0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangi ikisi ? Mahmut hocam Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2016, 19:47:18arkadaşlar bugün itibariyle corollayı satmış bulunmaktayım.. 25-25.500 gibi bir bütçem var.. bora , golf4 veya toledo almayı planlıyorum. bu araçları kullananlar, binenler oldu mu ? aynı donanım ve motor seçeneğinde siz ne tavsiye ederdiniz sorunsuzluk, yakıt ve konfor açısısndan ?
Pardon konuyu kopyala yapistir yapinca basligi unuttum. 2001 reno rxt fransiz, ve 2004 2005 palioBen cok iyi anlamam anlamam. Ancak bence sunu dikkate almanizda da fayda var. Bulundugunuz yeri tam bilmiyorum. Yazdiginiz araclarin ( ufak bir arizasinda) ne yapabileseginizi de goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim. Cunku ufak bir sdorunu bile bazen hallettiremezseniz keske dersiniz.3 araba da wv gurubu arabalar. Duyduguma gore bora yere yakin. Ve arkasi dar deniyor. Golf guzel ancak masraf biraz pahali. Toledo ise kucuk yerlerde iseniz belki usta bulmaniz zor olabilir.
mahmut hocam reno 'dan kastın megan1 ise tabiki de o,ama reno clio ise pek karşılaştırmam keyfine kalmış denk arabalar kendilerine göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz_15_binde_tr..tek__passat-2.0-tdi-confrt.hatasiz_ilk-elde-279347038/detaybu araç nasıl km orjinal midir?
Değişen ve boya yok demiş, yoksa alınabilir.Ben de merak ediyorum b7 kasa 30-40bin km.de 1.4 tsi dsg mi yoksa avensis 1.8 ya da 2.0 multidrive s mi. İkisinin de artı eksileri var kafamda. Fakat her ikisini de sürmüş olanlar var mı forumumuzda?
Meret yakıyor Mutlu, 1.4 tsi ye yanaşma derim. Lpgyi çok ararsın ki, 50 krştan aşağı düşmüyor şehiriçi, avensis 1.8 multidriveri tavsiye ederim 2.0 vergiden kaybediyor. Zaten arada 3 bygr . 10Tork farkı var galiba. Kesinlikle en iyi tercih 1.8 avensis lpgli bulursan kaçırma...
Valla abi bazen gönül Alman'a kayıyor, yalıtımı sınıfının iyisi olduğundan passat, premium olduğundan b6 kasa audi A4. Sonra da diyorum kendime Japon sorunsuzluğu kimde var. Bu sefer de avensis in o harika cvt teknolojisi ile yeni mazda 3 ün muhteşem tasarımı arasında kalıyorum.
Km orjinal gibi gelmedi bana, 15 bin km aracın direksiyonu bu kadar parlamış olmaz. Kaldı ki dizel bir aracın bunca yıl 15 km yapmış olması inandırıcı değil.
Boşver Mutlu sen bildiğinden şaşma. Ben bir macera olsun dedim, Alman konforu yaşayayım dedim Focus aldım alırkende @Ahmet Güve (8047) abimiz uyarmıştı ama dinlemedim. 5 ay dayanabildim o takoza sonra yine japona geçtim ve bazı ufak tefek sıkıntılarına rağmen çok memnunum. Sen artık mazda6ya geçiş yap bence.
Avensis mazda6 dan daha dolu Selman abi. Hem cvt nin yüksek hız düşük devir gibi güzelliği var. Yeni kasa mazda 6 lar güzel ama onlar da fiyatları malum
Bahsettiğin hangi model aralığı Mutlu. Ben uzun yolda gaz almaktan bıktığım için bundan sonraki aracım ya dizel olacak yada 1.2 tsi octavia. Ama nasip bakarsın avensisten yana yada aile genişlediği için 7 koltuklu bir aracada geçebilirim.