0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir arkadaşım da 2015 beyaz dizel advance var,, mmt vites, 8.000km^de - 70 e bırakıyor bana uygun gibi geldi sanki? Araç hatasız.
Aydın beyYine beyaz mı? Fiyat iyi gibi..
arkadaşlar selam 2016 dizel avensis advance mi yoksa passat comfortline mı
ikinci el bir araç buldum araç toyota corolla 2006 1.4 D-4D Sol 140.000 kilometrede otomatik vites ,araç dışardan temiz görünüyor ,sahibi ilk sahibi ve kendisiyle görüştüğüm zaman sol ön ve sol arka kapısının motorsiklet sürtmesinden dolayı kaskodan komple değiştigini ifade etti .sahibi aracına 32.000TL istiyor .Ben aracı şehir içi kullanacam ve günde 30 kilometre yapıyorum ortalama ve dur kalk çok yapıyorum ,sizce bu araç kullanım şeklime göre yakıt ve performans da bana sıkıntı yapabilirmi ve bu araçlar genel itibarıyla nasıldır sıknıtıları varmıdır .Bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim .
Arkadaşlar merhaba, hafif ticariler hakkında bilgi sahibi olmadığım için siz büyüklerime danışmak istiyorum. 2010 model Peugeot bipper 1.4 dizel 52000de comfort donanımlı gri araç. araçta arka bagaj kapağı değişmiş sadece, 3400 civarında hasar kaydı gözüküyor. bunun yanında 150 ve300 liralık hasar kayıtları da mevcut. kilometre orijinal o yönden sıkıntı yok. bu araçların ortalama fiyatları ne durumda ne eder?
Arkadaşa 2012 citroen nemo 1.4 dizel 70 binde araç aldık. En full olan donanımdan. Çift kapı bluetoot navigazyonlu olandan. Bizim aldığımız aracında arka bagaj kapağı değişmişti. Aldığımız fiyat 27000.
Arkadaşlar şu an da alj Çekmeköy istanbuldayım 2015 advance mmt aldım. Inşallah kazasız belasız gitmek nasip olur.
Aydın hocam hayırlı uğurlu olsun.
Hayirli olsun aydin bey. Rabbim kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.