0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nibk ön diskleri sipariş verdim gelince geçen bakım aldığım nibk balatalarla birlikte taktırıp deneyeceğim inşallah güzel bir sonuç alırım.
Çok sağolun fren hidroliğini 6 ay önce değiştirdim.
50 bin bakımında orjinali Toyota fren hidroliğiyle tamamını değiştirmiştim
Arkadaşlar merhaba 107 binde 1.6 advance mds aracımda ışıklarda d konumunda beklerken devir 1 den 0.5e kadar düşüp çıkıyor ara ara bu nedenle daha önce kendim gaz kelebeğini ve maf sen sensörünü söküp temizlemişdim ama yine devam ediyor sorun ne olabilir lpg ci gaz kelebeği maf sensörü temizle işe yarar demişti ama bir süre düzeldi tekrar aynı devam ediyor şuan liqui moly mos2 yağ katkısı işe yararmı acaba?
Yağ katkısıyla alakası yok,aracınızın LPG ayarı çok bozuk olduğu için yapıyor,o şekilde biraz daha kullanırsanız sibobları yakma ihtimali çok yüksek,iyi bir Afr ayarı yaptırın en kısa sürede.
Teşekkürler afr ayarı yaptırmadım hiç yaptıralım bakalım sonuç ne olacak?
Yağ benden olmasına rağmen 60bin bakımı 1390 tuttu. Gidecekler için bilgi olsun.
Auris 2006 model 1.6 aracı var arkadaşımın Motul 8100 Eco Lite 5W30 4lt yağ koyulmuş bakımda, ne düşünüyorsunuz bu yağı kullanan var mı 4lt 4.2 lt depo için yeterli mi?
Araca neler yapıldı filtre grubunda neler değişti?
Sadece yağ ve hava filtresi değişti.
Yağ +hava filtresi ve işçilik için çok fazla fiyat,dışarıda Max 750 TL'ye yapılırdı.