0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla Mutlu dediğin gibi Mazda6nın 2008 öncesi hoş değil. Avensisinde son çıkardığı kasa benim hiç hoşuma gitmedi. Ama T27nin makyajlısına hayranım. Mazda6nın ise son kasası tartışmasız çok güzel. Benim yakıttan yana hiç problemim yok. Uzun yolda performanslı kullanımda bile 18krş yaktım kmde.(ortalama hızım 120nin 20-30 fazlasıydı) ama depo az gaz aldığı için 350-400 kmde bir durup lpg almak dert oluyor.
2.0cc FSI Motor Triptronik vites Passat hakkında tecrübesi olan arkadaşlar ne düşünürler?
Haklısın abi bende de aynı durum. Ama aracın d segment ve bagajı da bol. sağ ya da sol köşeye 60 lt lik silindir tank taktırabilirsin. Benzinli kadar mesafe sunar o zaman.
Meret yakıyor Mutlu, 1.4 tsi ye yanaşma derim. Lpgyi çok ararsın ki, 50 krştan aşağı düşmüyor şehiriçi, avensis 1.8 multidriveri tavsiye ederim 2.0 vergiden kaybediyor. Zaten arada 3 bygr . 10Tork farkı var galiba. Kesinlikle en iyi tercih 1.8 avensis lpgli bulursan kaçırma...
Bende 2012 veya 2013 model 1.4 tsı passatlara bakıyordum.gonlum almaktan yana ama dsg nın meshur sıkıntıları korkutuyor. sızd eyakıtı fazla dıyorsunuz. dsg sanzımanın yenı modelı yaglı oluyo galıba hangı modelden sonra cıktı pıyasaya bılgısı olan var mı arkadaslar.
mehmet benım baktyıklarım o zaman kuru yagsız model olanlar. model yılı 2011 ıle 2014 arası km olarakda 40 bın ıle 70 bın km arasında bakıyorum alsam sanzımandan yana sıkıntı yasarmıyım ? passat alırsam 20 - 25 bın borca gırcem acaba deger mı yoksa 2011 ıle 2013 arası tfsı a4 mu alsam?yasa borca gıtmeden 40 bın ıle 45 bın tl arası bı tane otomatık vıtes avensıs mı alsam karar veremedım... alacagım arabaya da en kotu 3 sene bınerım
Km orjinal gibi gelmedi bana, 15 bin km aracın direksiyonu bu kadar parlamış olmaz. Kaldı ki dizel bir aracın bunca yıl 15 km yapmış olması inandırıcı değil.
Haklısın mutlu temiz bi passat veya audi için 70 bin üzeri rakamlar. Avensis de güzel tam bütçeye göre alırsam lpg takmam büyük bi ihtimal yakıtı çok üzer mi ? 1.4 tsi passat lar içimde yakıtı çok diyorlar avensis te bu kadar yakıt yakar ise focus yada yine corolla dizel araç bakayım diyorum. Şimdi üretimden kalktı kalkacak diyorlar avensis için alırsam 3 bilemedin 4 yıl sonra sorun yaşarmiyım kararsız kaldım valla bende neye baksam diye.
Aynı ikilemlerdeyim. Bunlara bir de a3 eklendi. Vw dsg gözümü korkutuyor. Audi sahip olmak isterdim ama fiyatlar malum. Ucuza avensis konforuna sahip olmak en mantıklısı gibi geliyor ama 2. Eli sıkıntı yaşatır mı.. Ben lpgsiz araç düşünemiyorum abi
Arabayı değiştirmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Audi'den girip volkswagen'den çıkıyorum ama çıkmazlardayım. Otomobil, minibüs, panelvan ve pick-up'lara kadar herşey bakıyorum. Yok yok yok 😡
Sen nirvanaya ulaştın Özcan abi. Hiç heyecan arama. Ben de avensis t27 cvt sonrası 5-6 seneye geçerim heralde
Sen mazdayı ciddi ciddi gözden çıkarmışssın. Hayırlısı..
Gönül yeni Mazda 3, ama bünye ve mantık konfor, yalıtım, D sınıfı istiyor Barış abi.
Yaris, E12 Corolla,98-00 Avensis, Octavia, Doblo Dynamic,Vip ve panelvan, Fiorino, Partner, Mercedes Vaneo, 01-03 arası Carevelle, Cady hatta Hilüx bile baktım bir sonuca varamadım bir türlü