0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde garantiler şu kadar yıl-şu kadar km,hangisi önce dolarsa şeklindedir.Toyota'da genellikle 3 yıl +2 yıl uzatılabilir şeklinde biliyoruz,mekanik aksam için böyle ancak kaporta vs için 12 yıl gibi hatırlıyorum.Aracınız 2012 model ise 3+2 ; 5 yıl dolmuş oluyor,2019 da nasıl uzatılabiliyor,Uzatılmış garanti kağıdını inceleyip yazarsanız öğrenmiş olacağız.
Merhaba,Nisan 2018'de 2013 Model Yaris'imin Lastiklerini yenilerken, lastik değişimlerini yapan usta balatalarınız bitmek üzere değiştirirseniz iyi olur dedi.Daha önce aracımın balatalarını 27100 km de değiştirmiştim.Konusunun linki http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=73506.0Bu sefer 19387 Km de değiştirdim. Aslında çıkan balatalar 25bin KM'yi tamamlarmış gibi geldi bana. Sizce de öyle değil mi?Not : Lütfen balatalarınız çabuk bitiyor demeyin. Bahçeşehir gibi bol yokuşlu bir semtte oturuyorum. Ve ayağım sürekli frende.
Merhaba,Yaris'imin 60bin bakımını Toyota Gürses Plazada yaptırdım.Toyota Gürses Plazadaki hizmet kalitesinden memnun kaldığım için tüm işlemlerimi orada yaptırmaya devam ediyorum.- 60bin Bakımı "Po Maxima CX 5W-30 Yağ Kullanılmış"- Viraj Demiri Lastik Değişimi "Forumda bazı konularda bahsedilen, kasislerden geçerken Garç/Gurç diye tabir edilen sesin kaynağı olduğundan ötürü değiştirilmesini istedim."- Kabin Polen Filtresi "En son 30bin KM de değiştirmiştim"- Hava Filtresi "En son 30bin KM de değiştirmiştim" 60bin bakımı kapsamında değildi. İsteğim üzerine değiştirildi.- Ön / Arka Sileceklerin Değişimi "Yaris'imi sıfır aldığım günden bu yana hiç değiştirilmemişti."- Stop Lambası Ampulü Değişimi "Patlamıştı. Değiştirildi."- Plakalık Ampulü Değişimi "Patlamıştı. Değiştirildi."Toplam 1013 TL.Not : Toyota Sonbahar Servis Kampanyası dahilinde ödediğim indirimli fiyattır.https://www.toyota.com.tr/current-offers/toyota-sonbahar-servis-kampanyasi.json60bin bakımı için 4 farklı Yetkili Toyota Plazadan fiyat teklifi aldım. Aldığım fiyatların ortalaması 600 TL civarındaydı. Aralarında çok ufak rakamlar oynuyordu. Yukarıda yazdığım ekstra değişimler için ödediğim 413 TL'yi bu yüzden fazla bulmadım.Arkadaşlar Toyota Plazalar PO Maxima Yağ mı kullanmaya başladı? 3,4 Litre Yağ'ın fiyatı iş emri formunda 167,94 TL yazıyor.Bu Yağ'ın 4 Litresinin internetteki fiyatı ortalama 85 / 100 TL arasında değişiyor.Po Maxima kullanılacağını bilseydim. Geçmiş bakımlarda yaptığım gibi Eneos 0W-20 yağ alıp götürebilirdim.
Merhabalar.forumda yeniyim. 2008 model yaris terra 1.0 mmt aracım var. Antifriz değişimi yapacağım. Motul marka kullanmak istiyorum fakat hangi modelini kullanmaliyim?
Arkadaşlar merhaba,Bugün aracımın periyodik bakımı için Tem Toyota ya gittim. Forumdan bir çok arkadaş önerdiği için giderken hiç tereddüt etmedim. Aldığım hizmetten müthiş memnun kaldım. Suat usta, Serkan usta ve yanlarındaki İlker isimli arkadaş sağolsunlar çok ilgilendiler. Bakımda original filtreler tercih ettim. Fiyatı da makul geldi. Aynı parayı ödeyip leş gibi hizmet aldığım bir bakım deneyimim olmuştu daha önce. Öneren herkese ve tüm tem toyota çalışanlarına teşekkür ediyorum. İyi ve dürüst bir usta bulmanın verdiği huzurla süreceğim arabamı artık. @Ufuk Sönmez (16363)
Arkadaşlar merhaba 2020 model aracım için periyodik bakım yaptıracağım 10.000 km de mi yoksa 15.000 km de mi yaptırmalıyım şimdiden teşekkür ederim
2004 model 165bin km de lpg'li Yaris' e ilk kez bakım yaptıracam. -Bu araba ne kadar yağ alıyor,-hangi marka, -5w40 mı yoksa 10w40 mı almalıyım?-Yağ Filtresini hangi marka alayım?
Merhaba,Yaris'imin 70bin bakımını Toyota Gürses Plazada yaptırdım.Toyota Gürses Plazadaki hizmet kalitesinden memnun kaldığım için tüm işlemlerimi orada yaptırmaya devam ediyorum.Shell Helix Ultra Ap-L 5W30 Yağ kullanılmış.Toplam 653,14 TL70Bin Km bakımı için 4 farklı Yetkili Toyota Plazadan fiyat teklifi aldım. Aldığım fiyatların ortalaması 1000 TL civarındaydı. Aralarında çok ufak rakamlar oynuyordu. 60Bin Km bakımında Polen filtresini değiştirmiştim. Bu bakımda değiştirilmesin dedim. Enjektör temizleyicisi kullandırmadım. Çünkü Yılda 1 kez kendim kullanıyorum. Silecek suyu gibi kalemler düşüldüğünde 653,14 TL bana normal bir fiyat olarak geldi.Arkadaşlar aynı zamanda Toyota Garanti Spesiyal pakedi satın aldım.2 Yıl/35bin km olan pakedi tercih ettim. 960 TL ödemedim.960 TL'yi 24 ay'a bölersek, aylık 40 TL'ye aracımın motor ve otomatik şanzımanını güvence altına aldım diye düşünüyorum.Yaris'imin tüm bakımlarını düzenli olarak yetkili serviste yaptırdığım içinde uygun buldum ve yaptırdım.https://www.toyota.com.tr/satis-sonrasi/satis-sonrasi-urunler/Garanti_Spesiyal.json
Fiyatlar anormal yüksek,heleki ön disk ve balata için çok yüksek bir rakam daha uyguna orjinal kadar kaliteli NIBK balata ve disk alırdınız,ben şahsen çok memnun kalmıştım ve sattığım arkadaşta hâlâ kullanıyor çok memnun,Bakım tarafında yazdığınız cvt yağının değiştiği kısmı anlayamadım orada 0,52 ml yazıyor eklememi yaptılar,ayrıca fren hidrolik değişimi için'de 0,5 ml yeterli değil ama yetkili servisler en yakın tekerden eski hidroliği akıtıp üzerine tamamlama yapıyorlar,komple sağlıklı değişim için 1 lt gerekiyor.
Aracım 2014 model 2015 çıkışlı. km 60.000 de ama 7. yıl bakım olacak. Ankara'da iki farklı yetkili servisten periyodik bakım için fiyat aldım; 1456 tl birisi, 1495 tl birisi. Sürekli yetkili servis olduğundan indirim de var dediler, bu fiyatlar indirim sonucu.Bizim araçlarda ağır bakım dedikleri 80.000 km de mi oluyor?Muhtemelen servise gidince bende de balata /disk değişimi olur.
Bugun ALJ Cekmekoy' den fiyat aldim. Aracim 76 binde - 2013 Yaris 1.33 MultdriveS 80000 bakim icin Platinum paketli %25 iscilik %20 Yedek Parca indirimi ile aldigim fiyat 1800 TL Sanziman ve Motor yagi + filtreler fiyatlar ucmus. Dumankaya Pendik' ten de fiyat alacagim.