0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ben 2006 yaris terra sahibiyim aracin ikinci sahibiyim 1.5 yıl önce almistim 114 bindeydi simdi 130 binde servis bakimi yaptiracagim Araç 3 bin devirde kullanilirken hicbir sorun yok ancak biraz zorlayinca ön taraftan elektriklenme sesine benzer bir cizirti geliyor sebebini Çözemedin. Bakımda da soracasgim artik suyunu yagini zamanında kontrol ettirdim 4 ay önce ozel servise de goturdum ve baski balatada da sorun olmadigini söylemişlerdi yalniz eksantrik mil ya da trigger zincirinde sorun olabilir bakmak lazim gelebilir Makinenin teknik ozelliklerinden de çok anlamam neler onerirsiniz nelere dikkat etmem lazim?Yardimlariniz için tesekkur ederim
bu verdiğiniz miktar acaba tüm modeller için geçerli bakım tutarı mıdır.. bende 2004 model yaris 1,3 sol var bende özele mi yoksa yetkili servise mi gitsem diye düşünüyorum . teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese selam ederim. ilk araba olarak 2004 model 1,3 yaris sol modelini aldım. daha önce arabam olmadığı için teknik olarak pek bilgim yok.. bu araç hakkında bilgisi olan ve paylaşmak isteyenlere çok minnettar kalırım. benim yapabileceğim bakım tarzında birşeyler varmıdır, yoksa yetkili servise mi yoksa iyi bi japoncu usta ya mı bakımlarını yaptırmalıyım.bu arada araç 84 binde bakımları ve muayenisi egzos u yeni yapılmış. ekspertizi şasesi vs. iyi. motor performansı %80-85 çıktı. kaporta da %80 orjinal. tekrardan teşekkür ederim.İletiyi düzenle
arkadaşlar merhaba cumartesi günü aracımı 30 000 bakımına götüreceğim aracıma giderken yağımı kendim almak istiyorum acaba tam sentetik 5-40 yağ alsam olur mu
5-40w dizeller için. Benzinliler için 5-30w daha uygun.
abi alanya da yaşıyorum metro markette castrol 5-40 4litre yağ 95 tl
abi alanya da yaşıyorum metro markette castrol 5-40 4litre yağ 95 tlMesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 15:06:41bunu bilmiyordum mehmet bey
Tam tersi olmasın ? C onayı genellikle ülkemizde 5W30 viskozitesinde yaygın, ama şu yağ benzinli için bu yağ dizel için demek doğru değil, önemli olan karşıladığı standartlar.Magnatec mi? Edge mi?