis çok güzel araba buna şüphe yok ancak nedense benim gönlüm hep camry de oldu Diğer yanda sizden ricam özellikle hız konularında paylaşımda bulunurken trafik kurallarına aykırı paylaşımda bulunmamanızdır.Keyifli sürüşler
[bBu arada daha yeni öğrendim aracın tüm cam açma düğmeleri tek tuşla açılıp kapanıyor.Ayrıca ışıklandırmaları da bulunuyor.[/b]
Ben bunu öğrenememişim demek ki. Hangi düğme bu tüm camları açıp kapatan?
ben yanlış anlattım atıyorum arka sol tarafa oturdun düğmeye tam basınca kendi kendine sonuna kadar açılyor aynı şekilde tam kaldırıp bırakırsanızda bir basmayla tam kapanıyordemekistemiştim
Bende kilit düğmesi var acaba kapatıp açmayadamı yarıyor ki diye düşünmüştüm.
Eski aracımdır avensis elegant extra. Donanımı fiyatına göre iyi seviyede. Konforu yol tutuşu mükemmel diyebilirim. Ancak vtec2 civicten sonra ara hızlanmaları bana zayıf gelmişti. Birde rampalarda vites küçültüp devir çevirmediğiniz takdirde araba ağır kalıp yığılıyor. Şunu da belirteyim daha evvelden de yazdım sanırım. Dağı bayırı çok olan yerlerde motor ufak kalıyor. Kalkışlarda falan gaza iyice yüklenmek gerekiyor o durumlarda.