0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Merhaba,Forumu 1 haftadır falan takip ediyorum güzel paylaşımlar var fakat tam olarak aradığımı bulamadım.Aracımız 160.000 bakımına giricek bu bakımda hangi parçalar değişir ağır bakımmıdır hangi parçaları markaları kullanmamız lazım merak ettim.Çok bilgili abilerimiz var onlarında fikrini almak istedim, herkese şimdiden cok tesekkurler.Not : Yaris bölümüne konu açtım fakat 3 gündür cevap veren yok daha öncede açtıgım konu taşındı ve kimse bakmadı bunu kapatmazsanız seviniriz diğer arkadaşlra içinde bir fikir olur.İyi forumlar.
Arkadaşlar merhaba,20.08.2016 cumartesi günü alışveriş sonrasında aracımı çalıştırmak istediğimde, çalıştıramadım.Yaşadığım sıkıntı öğlen saatlerine denk geldiği için öncelikle en yakın yetkili servisi arayıp durumla ilgili ne yapabileceğimi ve çekici hizmetlerinin fiyatını sordum. Çekici hizmeti için 100 tl gibi bir fiyat söylendi.Akabinde Ziraat Sigorta Kasko sahibi olduğum için, müşteri hizmetlerini arayıp durumdan bahsettim. Durumla hemen ilgilenildi.20 dakika içinde Ziraat Sigorta'nın yönlendirdiği Tur Assist firmasından arıza ön tespit ekibi yanıma geldi. "Gelmeden önce arayıp konum ve durum bilgisi aldılar."Tur Assist teknik personeli tarafından akü takviyesi yapıldı. Aracım çalıştı. Lakin yapılan ölçümlerde Akü'mün son demlerini yaşadığı ve aynı durumla çok kısa sürede tekrar karşılaşacağım ile ilgili bilgi verdiler.Aracımın üzerindeki akü 45 amperlikti. 2013 Mayıs aracımın trafiğe çıkışından itibaren üzerindeydi. 39 Aydır kullanıyordum.Sonuç olarak, Tur Assist teknik personelinin tavsiyesini dinleyip aynı gün yetkili serviste Varta 45'lik akü taktırdım. Tur Assist'e herhangi bir hizmet bedeli ödemedim.Yetkili Servis Toyota Yaris 45Ah Varta Akü Değişim Fiyatı : 227,29 TL
Geçmiş olsun Balaban Bey. Aküye fazla para vermişsiniz bence. Dışarıda aynı akü 129,00 TL.http://www.acilaku.com/cars/45-amper-varta-aku-dar-aku
O akülerde bir şeyler vardır. 1 sene evvel değiştiğimde Mutlu akü 45Ah 160 tl idi, Vartayı da 190 tl ye bırakıyordu.
Tesekkurler hocam 56000 liraya aldim. Ilk kaza 3 saat once oldu suan mesaj yazmaniz icime oturdu. esim kapali garaja girerken kolona surtmus:) sag arka kapi 2 cm canurluk 10 cm cizik icinde nazarlik olsun artik Barcelona kirmizi, cam tavanli memnunun aractan SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen ay Antalya Toyota Bakircilar da 10 bin bakımını yaptırdım 440 lira tuttu.
Ben de haziran da yaptırmışım 470 tl tutmuş. Rakamlar neden bu kadar farklı ? (Bir de araç hibrit, iyinin de iyisi mi kazığın da kazığı mı anlamadım)10.000 km bakımı böyleyse 40.000 'i falan düşünemiyorum.....
2016 toyota yarisim henuz 4500 km de ama kışa girecegim bakıma 5500 km var opel corsa diesel varken servise giderkış hazırlıgı yaptırırdım bunda bir öneriniz varmı (kış tekeri haric)