0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hem benzinliye geçmek gibi bir durum oluşacak.Hem de aracimin şanzıman yağı ve baskı balata değişince mmt ile ilgili bir sıkıntımız da yok. Vitesler ilk baştaki gibi sarsıntılı gelmiyor. Alışma da olabilir tabi ama konfor anlamında araca daha bir baglandim. Çekiş olarak da başta beğenmediğim 1.4 dizel bana 1.5 yıl oldu ve artik cok yeterli geliyor. Aramizda duygusallık oluştu artık.Yağ yakma olayına gelirsek, değişen intercooler sonrasi daha önceleri 2 litreye yakın yağ yakan araçta eksiltme olmadi bakıma 500 km kalmasına rağmen.Tek sıkıntı 98.000 kmde olması. Ben daha sonra zarar ettirir diye satıp yine düşük km makyajlı 2010-2012 Auris alayım diyorum. Diğer markaların DSG vs riskine girmek yerine...
2005 Makyajlı kasa lpg li sunrooflu jazz aracım satılıktır, ilgilenenlere duyurulur...
2004 sol 1.6+ lpg 55binde 2 püskürtme lokal parça boya full orjinal servis kayıtlı. İlk sahibinden 34.100tlye kasım ayı aldım. Hocam 5bin hasar kayıdı çok büyük meblağ değil ama 3 parça değişen satışı yavaşlatır. 30 bin lira yazar pazarlık payı bırakırdım. Artık pazarlıkta bir şeyler düşersiniz.
Biraz fazla vermişsiniz gibi geldi, lokal boya için 5 bin hasar kaydı çok değil mi?
Araç 10 yıldır bende olup içinde hiç sigara içilmemiştir. Bildiğiniz gibi sınıfının en full modelidir. Araçla ufak bir kaza yaptım ve kaskoyla orjinal parçalar ile değiştirildi ALJ Toyota da. 5 bin lira ya mal olmuştu. Kamyonete arkadan çarpmıştım. Kamyonet kasası yüksek olduğu için kaputu eğdi farları kırdı. motora hiç zarar gelmedi. Kaput, ön tampon ve sağ çamurluk değişeni var aracımda. Sizce fiyat ne demeliyim, teşekkürler.
Baroş bey 30 binde az olmaz mı hasar kaydı var ama motora dokunmadı yani kaza bide orjinal parçalar takıldı ALJ TOYOTA daMesaj Birleştirildi: Şubat 10, 2016, 10:39:06Aklımda 32.750 var
Aytaç abi tekrar okursan benim araba orjinal lokal boya örneği verdim, Cemal beyin arabada 5bin hasar kaydı var
Araç 10 yıldır bende olup içinde hiç sigara içilmemiştir. Bildiğiniz gibi sınıfının en full modelidir. Araçla ufak bir kaza yaptım ve kaskoyla orjinal parçalar ile değiştirildi ALJ Toyota da. 5 bin lira ya mal olmuştu. Kamyonete arkadan çarpmıştım. Kamyonet kasası yüksek olduğu için kaputu eğdi farları kırdı. motora hiç zarar gelmedi. Kaput, ön tampon ve sağ çamurluk değişeni var aracımda. Sizce fiyat ne demeliyim, teşekkürler.İletiyi düzenle
Benim bagaj beklentim yok,mercedesten sonra zaten beni konfor olarak da tatmin etmeyecek hic bi arac..dedigim gibi sorunsuzluk disinda bi beklentim yok.. İsin garibi ben mmt den de cok memnundum,iki yil kullandim beni hic uzmedi:)
Haklısın abi, valla b ye dönecek olsam yaris alırdım şahsen yine. Ama o fiyatlara modeli daha düşük c segment de bakabilirsin. Tamam mercedes sonrası hiç bir araç rahat ettirmez de b ile c arasındaki farkı da bilirsin.
Yarislerin de iç konsol çok kötü geliyor bana..Son kasa güzel sadece ama onu da bu fiyatlara bulamıyorum.. neyse adama mesaj attım takas için kabul ederse bir görüp bakmam lazım aracı.. daha önce hiç tecrübe etmedim jazz ı..