0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bugün 10bin bakımına gittim 378 tl tuttu
merhaba arkadaşlar benim aracımda 20.000 km ye geldi ve bakıma gideceğim yalnız ben kabin hava filtresini değiştirmek istemiyorum daha doğrusu o kadar para vermek istemiyorum dışarda değiştirtsem ya da hiç değiştirmesem bir zararı varmı bu arada 10,000 bakımında balata spreyini ve cam suyunuda istemedim balata spreyini de tekrar istemesem bi sakıncası varmı
yaris polen filtresi. Markası fil parça numarası hc 7138 bir e bir orjinaliyle aynı boyutta. Bursa ana depodan aldım 10 tl..reno tofaš gibi birçok markaya filtre üretiyor
Önemli olan buyutunun aynı olması değil, kağıt katlayıp yapıştırarak siz de boyutu tutturabilirsiniz Önemli olan filtrenin kalitesi ve filtrelizasyon kapasitesidir.
400-500 m2 depo ağzına kadar filtre doluydu fil filtrenin no name markalar gibi uyduruk ürünler ürettiğine pek inanmıyorom.kağıttan üretilmiš filtreyede 90-100 tl veremem.10 binde değil 5 binde değištiririm..
yarın sabah 8.30 gibi Nataş'a 10.000 bakımına gidiyorum. Kaç saat sürer bu bakım arkadaşlar? Orada mı beklesem eve dönüp tekrar mı dönsem bilemedim...Mesaj Birleştirildi: Haziran 14, 2014, 14:59:3710.000 Bakımımı yaptırdım sonunda..yakıt katkısını koydurmadım, yağı kendileri koydu, maliyet 305 TL
Yakıt katksını alsaydınız ben öyle yaptım, depoda fazla yakıt olmadığı için koymamışlar daha sonra ben ilave edeceğim. 10 binde bir enjektör temizleyici kullanmakta fayda var.
Aytaç Bey würth marka kendim dışardan alıp ekledim... 20 küsür lira daha uyguna geldi böylece...
Hayırlı ramazanlar dostlar.Kolay gele.2012 Yarisim 30 bin km'ye geldi, bakıma sokacağım.Sanırım Dolapdere Gedizlere götüreceğim.Arabayı ikinci el aldım Toyota servisine ilk gidişim olacak.Bu bakımı daha önce yaptıran dostlar.Neler yapılıyor nelere dikkat etmem gerekiyor.Cumartesi günleri açık mıdır?Birde sağ aynamın köşeyi kırdım.Aman sizde dikkat edin bu aynalarda geri esneme payı sıfır.Eski kullandığım araçlara aldandım.Dokunup geri esner diye .Çok hafif dokunmayla plastiğin kırılması bir oldu.Serviste sadece kapak satarlar mı?Birde tahmini fiyatı nedir komple değiştirdiğimizde?Sanırım Auris aynasıyla aynı.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Bugün 10.000 bakımını avcılar sonlar serviste yaptırdım. 516 TL tuttu yazılanlara göre fazla mı ödemiş oldum acaba? Bir de yakıt enjeksiyon temizleyici gibi bir şey vermişler nasıl kullanmak gerekiyor? Bir de bakım sonrası sanırım eski filtre mi bir kab içinde bana vermişler bununla yapacağım bir şey var mı yoksa filtrenin değiştiğinin ispatı amaçlı mı?