0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben olsam satar sedanını alır ona yapardım aynı modifiyeyi yinede jantlar hariç çok güzel eline sağlık
Teşekkür Sedanı herkes yapar sw yok fazla türkiyede bende ayrıcalık olsun dedim ama ses sisteminde on numara oluyor
jantlar hariç derkende jantlar kötü demek istemedim güzel ama daha güzel olabilir kazasız belasız
Valla herkes jantlar daha iyi olabilir diyor ama ben daha iyisi nasıl olacak merak ediyorum.... Bu jantlar her arac yakışmıyor bence bu nadir araçlardan biri olmuş...
Bilmukabele kardeşim duygular karşılıklı Cidden öyle yanlız bu jantı normalde bir araca uydurmak zordur, hele birde böyle cazip denk gelince dadından yinmeezz Ne zaman geliyorsun sen ?
Yay farz
Sahibinden sitesinde 1 yıldır satılık ilanı duruyormuş uygundu bir bakayım dedim siyahlı jantı sevmezdim ama koyu gri olduğu için aldım 20 Haziran buradan çıkarım abim gerisi akçakoca fındık+deniz Hangi yay peki
http://www.eliftuning.com/Helezon-Spor-Yaylar/TOYOTA-1797aracın model yılına göre değişir
Hay ben o fındığın Ardayı sıcak çarpmış Arda gel sana soğuk birşeyler ısmarlayayım
Ev "Gavur hamamı gibi"
Olur o kadar erdi kolay yemek yok kışın avensisle izmirde gezebilmek için yazın iyi ördek yapıcaksın
resimlere şimdi baktım harbiden başka süper olmuş araba Not: Araba yazarken yanlışlıkla hava yazıyodum