Toplam Oy Verenler: 189
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ay arabamı sattım ve yine 2006 corolla sol A/T araç aldım.Sıfır araba alamıyorsan en az problem çıkaran markaları tercih etmek marka fanatikliği olmasa gerek.
Ben bundan önce corolla kullandım şimdide auris kullanıyorum benzinli, çok şükür ne öncekinde nede şimdi hiçbir problem yaşamadım (park halinde sürtmeler hariç ) bundan sonra araba alırsam tercihim kesinlikle toyota olur, aylin arkadaşı anlayorum sıkıntı yaşamış ama inanın bu her markada var mersoda bmv de bile ne sorunlar var şaşırırsınız ayrıca toyota servisini beğenmeyen arkadaşlar bir vw sersvisine gidinde görün hizmet anlayışını )))
Aylin bey, haklısınız yaşadığınız sorunlar kimsenin başına gelmesini istemeyeceği türden ancak bu saldırgan üslubunuz beni fazlasıyla irrite ediyor. (sadece şahsım için söylüyorum ) Yaşadığınız sorunları tabi ki paylaşacaksınız, bizler de sorunlarımızı ve sorularımızı paylaşmak için burdayız.Ancak toyota ile bir sorununuz varsa bunu toyota ile çözebilirsiniz. Burası toyotanın resmi sitesi değil, adı üstünde toyota club. Toyota kullananların ve toyota severlerin sitesi.. Her konunun altında bu şikayetlerinizi dile getirmeniz, kitlendiği için tekrar tekrar konu açmanız başta da söylediğim gibi beni rahatsız ediyor.Uzun uzadıya polemik yaratmak istemediğimden tekrar ediyorum, şahsınıza veya yaşadığınız sorunlara saygım sonsuz.. Ben sadece bir forum üyesi olarak görüşümü söyledim.
Araçlarında yağ yakma problemi olan arkadaşlara geçmiş olsun. Arkadaşlar umarım hukuk mücadelenizi kazanır toyotadan kurtulurlar. Allah herkese gönlüne göre versin.
Alırım açık ve net. Corolla'ya ya devam ederim yada Avensis alırım.
Sizce corrola ile auris arasında ki önemli farklar nedir?
Arkadaşlar tamam kabul Toyota firması ürettiği araçlara donanım olarak çok seçenek sunmuyor olabilir belki ama motor ve yürüyen aksam yönünden diğer firmalar eline su bile dökemez.Bir şeyi yaptığınızda elbette herkesi aynı anda memnun edemezsiniz.Birisi motoru sağlam ister,diğer donanım olsun ister.Örneğin siz hiç bir Toyotanın egzosunun 10 seneden önce değiştirilme ihtiyacı duyulduğunu gördünüz mü?(tabi bazı istisnalar olabilir ama geneli böyledir) Benim için ben araca gönül rahatlığıyla güvenip dostumla,arkadaşımla,ailemle bir an bile acaba bir sorun çıkarır mı korkusu olmadan binip dolaşmayı hiç bir donanıma değişmem şahsen.Düşünsenize ailenizle yoldasınız bir dağın başında kaldı araç.O an sizi hangi donanım kurtaracak? Hiç birisi tabiki.Ama yinede bir başkasının düşüncesi farklıdır sonuçta o da bir görüştür,sagı duyarım.
Düşünsenize ailenizle yoldasınız bir dağın başında motor da yağ bitti ve kaldı araç, O an sizi toyotanın sorunsuzluk imajımı kurtaracak ? donanımdan bahseden kim, ben aracın motorundaki sorunundan bahsediyorum ve bagajda en az 2-3 litre yağ ile gezmekten bahsediyorum... ben bagajda yağ ile gezmek sorunda olmadığım gibi her ay 2-3 litre yağa 115 tl para vermek sorunda değilim. bence sadece yağ yakma sorunu üzerine konuşulmalı burada ama konu sürekli başka şeylere sapıyor ve ben bu duruma üzülüyorum.
Abi konu yağ yakma değişsin ama özünde konu yağ yakmayla alakalı değil ki, Toyotayı kötülemek konunun özü ben buradaki konuşmalardan bunu anlıyorum.
Buna katılıyorum,google'a girip "toyota yağ yakma" diye aratırsanız bu konu çıkmaz. Hadi yeni konu diyeceksiniz ama yine de çıkmaz, çünkü başlık yanlış. Bu yüzden konuyu marka karalama aracına çevirmek yerine daha sakin ve genel olarak üyelerimizin araçlarından memnun olup olmadıkları bir bilgi kaynağına çevirmek daha doğru olur.Sorununuz hakkında zaten üyeler arasında yeterince farkındalık oluşmuş durumda, her mesajınızda buna değinmeniz ve bunu karalamaya doğru ilerletmeniz sizin aleyhinizde olacaktır.