0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımda 90.000 bakımını yaptırdım.Yaklaşık 500 TL civarında tuttu. (2008 otomatik dizel sol)Devirdaim inanılmaz pahalı, değiştiremedim,Ön fren diskleri de keza aynı şekilde, değiştiremedim.Bu iki parça için değiştireceğim zaman sanayiden fiyat almayı düşünüyorum, zira şimdiden değiştirmek biraz erken gibime geliyor. Zira frenlerde ses yada tutmama gibi bir sorun yaşamıyorum, devirdaim ile ilgili olarak da bir ses yada su kaybı yaşamadım.İyi forumlar.
MerhabaYaris 2013'ün 10.000 km bakımı için fiyat aldım. Yağı kendim götürürsem 300 tl, götürmezsem 450 tl tutarmış. Hangi yağı götürmeliyim, farklı yağlar telefuz edilmiş forumda?Bazı arkadaşlar polen filtresini değiştirmemişler, değiştirip değiştirmeyeceğimi nasıl anlayabilirim?teşekkür.
Aracınızın motoru nedir ?
2013 yaris 1.33 multidrive
Ufuk fiyatlarini duydukca servisten nefret ediyorum benim 10. ayda 2 yillik garanti bitiyor ondan sonra sendeyim artik 50 bin bakiminda (D4D 2012) neler yapiliyor ve nekadar fiyatlari kardesim ?
Devirdaim "terleme" olarak tabir edilen kaçırma sonrasında durma yapmış olabilir, fren disklerinizde belki tornalama ile kurtarılabilir,size ne fiyat verdiler bilmiyorum ama kurtarılamasa bile ;Devirdaiminiz;Orijinal dilerseniz: 300TLJapon üretimi muadili: 120TLFren diskleriniz;Orjinal dilerseniz: 400TLJapon üretimi muadili: 180TL
20bin km bakım masrafı ne kadar olur bilgisi ve tavsiyesi olan var mı?