0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açıkçası 3 numaralı maddeyi kendi aracıma da uygulamak isterim. Bunun için aparat takılıyor sanırım. Audi'de olan bir özellik. Çok kullanışlı. Toyota'dakinin kötü tarafı elle kilitlemenizden ziyade, indikten sonra arka kapıdan eşyanızı almak istediğinizde kilit kaldırma tuşuna basmadan arka kapıyı açamıyor olmanız.
Bende kablo ve pc var abi, bir ara bakabiliriz
Arkadaşlar öncelikle vereceginiz tavsiyeler icin şimdiden çok teşekkürler. Yakin zamanda 2012 model toyota yaris cool 1.33 multidrive aldım. Arac en son 2015 yili temmuzunda bakima girmis. Km. si 14000 imis. Su an arac 20000 ve satan kişi garajda tuttugu ve kullanmadığı için bakım yaptırmamıs. O yuzden bakım yaptırmam gerekiyor. Sormak istediğim bir kaç soru var. 20000 bakımı için özel bir prosedür var mı. Cvt sanzumanın yağı değişimi gibi mesela. Mobil 1 esp 5w-30 yağ almayı düşünüyorum. Ancak eneos 0w-20 yağ daha mı iyi olur? Yağ ve hava filtresini değiştirmek için bosch markayı tavsiye eder misiniz. Orjinal filtreleri bulabilecegim yetkili servis dışı bir imkan var mı. Cevaplar için tekrar teşekkürler
benim aracım da 2014 yaris cool 1.33 multidrives. az önce 20000 bakımı için erzurum servisten randevu aldım. 440 tl dediler ücretine. ağır bir bakım olmadığını söylediler. pek bilgim yok ama bu kısmını paylaşmak istedim. iyi günler.
Cevabınız için teşekkürler. Acaba yağ için birşey soylediler mi? Ben servise gitmeyi düşünmüyorum. O yuzden yakın zamanda servise gidecek olursanız faturdakinayrıntıları paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin
20.000 bakımına 545 tl aldılar üstelik fren temizleme vb ıvır zıvır almadım. Bu kadar yüksek olması normal mi yoksa kazıklandım mı anlayamadım. Var mı hiç son zamanlarda 20 bin bakımına giren.