0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaRevizyon sonrası 57045 km oldu. Yağ seviyesi hala yağ çubuğundaki iki isaretin ortasının biraz üstünde. On cam değişimi için servise girdiğinde motor blokunda nereden geldiğini anlayamadigim bir yağ nemlenmesi var demiştim. Turbo bağlama hortumu contasından yapmış çok acil olmasada genelde hemen değiştirmişler yağ eksetmede yapılan işlem başarılı. Problem çözüldü dediler. Anlayamadım neden bazılarında bu çözülemedi malzemeler standart sadece ışçilik. farklı ne dersinizselam ve saygılarımla
bügün tespit için sonkar avcılara gittim. kesinlikle araca müdehale edilmememsini ve yağ eklenmemesini istedim; sadece kayıt alın dedim.Aracın cok normal olduğunu herşeyin toyota standartlarına uygun olduğunu söylediler ve yaptıkları testte yağ lambasını yanmadığını söylediler.Bana kalırsa yağ eklenmiş.neyse elimde deliller var bu konuda.Süreci çözmek yerine iyice yokuşa sürüyorlar.servise girmeden 15-20 dk önceteslim fişihttp://c1303.hizliresim.com/17/2/knuyu.jpg
Arkadaslar hemen eklemek isterim, teslim fisindeki 1lt yagi gorunce ve arac15 km boyunca ikaz vermeyince ciddi sekilde yag eklendigini dusunmustum.Araca yag eklenmemis servis uyaryi dikkate almis. Burada hakkini teslim edelim.Her seyi yolunda olan aracim ev donusu 4 kez lamba yakti.
Bu gidişle batıracaksınız fabrikayıher kes arabasını geri verirse ne olur toyotanın hali böyle
Aracın bakımı 21.500 te yapıldı.Fotoğraf ise 24.400'te iken çektim sizce çok mu eksiltme?
Aracınızın yağ eksiltmesi normal seviyede gözüküyor. 10.000 km içinde 1-1,2L yağ eksiltmesi bu motor için olması gereken bir değer. Bu konuda artık nerdeyse master yapmış kadar oldum.
Mustafa benim aracımın da bakım zamanı geldi aynı görüntü bende de mevcut. Yağ lambası yakmadığı sürece benim için sıkıntı yok.