0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1000 km de 1 Lt diyen servislere benden selam olsun. Nasıl bı sacmLiktir bu motor ozaman en az 15 Lt yağ alcakki düzgün gitsin bide akit masrafının yanına yağ masrafıda eklesin arkadaslar tüketim karşılaştırması yaparken Hasan bey 10000 km de çizgi seviyesi nerede olmalı söylerse yeterli
Hasan in yazdığı yazıları okudum konuya müthiş vakıf kendisi fırsatı olunca ilgilenecektir
Emre kendilerde 1000 km de 1 lt nin normal olmadığını biliyor ama verebilecekleri başka bir cevap olmadığı için bunu öne sürüyorlar ve söyledikleri şey kılavuzda da yazıyor . Bir bakıma toyota kendini garantiye almış diyebiliriz . Ama bu kadar eksiltme kesinlikle normal değil .Hasan beyde mutlaka yardımcı olacaktır .
Mahmut Bey,Durumunuzu Gaziantepteki toyota özel servisindeki arkadaşlarla da görüştüm. Her firma kendini sağlama almak için yağ eksiltme olacağını kılavuzlarına yazarmış...Ayrıca tüm Türkiye'deki servisler D4D'deki bu sorunu biliyorlarmış. Sadece müşteriyi biraz daha oyalayıp zamanla sönmelerini sağlıyorlarmış. Ayrıca sürekli ısrar eden müşterilerin de araçlarını alıp piston, sekman gibi parça değişimleri yaptırıyoprmuş genel merkez Çünkü bu kadar sorunlu aracı toplasa toyota ya da geri çağırsa acayip külfet olacağından dedi
Arkadaşlar bugün toyota onatçaya gittim . Piston ve sekman değişimini kabul ettiler . Hatta aracı hemen alacaklardı fakat ben araç isteyince ellerinde şu an araç olmadığını söylediler . Bende araçsız kalamıyacağımı söyleyince pazartesi sizi arıcağız dediler . Büyük ihtimal pazartesi onarım başlıcak .Bu arada toyotanın saygı değer merkezini 1.5 ay önce aramıştım bu konuyla ilgili ve ara ara arayıp cevap beklediğimi belirttiğim halde bana konuyla ilgili dönen olmadı . Araç yapılsın kendilere ben döneceğim . İnsan olumsuz da olsa arayıp bilgi verir 1.5 aydır halen dönecekler .
İnşallah piston sekman değişimi sonrası hiç sorun kalmaz... Siz tutun dünya kadar para verin. Şimdi de piston sekman atılsın... Sanki 500 binde motor bitti de motor rektifiye yapılıyor ...Demekki şu bir gerçek: Elektronik eşyalar da sıfır km araçlarda da şans işi...
Aklımı seviyim aklımı, dizel yerine benzinli alan aklımı. tamam hepsi kötü değil, sorunsuzu da var, sorunlusu da var mesela; 15000 de garantiden turbo değiştiren de var, 100000 diyip hatasız giden de var ama dizel alıyosan bir risk var kardeşim. yılda 25000 Km yapmayacaksan benim gibi yılda 12-15 bin yapıyosan ortalama hiç bu riske değmez bence. ha benzin çokmu canını yaktı D4 motor değilki bu, iyi bir ustanın önüne atarsın, bir sıralı lpg, sorunsuzluğun keyfini sürmeye devam...özetle; dizelle güzel nazlı olur...
Arkadaşlar üyelerimizden Hasan ( bilgiç ) bey açtığı konuda bu sorunla ilgili bir bülten paylaştı sorunu yaşayanların bülteni incelemelerini tavsiye eder . Hasan beye buradan tekrardan teşekkür ederim .Konu linki : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47272.0Hasan beyin ilk mesajında bülten linki var oradan indirip bülteni inceleyebilirsiniz .
konu yavaş yavaş aydınlanmaya başlamış, link için teşekkürler mahmut bey.. yaz bitti derslerim başladı ve bu konuya vakıf diğer kişilerde forumda yazmaya başladığından ben yavaştan çekilebilirim sanırım.. derslerim bitene kadar yazar olarak değilde takipçi veya yorumcu olarak girip çıkarım artık foruma.. e tabi bir de sizin aracının son durumunu öğrenmek için girerim.. aracı teslim alınca izlenimlerinizi bana yazabilir misiniz mahmut bey ?
Mahmut öncelikle geçmiş olsun kardeşim, gerçekten çok uğraştın bu iş için. Umarım sorun tekrarlanmaz. Araçta fark edilecek bir değişim var mı? Performansta azalma yada artış söz konusu mu?