0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagihan bildiğim kadarıyla yolları yaparken her araç için tahmini bir değer oluyor. Haliyle yollar bittikten sonra da ağır tonajlı araçlar haddinden fazla yük/ağırlık taşıdığı için yola uyguladığı basınç öngörülenin üstünde olduğu için de yollarda çökmeler çukurlar oluşuyor. Bunu engellemek için de kantarlar var çeşitli yerlerde ve ölçüm yapıyorlar.Tabi bu benim bildiğim yanlışım varsa konu ile ilgili bilgisi olanlar düzeltebilir. Yanlış bilgi vermeyelim sonuçta.Bu arada Selçuk gerçekten kötü olmuş. Sonuçta anlattığın duruma göre rastgele çeviriyorlar. Önceden uyarıp belli bir hıza düşürülüp trafiği tehlikeye sokmadan kantar alanına alabilirler araçları.Haliyle sen duramadığın için de "kaçtı" muamelesi yapmışlar gibi geldi bana. Tekrardan geçmiş olsun Allah beterinden ve tekrarından korusun
Yok HazımcığımNerede öyle ölçüp biçim yok yapmak bizde. Bizde karakucak yapıyorlar yolları. Ümitköyde metro tüneli çökmüştü ve koca Karayolları kamyonu içine kaçmıştı.
Selçuk Hocam, geçmiş olsun, gerçekten büyük şansızlık yaşamışsın.Özcan, sana da teşekkür ederim. Gerçekten çok değerli bilgiler paylaşmışsın. Ticari araç kullanıyorsak maliye ve karayolları ekiplerine dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü trafik cezaları bunların kestiği cezalar yanında devede kulak kalıyor.
üşenmedim kantarın olduğu yere kadar gittim.benim gibi hasbel kader ticari araç kullanan arkadaşlarıma şidetle duyrulur kantara girmeden kaçmanın cezası 1.100 TL cik.böyle bir cezayı ilk kez yedim. nasıl sindireceğim bilemiyorum.
ovv geçmiş olsun kardeş,nasıl olcak şimdi bu cezayı ödeyecen mi ?
daha gelmedi ama gelirse devlete gücüm yetmezki, şirkete de öde demeye dilim varmıyor açıkçası ki bu gün bir başka aracımız istihap hattini 180 kg aştı diye tam 3200 tl ceza yedi, yükleyen tedarikçi firmamıza da 3200 tl ceza yazdılar. hiç afları yok haberiniz olsun
niye yayalara da mı ceza yazıyolar
aaaaahahahahahaha muuuhahaha zuuhhaahah hakkıı babadan espriler gülerken ağlatan cinsten
HahahaaaaaaHakkım oldurdun benı gulmekten. Allah ta tez elden en kralından bır toyota nasıp etsın sanada sende gul emı
aaaaahahahahahaha muuuhahaha zuuhhaahah hakkıı babadan espriler gülerken ağlatan cinstenSafire dokunan eller kırılsın