0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yenibosna sonkar ile görüştüm sıkıntıyı anlattım samet isimli arkadaş bu sorunun 2013 model aurislerin genelinde olduğunu sıkıntının balatalardan kaynaklandığını söyledi balataların üzerinde araçlar imal edildikten sonra satışa kadar beklenen sürede deformasyon olmasın diye bir madde kaplanıyormus araçlar genellikle bu maddeyi atamıyormuş seside bu yapıyomuş randevu almadan gelin hemen halledelim dediler
Ayni ses bende de var.... Fren pedalina sadece dokununca bu ses gidiyor. Acikcasi fren sistemi tam olarak nasil calisiyor bilmiyorum ama sanki pad ler disklere kontrolsuzce yaklasiyor...
Ayni ses bende de var. 1.6 multidrive s. Ancak isin tuhaf yani 13.000 km civarinda basladi ses. Uzun yolda fark ettim sehir ici kullanimda henuz duymadim. Belki daha onceden de vardi ben fark etmedim diyecem ama derinden gelen rahatsiz edici bir frekansta ses. Fark etmemek pek mumkun degil.Onceden de cam tavanla ilgili ses problemi yasadim. Servisin mudahelesi ile kismen cozuldu. Simdi de bu tuhaf ses cikti. Umarim baska sesler cikmaz.