0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal bey geç kaldınız, kokudan eser kalmadı bile. bir daha ki sefere sattırırsınız.
Sen süt konusunda daha acemi sayılırsınmeret öyle bir bela ki kurtulmanın çaresi yoksüt kokusundan kurtulamayıp arabasını satan pek çok tanıdığım var10 gün 20 gün ölçü değil, durup durup kendisini yeniliyor meretüzülerek söylüyorum ama bir süre sonra yine karşılaşacaksın o lanet kokuylabir arkadaşım kasabın aracını satın almıştı, hepimiz ucuz fiyatına şaşırmıştıkmeğer onun belasıda et kokusuymuşadam arabayla et taşıyormuşarkadaş 3 ay her yolu denedi ama koku gitmedi, kafayı yemek üzereyken aldığının yarı fiyatına satıp kurtuldualan da hurdacııydı galiba arabayı parçalayacaktı o yüzden aldı
Konu epey eskimiş ama 1 ay oluyor benimde başıma geldi yazmadan edemedim yolda poşetin içindeki ayran yuvarlanmış arka koltuğun önüne gelmiş çocukta üzerine basınca bizim ayran halıflex döşemeye akmış.farkeder etmez temizledim halı şampuanıyla falan ama nafile 2 gün sonra o berbat koku (tarif etmek gerekirse bozuk çürümüş peynir ile ayak kokusuna benziyor iğreç bir koku) birdaha sildim limon kolonyası falan ama nafile bir süre sonra tekrarlıyor. internette araştırdım biraz bir kaç kişi Dr.mat koku giderici spreyi tavsiye ediyor. ama ben febreze koku giderici kullandım hem daha ucuz ve migroslarda satılıyor . sonuç mükemmel ilk 5 gün febreze nin kokusu geliyordu ama daha sonra şuan hiçbir koku yok
Kemal Aksüyek abimizin özgün muhalefet sözü
Kemal abiye ne oldu ?