0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi çok geçmiş olsun.Yine de ucuz kurtarmışsın.
abi çok geçmiş olsun dediğin gibi sadece tampon yamulmuş gözüküyor ama iç tarafı bir hayli kötü durumdaymış
Sağol İlke Allah'tan çarpan aracı önceden fark edip ayağımı frenden çektim . Yoksa sonuç çok daha kötü olurdu .
Profesyonelligin azizligi.
Bu gibi durumlarda polisin klasik yorumu "arkadan çarpan 8/8 suçludur" işlem yapmaya gerek yok şeklinde oluyor. Ancak önden gidenin de trafiği tehlikeye düşürmek gibi bir suçu var. Bu maddeyi bilir ve bastırırsanız trafiği tehlikeye düşürmekten de işlem yapıyorlar.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesinBende aracımı auto king e götürdüm arkada bir sürtme vardı gösterdim bana bir şeyler dediler ama anlamadım
mahmut araya alıp 2 canavar tost etmişler arabayı.Valla ucuz kurtarmıssın kardeş.koruyucu demir bu halde senın ne bagajda nede başka yerde .geçmiş olsun..
geçmiş olsun mahmut... bugün eve gelirken 3 kaza gördüm derken 4.süde bana isabet etti sol çamurluk ve tampon... Allah beterinden korusun...
geçen trafik ışıkların da benimde tiksatsizliğime geldi önümdeki siyah corolla hb ye çarptım arkadan ama sadece ufak tefek sıyrıklarla ve plakalığımın ezilmesi ile atlattık . aynı şekilde öndeki corolladada sadece çizik vardı size çaarpan baya hızlıydı sanırım ?
Allah kimsenin başına ufakta olsa kaza vermesin inş. hayırlı sürüşler