0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 25-30 bin tl ye alınabilecek tavsiye edebileceğiniz toyota model nedir?
Hakan hocam doğru söylüyorsunuz fakat imkanlar kısıtlı. Diğer aracı 40 bine saydık. 10 bin daha koymaya çalışacağız. Yıllardır lpg li araç kullanıyorum dizel bir aracı denemek istedim. Bir de şirkette böyle bir satılık söz konusu olunca değelendirmek istedim. 50 bin nasıl sizce fiyat konusunda
mehmet bey eski kasa 80bin km olmuş yarı otomatik dizel corolla 50 bin tl , gerçekten çok para ama piyasa çok yüksek...bence bulaşmayın dediğim gibi siz bu aracı alıp satmaya karar verdikten sonra en az 130-150 bin km olur..normalde tamamda ön yargı çok 100bin kmden sonra dizel alınmaz diye...zaten yarı otomatik olması ve 1.4 dizel olması dezavantaj! birde üstüne üstlük alan adam geçmişini sorgulattığını farzedelim adam şirket aracı olduğunu görecek..siz aracın şirkette nasıl kullanıldığını bakıldığını biliyorsunuz ama karşı taraf bilmiyor.çok kocalı arabadan hayır gelmez der bir dezavantaj o olur..ben mesela binici olarak şirket aracı olsun isterse piyasadan 5 bin tl ucuz olsun yine almam...zamane insanları elemanları arabayı afedersiniz ama insan gibi kullanmıyorlar. bence bulaşmayın almayın.....
@Mehmet Ikinci (23904) Yağ yakanlar daha çok 2011 modellerde diye biliyorum 2012 modellerin hangi aydan itibaren düzgün olduğunu teyit etmek lazım.
merhaba;25-30 bin arası bütçe ile alabileceğim sizlerin önerebileceği modeller nelerdir. yardımcı olmanızı rica ederim.
2003-2007 model aralığında ki E12 Corolla HB veya Sedan alabilirsiniz. 2005 modelden sonra kasa makyaj geçirmiştir. Temizini belirttiğiniz fiyata biraz zor bulabilirsiniz ama imkansız değildir.