0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Bey, emeklerinize sağlık. Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz.Ben de 2010-2012 arası Corolla Elegant ve 2010-2011 Avensis Elegant Extra arasında kalmış birisiyim açıkçası. Bu iki farklı sınıf araç tabi ki karşılaştırılmaz ama insan bazen böyle mantıksız karşılaştırmalar arasında kalıyor. İkisinin de artıları eksileri çok kafa karıştırıyor. Corolla oldukça tutulan ve otomatik seçeneği olan bir araç. Avensis D sınıfı, daha konforlu, ESP, elektrikli el freni vs. olan daha şık bir araç. Şuan kafamdaki planım şayet tam otomatik bulursam Corolla alacağım, uzun süredi aramama rağmen tabi henüz bulamadım. Eğer bulamazsam Avensis düşünüyorum.Siz de böyle bir gel-git yaşadınız mı? Fikriniz nedir bu konuda?
Ali Bey, mükemmel paylaşım! Ayrıca, aracı almadan önce bize sorular sorarak bizi ''yediğinizi'' düşünmeye başladım. Tekrar güle güle kullanın, kazasız belasız...
çok teşekkürler..benim gibi avensis almayı düşünen arkadaşlar için şahane faydalı bir paylaşım çok sağolun..başka sorularımız varsa sorabiliriz değil mi
Abicim elinize sağlık sabırla satır satır okudum. Auris baka baka en son avensis paklayacak heralde beni:) Hocam sorması ayıp kaça aldınız:) 44-46 arası buldun 2-3 tane. Otomatik aurisle aynı nerdeyse.
Teşekkürler ben şubatta aldım ama şimdi artmıştır42 binde hata boya yok lpgli 46.500 e aldım 2011 e.extra
Doğrudur abicim. Bende dün 42-43 yazdım ama onlar elegantmış:) e.extra dediğiniz gibi hatta çoğu kişi 50-51 yazmış. Docam bir soru daha. Lpg markası nedir. Ben lpg'nin markasına da takmış durumdayım brc olmazsa sanki her zaman arıza verecekmiş gibi geliyor araç. Yine bir tane 46.500 tlye doktordan zavoli lpg'li 43binde bir araç var adamla da görüştüm sağ kapıya kırmızıda beklerken biri sürtmüş geçmi o yüzden kapı değişti dedi. Değişen'e boyaya pek fazla takmıyorum ama lpg'ye yakmış durumdayım:) ne dersiniz lpg markası hakkında?
romano var bende forumdan lpg uzmanına sordum oldukça başarılı bir ürün dedi.Açıkçası 25 bin km oldu ben 3 bin km kadar kullandım çekişte çalıştırmada geçişlerde sorun yokaçıkçası araç 50 bin eder ama tr şartlarında 50 bin verilmez enn fazla taş çatlasın 47.500 bence şu zamanda lpgli hatasız ve 50 bini geçmemiş araçlar50 yazana bakma 47.500 vereyim desen emin ol samimi konuş verir aracı
Ali bey teşekkür ederim. 3 aydır falan araba bakıyorum en çok auris heyecanlandırıyordu beni, avensis daha da fazla heyecanladırmaya başladı. ilk arabam olarak avensis alabilirsem kendimi şanslı hissedeğim. Zavoli nasıldır acaba forumlara da baktım pek fazla bilen eden,kullanan yok galiba. Doktordan olan,yukarıda söylediğim araç zavoli lpgli 43binde 45500 dedi en son. ilk sahibiymiş ancak 1 tane değişen var. Onu da cebinden yaptırmış tramer de çıkmıyor.
fiyat iyi gibi kaza resimlerine iyi bakın iyi baktırın.lpg marka açıkçası çok önemli değil nasıl takıldığı önemli olan. Bu yüzden kafanıza marka takmayın benim araçtaki lpg yi sorsan kimse duymamıştır ama bu işten anlayan iyi olduğunu söyledi neden kafama takayım ki
Ah şu mahalle baskısı yok mu. Daha demin bir arkadaşıma söyledim avensis bakıyoruz diye, adamın dediği "Abi iş adamı mısın, fakir bir öğretmensin senin neyine avensis,parçası pahalı olur,yakıtı fazla olur" diye zırvaladı moralimi bozdu gitti. bizim de hakkımız değil mi yahu. Ne için çalışıyoruz! kendi kendimi gaza getirebilirsen alacağım o aracı.
meslektaşız desene...bana neler diyen oldu sen bilmiyorsungit 2004 vtec honda al diyen mi bu arada 33-35 tl araç hoşaf..... olmadıdizel corolla al diyen mi olmadıya da git jetta al diyen mi....AMa aklın mantığın yolu galiba bu araba hele de uzun yıllar binerim yakıtı ekonomik olsun tank gibi arabaya bineyim derseniz avensis sizin için biçilmiş kaftanadama anlatamıyorsun motor corolla motoru iç motor aksamı yürüyen aksam aşağı yukarı aynı ama kimse anlamıyor boşver corolla parasına tank gibi d sınıfı araca biniyoruz.birde şu arkadaşları çok seviyorum corolla sorunsuz onu al....... sanki avensis dacia parçaları kullanıyor birde ingilterede üretilmiyorda hindistanda üretiliyor sanki İyi ki varsınız avensis sevmeyenler......... sizleri çookk seviyoruz çookk...... yoksa bu paraya böyle araç bulmakimkansız