0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2008 YARİS 1.4 D4D100.000 KM PERİYODİK BAKIMAracı bugün bakıma bıraktım, 500 küsur TL ücret belirtildi.Toyota'nın beğendiğim bir uygulaması olan "Yol Yardım" hizmetini de yeniledim. 1 senelik 80 TL gibi bir rakam ve lastik, akü vb. her sorunda yol yardımı sağlıyor. Geçen sene aküden yolda kaldığımda 200 TL çekici ücreti vermiştim.Klima sistemi temizliği önerdiler, sonraya bıraktım.Silecek değişmi önerdiler, sonraya bıraktım.Son durumu tekrar belirtirim, iyi forumlar.
Cemal bey bu bakim icin ne kadar odediniz? Bu arada bilgi icin soyluyorum ; Ben yilbasinda yetkili serviste 10 bin bakimini 380 tl ye yaptirmistim.
Bahsettigim 380 tl nin icinde enjektor temizleyici dahildi. Yani sizin yaptirmis oldugunuz rakam sadece 70 tl karli gozukuyor. Servis ve ustaya saygim var yanlis anlasilma olmasin ama garanti sonuna kadar bu rakam icin yetkiliden vazgecmem diye dusunuyorum.
Yetkilide 20 bin bakımı, 5W-30, yağ filtresi, tapa contası, işçilik ve KDV için 278.TL ödemişim. Polen filtresini ve Fuel Treatment kendim değiştirdim/ekledim.0W sorun değil ama 20 bizim ülkemiz için yetersiz viskozite.
Merhaba, bugün 20bin bakımı için Sonkar Avcılar ve Yenisbosnadan ayrı ayrı fiyat aldım.Rutin 20bin bakımı : 20bin kontrolleri, Polen filtresi değişimi, enjektör temizleyici, Yağ değişimi, yağ filtresi, tapa contası, işçilik vb.. 478 tl civarında birşey söylediler.Enjektör temizleyici ve Polen filtresi değişimi istemediğimi, Tekin bey gibi "Yetkilide 20 bin bakımı, 5W-30, yağ filtresi, tapa contası, işçilik ve KDV için 278.TL ödemişim." bu şekilde bir bakım fiyatı aldım. 300 tl fiyat verdiler. Yarın 20bin bakımı için randevumu aldım.Yetkili serviste enjektör temizleyici 50tl - Polen filtresi 108 yada 118 tl olmalı.Polen ve Hava filtremi bilahare Tem Toyota @Ufuk Sönmez (16363) özel servisinde değiştirmeyi düşünüyorum.Arkadaşlar bu Enjektör temizleyicisini artık kendim alıp kullanmak istiyorum. Kullanım şekli nasıldır? Kaç bin km'de bir depoya enjektör temizleyici ürün dökmem lazım?
Aracımı 1000 km bakımına götüreceğim.Yaris 1.0 life. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?Ne gibi bir işlem yapılacak.Rampalarda yavaş kalıyor bunu çözebilirler mi?En çok şikayetim bu.
Aracımı 1000 km bakımına götüreceğim.Yaris 1.0 life. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?Ne gibi bir işlem yapılacak.Rampalarda yavaş kalıyor bunu çözebilirler mi?En çok şikayetim bu.Mesaj Birleştirildi: Haziran 23, 2015, 00:33:58Sanırım bu forumdan ses çıkmaycak.Herkese iyi geceler.
Herkese Merhaba,Toyota Yaris 2013 1,33 Fun kullanıcısıyım. Aracıma sırasıyla;1000 KM Bakım10000 KM Bakımve 6 Ay bakımı 17000 kusur KM'de bakım yaptırdım geçtiğimiz Mart ayında. Bu bakım 20 Bin KM'de olması gerekiyordu ama 6 ay geçtiğinden KM dolmadan gittim. Ogün tekrar 20 Bin KM'de gitmem gerektiği söylendi ama zaten 20 Bin KM için gitmiştim teknik olarak, 6 ay bakımı farklı dediler. Ne bilim 30 Bin KM değilde 25 bin KM'de gideyim. Şimdi 3 bin km yaptıkdan sonra tekrar 20 bin bakımına para vermek saçma geliyor. Az buz para almıyorlar ve direksiyondan gelen tıkır tıkır, boncuk sallama sesine bile çare bulamadılar. Sizce bu 20 Bin KM bakımına gitmeli miyim?