0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Mahmet. İnşallah sorun düzelmiştir.
mahmut kardeşimgeçmiş olsun. ilk etapta yani ilk 1000 km içerisinde çok sıkıştırma aslında onlar yol testinde oldukça iyi sıkıştırıyorlar. ama sende dediğim gibi ilk 1000 km de çok da sıkıştırma ondan sonrada sızdırmazlık kontrolü için motor yapılan servise bir göstermeni öneririm. bir şey olacağı yok ta genede motor dağıldı bütün bağırsakları çıktı yeniden yerlerine girdiler. contaları da değişti bu nedenle bence bir baktır. gelelim 2000 km yürümüş olan benim corolla ya. vallahi yakıt ciddi olarak düştü (3,6-3,8 lt/100 km) motor daha sessiz, mmt vites geçişlerinde bir değişiklik yok. fakat her zaman olduğu gibi çalışıtırken yağlanma yapması için hemen yürümüyorum, ayrıca yoldan geldikten sonrada turbo nun ömrü için en az 1 dakika uzun yoldan gelincede 2 dakika çalışmasına dikkat ediyorum.artık fenni muayene zamanı gelmişti eksoz muayenesinden de sorunsuz geçti. fakat far ayarlarının açılarında sapmalar olduğunu söylediler. serviste far ayarını 0 da yapmadıkları için olurmuş hatırlatayım dedim.sizde de aynı şeyler olacak. inşallah bir daha arıza çıkartmaz. mutlu sürüşler dilerim.
arkadaşlar bu konuyu duymuştum. Allah ' a şükür benim aracımda şuanlık yok ama benimle alan bir arkadaşım comfort extra onunkin de bu sorun oluştu ve direk aracı satıp geçti. diyeceğim şu ki şans mesele çünkü her araçta bu yok. bir söylenti de 45.000 den sonra başladığı aracım şuan da 30.000 km de 20.000 km sonra belli olacak
45000 olayını ilk defa duydum korku duygularım tekrar kabardı yaaa
arkadaşlarmerhabailk 10.000 km de hiç sorun yoktu. bu durum bende ilk olarak 27.000 km çıktı. hemen turbo değişti. oldu 30,000 km. 35.000 km de vakum pompası değişti. araba 40.000 km bakıma kadar idare etti. 47.500 km de gene yaktı. 50.000 km de piston sekman değişti. bu durumlar tamamen kullanım tarzı ile alakalı. siz performanslı yani yüksek devirde kullanıyorsanız bu durum daha kolay ortay çıkıyor. eğer arabayı zorlamadan kullanırsanız belki çok ileri km de çıkabilecektir.selam ve saygılarımla
İşte ben de tam bu acı haberi yazacaktım. Hangi konuya eklesem diye düşünüyordum.Arkadaşlar bu motor revizyonu ile ilgili TSB yayınlandıktan sonra motoru işlem gören araçlar henüz daha fikir verecek kadar km yapmadı.Ben yaptığım görüşme ve incelemeler neticesinde bu işlem yapılsa bile yağ eksiltme bitmeyecek. Sadece azalacak.Biliyorsunuz sorunlu motorlarda yağ 10bin bakım aralığına kadar dayanmıyordu. 6-7bin aralığında bitiyordu. Yapılan bu işlem ile ancak 10bini çıkartacak kadar gecikme sağlanıyor.Ama bunu sadece motordaki iyileşme ile sağlamıyorlar.Şöyleki, ilgili TSBnin 39. sayfasında iyileştirme yapmak için gönderilecek/kullanılacak malzeme listesi var. Dikkat ederseniz yağ olarak 5w30 tam sentetik yağ kullanılıyor. Normalde biliyorsunuz 10w40 yağ kullanılırdı.Benim aracımda 10binden sonra 31.03.2011 tarihinde sadece turbo değişti. 20bin bakıma yağı ben götürdüm (HATA!). Mobil1 5w30. Motorda hiçbir iyileştirme yapılmamasına rağmen 30bine geldiğimde yağın ancak yağ lambasını yakmayacak kadar kaldığını gözlemledim.Yani iyileştirme yapılan araçlarda veya diğer araçlarda kullanılan yağı değiştirip sıkıntıları/şikayetleri azaltma yoluna gittiler.Turbo değiştiğinde teknisyenlerle yaptığım görüşme sırasında, turbonun yağ eksiltmeyle ne ilgisi var ben anlayamadım dediğimde bana mantıklı bir açıklama getiremediler. Ben de kendilerinde bu durumun turboyla alakası yok. Segmanlarla ilgili bunu motordan biraz olsun anlayan bilir dediğim de , biz de biliyoruz ama yapabileceğimiz söylenen ile sınırlı dediler. Bu motorlarda segmanlar ince tasarlanmış. Daha doğrusu ilk başta hedeflenen tork değeri daha düşükmüş (190). Hesaplamalar buna göre yapılmış. Sonra yazılım ile tork yükseltilmiş (220). Motor bu torkta çalışmaya uygun olmadığından pistonlar yukarı vurduğunda segmanlar ince kaldığından deforme olmakta, sonrasında aşağı vurduğunda ise bu yerlerden bir miktar yağ yukarı kaçmaktadır. Sonraki sıkıştırmada ise yanarak atılmaktadır (mavi duman). Neticede 10 numara sentetik olmayan yağ ile de zaten dizel motorlar iyi kötü çalışabilmektedir.Ve bence işin en vahim noktası ise şudur.Bazılarımız bir nedenle akülerini çıkartmak/değiştirmek zorunda kalmıştır. Aracın beyninin silinmeyeceğini biliyoruz.Öyleyse neden iyileştirmeden sonra araç yazılımı yeniden ve değişik bir versiyonla yüklenmektedir.Bu tamamen benim tahmini, teyit ettirmedim henüz, aracın tork ve/veya başka değerleri değiştirilmektedir. Böylece piston/segman vuruntuları azaltılmaktadır.(Mahmut hemşehrime not. İyileştirmeden sonra çipboxı takmadım. Araç el freni çekik gibi yazmıştı. Acaba bu motor değerlerindeki bir düşüşün sonucu olabilir mi?)
Örnek olarak şunu verdiler;X yolu 35km trafik yoğun ise bu yol 40 dakikada geçiliyor, trafik rahat ise 20 dakikada yol geçiliyor. Aynı yolu geçmek için harcanan zaman farkında motor çalışmaya devam ettiğinden km aslında çok doğru bir ölçüm olmuyormuş.
Turbo ile ilgisi biraz vardır, şöyle ki turbo milindeki boşluk fazla olduğu için bu eksiltmenin bir kısmı buradandır. Turbo üreticisi firma ile yapılan görüşme sonucunda sonu 0003 ile biten turbolar iyileştirme yapılmış sonu 0005 ile biten turbo ile değiştirilmektedir. Turbolar çalışma şartları gereği herhangi bir bilya vb. içermemektedir. Her motor yağ eksiltir. Önemli olan bu eksilmenin bakım aralığı içinde kabul edilebilir seviyede olmasıdır. Avrupada görüştüğüm servislerde bunu teyit ettiler. Orada bakım aralığı 15000km fakat oradaki yağ ve yakıt kalitesi, trafik yoğunluğu farklı olduğundan durum böyle. Zaten bakım aralığı için km yerine çalışma saatinin esas alınması gerektiğini söylediler.Örnek olarak şunu verdiler;X yolu 35km trafik yoğun ise bu yol 40 dakikada geçiliyor, trafik rahat ise 20 dakikada yol geçiliyor. Aynı yolu geçmek için harcanan zaman farkında motor çalışmaya devam ettiğinden km aslında çok doğru bir ölçüm olmuyormuş.
Askeri kamyonlarda (USA) mil sayacının altında bir de saat sayacı vardır. Motorun çalıştığı toplam süreyi gösterir. Yağ değişimleri ve bakımları bu iki değeri kullanarak belirlerdik.
forumdaki yorum getiren arkadaşlara teşekkürler. benim arabada da yazılım uyguladılar. aslında geçen hafta gittiğimde bizim formene sorduğumda bu gene ışığı yakacak ancak hangi km de yaktığı bizim için önemli demiş idi. gerçekten de buna çok bozuldum ne demek yani bu kadar işlem sonuç gene aynı yani yerimizde sayıyoruz. o akşam oturdum böyleken böyle diye toyota müşteri hizmetlerine bir mail yazdım aslında 1000 karateri geçemeyeceği için tam da duygularımı da ifade edemediğimi düşünüyorum. her neyse ertesi gün durdum duramadım gene saat:11 de müşteri ilişkilerine telefon ettim birde sözlü ifade edeyim istedim. hemen cevap verdiler. mailimi buldu beni dinledi okudu ve dediki. arabanıza yapılabileceklerin tamamı yapılmış siz dedi merak etmeyin bundan sonra bize direk bildirin servise bildirmeyin. biz çözeceğiz dedi. şimdi anlattıklarınız ile bu gelişmeleri birleştiriyorum da hakikatten bu iş üzgünüm çözülmeyecek, bunlar işi kurtarmaya çalışıyorlar. ama enin de sonunda ta bu motorlar sadık motorlar ile komple değişecek diye düşünüyorum. ilgili arakadaşlardan ricamız toyota bültenlerini çok iyi takip etmemiz lazım.ilgilenen arkadaşlardan Toyota müşteri merkezine telefon bu durumu teyid etmelerini sıkıştırmalarını isteyebilirmiyiz? sonuçta bu arabaları bizler seviyor ve kullanmaya ama sorunsuz kullanmaya devam etmek istiyoruz. artık arabalarımızı korkarak kullanır hale gedik. sağlıcakla kalınız.
CRM Yazılımını yaptığım revizyon firmasının ustasıyla görüştüğümde böyle bir sorunun nasıl olur da Toyotanın çözemediğine şaşırdı. Hatta onlara da sormuştum almadan önce, onlarda Toyota kolay kolay motor indirmez sorun yaşamazsın demişlerdi. Zaten bu araçtan önceki aracım da Auris'ti onu 2009 yılında sıfır almıştım.Bagaj yetmeyince daha önce de Toyota ile sorun yaşamadığım için ve ustaların da tavsiyesi ile aldım. Ama demekki işin rengi sorun olunca ortaya çıkıyor. Başka bir markada olsa böyle ilgisizlik ve sorunu kapatma yoluna gidilmesini anlarım ama bunu sorunsuzluk ve müşteri güveni üzerine satın alınan markada yaşamak adamı gerçekten çok üzüyor, verdiği paraya acıyor.Birde müşteri hizmetleri ve merkezden arayanlar müşteriyi cahil yerine koymasalar daha iyi olacak. Arayan kişi bana sizin aracınızda iyileştirme yapılmış parçalar takılı diyor, bende diyorum bültene göre takılı parçalar iyileştirilmiş parçalar değil verilen cevap : Siz onu tespit edemezsiniz(Arayan kişiye soruyorum siz neye göre baktınız, Motor numarasına göre diyor. Bültende DPF olmayan motorlar için motor numarası geçersiz diyor). Bunu tespit etmek için mühendis mi olmak gerekli, alt tarafı parça üzerinde yazan sayı grubuna bakılacak bülten açıkça yerini ve sayıları belirtmiş.Birde diyor yağ çubuğu önemli değil biz yağ eksilmesi için uyarı ışığı koyduk, acaba söylediğine kendisi inanıyor mu? Ben mi çok aptalım yoksa Toyota bizi o kadar aptal mı sanıyor?Yağ çuğuna baktıkça sinir katsayım artıyor, bu kadar da olmaz.