0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşe gidip gelmek için max. 20 bin liralık araba almayı düşünüyorum. Avensis hem büyük, hem de şehir içinde pek kullanışlı olmuyor.Model yılı çok eski olmayan, LPG'li, az yakan, HB, sık arıza çıkarmayan, satışı kolay olan araç tavsiyeniz var mı?
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Avensis'i satmayacağım Talat hocam. İkinci araba olarak düşünüyorum. Günde gidiş-geliş 15 km yapacağım. Getz, Megane HB gibi arabalara bakıyorum. Grandeler pahalı gibi. İçime sinen çok fazla araba yok. Tamer bey peugeot'a karşı biraz ön yargılıyım. Peugeot'u olan kimi tanıdıysam istisnasız ya motor yaptırmış, ya turboyu bozmuş, ya şanzumanı dağıtmış.
selamlar ben de 2015 corolla 1.4 d4d touch paket 3400 km de eğer düşünürseniz uygun bir rakama bırakabilirim
ilan no: 281299744 kendi aracım burak bey. Sedan tipi araç düşündüğüm için satıyorum. Düşünürseniz ...
@Akif OĞUZ (37360) Akif Bey, aracınızın ilanını ilan kurallarına uymak kaydı ile forumdan da yapabilirsiniz. Buradan link vermeyelim.
2015 model volvo 1,6 dizel powershift şanzımanlı sıfır araç almak istiyoruz araç hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?teşekkür ederim
Herkese iyi günler...100000(yüz bin) lpg li bir araç için mobil 1 yağlardan hangisi seçilmeli ve neden?1.0-40 new life2.0-40 esp3.5-30 espCevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Kazasız sürüşler dilerim herkese.
Yağ yakma sorunu yoksa tam sentetik 5/30 veya 0/40 olabilir. Bu arada aradaki noktaları anlamadım.
Esp 5-30 da 10bin km.de 150-200 ml eksiltmesi yüzünden (agresif kullanımın da etkisi var) 0-40 esp ye geçtim. Uzun yolda uzun süre yüksek devirde kaldım ve 3500 km.de 300-350 ml eksiltmişti. New life alıp ekledim üstüne şimdilik kontrol ediyorum. New life ın viskozitesi daha yüksek onu tercih etmenizi öneririm
Viskozitesi yüksekse akışkanlığı az olur.Bu da daha çok sürtünme ve motora zarar demek değil midir peki ?