0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normalde kılavuzda ve yağ kutusununda üzerinde yazdığı üzere 0w20 Ama Toyota servisleri kafalarına göre 5w30 koyuyorlar
Bence yok ben de haziranda bakım yaptırdım. En az bir sene çok sıkıntı verici bir durum olmazsa servise uğramayı düşünmüyorum. Lastiğinizi değiştirin yeter. Yaşadığınız yerde de kış mevsimi çok sert değilse bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah.
Evet, 0W-20 ile 0W-50 aynı özellikte yağdır, şöyleki,!Kışlık viskozite aynı zamanda o yağın yoğunluğunu tarif eder.İçine katılan polimer oranına göre sıcak viskozitenin akışkanlığı değişir ama yoğunluğu değişmez.Dış ortam sıcaklığı arttıkça motordaki yağda daha fazla yoğunluk ihtiyacı oluşur ve bu polimer oranını artırarak olmaz, kışlık viskozitenin yükseltilmesiyle sağlanır.İşte bu sebeple, motorun özelliğine göre, yaşadığı bölgenin soğuk ve sıcak ikliminde akışkanlığını sürdürebilecek ama aynı zamanda da yağlama yapabilmesi için yeterli yoğunluğa sahip olabilmesi gerekmektedir.Bizim gibi ılık ve sıcak bir bölgede 0W yağın yoğunluğu Yazın yeterli yağlama yapmaya yetmez.Eğer motorlarınız uygun değilse, 0W yağda kayıp yaşanır.İşte araçlarımızda 5W viskozitenin kullanılmasının sebebi budur. Bizim ülkemiz için en alt sınır 5W-30'dur. 5W-40, 5W-50, 10W-40, 10W-60 mükemmel viskozitelerdir.Motorunuzun özelliğine ve yaşadığınız bölgenin iklimine uygun olanı seçiniz.
Anladım. Hondanin serviside 0w20 veya 0w30 onerdi benim arac icin. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5w-30'dan memnunum tavsiye de ederim. "Motor yağı ile ilgili sorular ve cevapları" başlığında epeyce tartışılmıştır konu. Benim tercihim 5w-30 ama siz isterseniz 0w-20 de koydurtabilirsiniz. (Hatta Kaan kardeşimle de neden 10.000 bakımında 5w-30 koymuşlar diye kızmıştık ama ben araştırmalarım sonucu 5w-30'a devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar forumdakiler ısrarla 0w-20 olması gerekiyor deselerde tercih sizin)
... ama siz isterseniz 0w-20 de koydurtabilirsiniz.
Hiç bir konuda, 0W-20 kullanılması gerektiğini savunmadım. Alıntı yaptığınız yazımda 2 yağın hangi konuda benzerlik gösterdiğini ve buna rağmen sıcak ortamlarda ne yapılması gerektiğini açıklamışım.Benim savunduğum, 5W-30 yerine 5W-40 viskoziteli yağın tüm Toyota modellerinde kullanılması gerekliliğidir.
Bugün Sadık ustada aracımın bakımını yaptırdım.Ön fren diskleri ve balataları, bujiler, hava, polen, yağ filtreleriarka sağ porya bilyesi değiştiişçilik dahil 775 TL ödedim.50 TL'de Quatro Garage'a LPG Filtresi değişimi için verdim.Ön ve Arka Süspansiyonları da geçen bakımda değiştirmiştim.Araç kışa hazır
Halil bey lpg 50.tl filtre icin vermissiniz ma degisim sonrasi yolda ayar yaptirdiniz mi? Yada elm cihaziniz varsa ltft stft log kaydi tutuyormusunuz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba akadaşlar 1 hafta içerisinde aracımı 40 bin km bakımına(2013 1.33 yaris multidriver s) yetkili servise götüreceğim.Balatalarım iyi durumda ama 3 yıllık olması sebebiyle sertleşmiştir düşüncesiyle değiştirmeyi düşünüyorum.Ayrıca 40 bin bakımında dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?Yetkili serviste yakın zamanda ön fren balata değişimi yaptıran oldu mu?Fiyat yüksek ise kendim internetten sipariş verip(bosch almayı düşünüyorum) herhangi bir ustaya değiştirtmeyi düşünüyorum.Ayrıca internetten alıp değiştiren olduysa bir satış linki alabilirim.Teşekkür ederim.
merhaba, aşağıdaki linkte 27bin km'de değiştirdiğim balatalar hakkında açtığım konuya bakabilirsiniz. fiyat vb. detaylar var.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=73506.0
Forumda Ufuk Sönmez abiden bilgi almanızı tavsiye ederim. Alacağınız balataların sitede satılanlara göre orjinalliğinde ve kalitesinde emin olabilirsiniz en azındanYalnız aklıma takılan bir konu var. Balatalarda 3 yıl gibi bir kısıtlama mı var? Kılavuzda öyle bir ibare görmedim. Sadece kontrol yazıyor. Gerekirse değişim olacak diyor.