Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 602665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 529 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #3520 : Ocak 31, 2016, 21:24:49 »
Ozcan bey tesekkur ederim bilgi icin a4 2.0 177 ps diesel ama suda var a6 verilecek parayi a4 fullni alabiliriz ama anlasilan yakiti cok diyorsunuz yanilmiyorsam
Yakıtı çok değil gayet az demek istedim. 177 hp olanın sehirici tüketim degeri avatar'ımda yazıyor.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4500
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3521 : Ocak 31, 2016, 22:06:25 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dizel almayi düşünüyorum maddi olarak çok şükür fazla sikintim yok ben istiyorum ki başim agrimasin 1.4 dediler corolla için ben sifir alıyorum ki rahat edim bu konularda hiç bir bilgim yok sizden ondan yardim istiyorum ilk arabam connect bunun dışında hiç arabadan da anlamiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3522 : Ocak 31, 2016, 22:43:32 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dizel almayi düşünüyorum maddi olarak çok şükür fazla sikintim yok ben istiyorum ki başim agrimasin 1.4 dediler corolla için ben sifir alıyorum ki rahat edim bu konularda hiç bir bilgim yok sizden ondan yardim istiyorum ilk arabam connect bunun dışında hiç arabadan da anlamiyorum
Maddi olarak sıkıntınız yoksa 1.6 dizel Opel İnsignia alabilirsiniz. Hatta 24 saat test sürüşü muhabbeti devam ediyorsa aracı alıp 24 saat test de edebilirsiniz. Konfor donanım ve kişiselleştirilebilirlik olarak tavsiye ederim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3523 : Ocak 31, 2016, 23:29:24 »
ben 1.6 lt dizel avensis tavsiye ederim. kampanyası vardı. zaten corolla ile yakın fiyatlar, donanım üst seviyeye çıkınca corolla gereksiz pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 529 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3524 : Şubat 01, 2016, 02:29:16 »
almanya'da şehir içine girebilecek etiketi alabiliyor mu, önce ona bakın. modeli mümkün olduğunca yüksek olsun. partikül filtresi yoksa işi zor olur. en az euro 5 olmalı.
Almanya'da ki abimde (kuzenim) A6 3.0 TDI S LİNE var. Özel Almanya'ya has değişik bir renk'e sahip (Türkiye'de hiç görmedim). Yakın yerlerde Golf, başka şehirlere uzak yerlere de A6 ile gidiyor. Sanırım 17-18 seneden bu yana büyük araba olarak hep A6 kullanıyor. Eniştem'de (kuzenimin babası) 2004 yılında 1,9 TDI mor'umsu bir sıfır A4 aldı hala onu kullanıyor. İlk defa bir arabaya bu kadar çok bindiğini gördüm. Almanya'ya gittiği 70'li yıllardan bu yana bir adet Renault, bir çok Opel Rekord'lar Omega'lar (station-sedan) kullandı, bir defa da BMW 3.20 kullandı (ilk kazasını da bununla yaptı takla attı) ama bu A4'e 12 yıldır biniyor. Audi maalesef bağımlılık yapıyor insanda :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3525 : Şubat 01, 2016, 09:27:12 »
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir husus var bilgisi olan bilgilendirirse memnun olurum. Bu aralar klasik mercedes bakıyorum şimdilik alma durumu yok ancak ileride neden olmasın diye düşünüyorum. İstediğim araç 74-75 model mercedes. Evin 2. arabası gibi bişey olsun, hafta sonları keyif için bineyim istiyorum. Ancak bu araçlarda en çok neye dikkat edilmesi gerekiyor. Masraf bakımından en çok nereden sıkıntı çekerim. Alabileceğim araç 10-15 binliralık olur en fazla ondan fazlasını veremem. Örnek olarak şunları yolluyorum bir göz atın isterseniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-acelemiz-yok-250840967/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-fiyat-dustu-acilll-w115-kasa-230.6-otomatik-sorunsuz-251807820/detay
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3526 : Şubat 01, 2016, 10:10:51 »
@Selman Yalçın (18649) Mercedes'i tanımak lazım, özellikle klasik olanları forumları varsa oralara göz atabilirsin, her halükarda riskli olur umulmadık maliyetler çıkabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2024 Chery Omoda 5 Luxury
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '17
  • 46 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3527 : Şubat 01, 2016, 10:16:39 »
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir husus var bilgisi olan bilgilendirirse memnun olurum. Bu aralar klasik mercedes bakıyorum şimdilik alma durumu yok ancak ileride neden olmasın diye düşünüyorum. İstediğim araç 74-75 model mercedes. Evin 2. arabası gibi bişey olsun, hafta sonları keyif için bineyim istiyorum. Ancak bu araçlarda en çok neye dikkat edilmesi gerekiyor. Masraf bakımından en çok nereden sıkıntı çekerim. Alabileceğim araç 10-15 binliralık olur en fazla ondan fazlasını veremem. Örnek olarak şunları yolluyorum bir göz atın isterseniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-acelemiz-yok-250840967/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-fiyat-dustu-acilll-w115-kasa-230.6-otomatik-sorunsuz-251807820/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-turkiye-deki-tek-amerikan-vintage-klasik-toyota-son-indirim-236521951/detay
klasik araba demişken japon klasiği de başka oluyor gerçekten
1- [97 Volvo 850 168 HP] 2- [98 Volvo S70 168 HP] 3- [01 Nissan Maxima 3.0 V6 222 HP]
4- [00 Toyota Corolla 1.3 90 PS] 5- [01 Toyota Avensis 2.0 D4 150 PS] 6- [11 Toyota Avensis 2.0 Premium MDS / Lovato OBD]
7- [17 Hyundai i30 1.6D DCT 136 HP] 8- [24 Chery Omoda 5 1.6 T-GDI 183 HP]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3528 : Şubat 01, 2016, 10:53:38 »

İlk ilanda araç sahibi her geçen gün masraf yapıyorum fiyat artabilir diye. Malum ülkemizde sigorta fiyatlarıda her geçen gün artıyor. O nedenle ucuz arabanın astarı yüzünü geçiyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3529 : Şubat 01, 2016, 11:21:31 »
@Selman Yalçın (18649)  hocam Mercedes servisinde 7 yıl çalışmış arkadaşım var,onagöre arıza yapmıyor. Fakat forumlar öyle demiyor istisnalar hariç.76 model 230 kullandım konforlu araçlar. Bende 190 serisini beğeniyorum. İyice araştırmakta fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '09
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3530 : Şubat 01, 2016, 12:39:25 »
Almanya'da ki abimde (kuzenim) A6 3.0 TDI S LİNE var. Özel Almanya'ya has değişik bir renk'e sahip (Türkiye'de hiç görmedim). Yakın yerlerde Golf, başka şehirlere uzak yerlere de A6 ile gidiyor. Sanırım 17-18 seneden bu yana büyük araba olarak hep A6 kullanıyor. Eniştem'de (kuzenimin babası) 2004 yılında 1,9 TDI mor'umsu bir sıfır A4 aldı hala onu kullanıyor. İlk defa bir arabaya bu kadar çok bindiğini gördüm. Almanya'ya gittiği 70'li yıllardan bu yana bir adet Renault, bir çok Opel Rekord'lar Omega'lar (station-sedan) kullandı, bir defa da BMW 3.20 kullandı (ilk kazasını da bununla yaptı takla attı) ama bu A4'e 12 yıldır biniyor. Audi maalesef bağımlılık yapıyor insanda :islik: :islik:
Euro 5 olmazsa olmaz zaten ki sehir icine girmese ne ise yarayacak araba
EL Sendedir DiL Sende, Diken Sende Gül Sende, Her An İmtihandasin, Ağlasan da Gülsende. . . !

Hz Mevlana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 529 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3531 : Şubat 01, 2016, 13:12:17 »
Euro 5 olmazsa olmaz zaten ki sehir icine girmese ne ise yarayacak araba
Şehir içi detaylarını sen bileceksin. Kriter nedir bunları bilemem tabii ki. Mevzuata uygun hangi Audi işinizi görüyorsa onu alacaksınız. Sorunuz A4-A6 olduğu için bu yönde yorum yaptım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '09
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3532 : Şubat 01, 2016, 13:37:28 »
Şehir içi detaylarını sen bileceksin. Kriter nedir bunları bilemem tabii ki. Mevzuata uygun hangi Audi işinizi görüyorsa onu alacaksınız. Sorunuz A4-A6 olduğu için bu yönde yorum yaptım
Tesekkur ederim ozcan bilgi icin.
EL Sendedir DiL Sende, Diken Sende Gül Sende, Her An İmtihandasin, Ağlasan da Gülsende. . . !

Hz Mevlana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3533 : Şubat 01, 2016, 13:46:32 »
@Selman Yalçın (18649) Mercedes'i tanımak lazım, özellikle klasik olanları forumları varsa oralara göz atabilirsin, her halükarda riskli olur umulmadık maliyetler çıkabilir.
Haklısın abi bu işe tam niyetlendiğimde güzel bir araştırma yapacağım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-turkiye-deki-tek-amerikan-vintage-klasik-toyota-son-indirim-236521951/detay
klasik araba demişken japon klasiği de başka oluyor gerçekten

Bu da çok şık duruyor maşallah  :alkis:

İlk ilanda araç sahibi her geçen gün masraf yapıyorum fiyat artabilir diye. Malum ülkemizde sigorta fiyatlarıda her geçen gün artıyor. O nedenle ucuz arabanın astarı yüzünü geçiyor.
Sonuçta 40 yılı devirmiş araçlar illaki masraf çıkaracaktır ama şöyle eli yüzü güzel toplanmış bir aracın çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi iş sigortaya gelince o nokta belimi büker sanırım.

@Selman Yalçın (18649)  hocam Mercedes servisinde 7 yıl çalışmış arkadaşım var,onagöre arıza yapmıyor. Fakat forumlar öyle demiyor istisnalar hariç.76 model 230 kullandım konforlu araçlar. Bende 190 serisini beğeniyorum. İyice araştırmakta fayda var.

Aracın konforundan hiç şüphem yok duruşuyla kendisine hayranlık uyandırabilir bu araçlar. Birde elinizde temiz tuttuğunuz sürece sürekli değer kazanıyor klasik olmasından dolayı. Hem keyif hemde ileriye dönük yatırım amaçlı olabilir bu araçlar. Ama astarı yüzünü geçerse bir işe yaramaz :) O yüzden  dediğiniz gibi iyi araştırmak lazım.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 529 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3534 : Şubat 01, 2016, 13:55:43 »
Selman benim Mercedes hayalim 300 SEL. Alıp iç dış komple keyfim doğrultusunda ama orjinaline sadık kalacak şekilde restore etmek istiyorum. Senin de belirttiğin gibi iyi bir gelire ihtiyaç var :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3535 : Şubat 01, 2016, 14:52:22 »
Selman benim Mercedes hayalim 300 SEL. Alıp iç dış komple keyfim doğrultusunda ama orjinaline sadık kalacak şekilde restore etmek istiyorum. Senin de belirttiğin gibi iyi bir gelire ihtiyaç var :islik: :islik:

Aynen abi iş tamamen maddiyata bakıyor. Bazen otomobil programlarına denk geliyorum bu klasik araçların restore edilmeden önceki ve sonraki resimlerini paylaşıyorlar büyük keyf alıyorum izlerken. Birde kendi yaptığını düşünsene  :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3536 : Şubat 03, 2016, 16:02:42 »
Mehmet her zaman bunu der bunu bilirim. Bir döneme kadar hemen hemen her marka araç kullandım. Audi'den aldığım zevki ve verdiği zevki hiç bir arabada bulamadım. İnsana kalite ve güvenin yanında bir de mutluluk hormonu salgılatıyor.
Kendi sınıfında ki diğer arabalar da kaliteli ve güzel araba ama aynı zevki vermiyor.
Nitekim @Mahmut M.Dalı (9008) arkadaşımızda araç alımında yaptığı testlerde ne kadar haklı olduğumu görüp A3 almıştı

Abi inan aracı ilk aldığım günkü gibi zevk alarak kullanıyorum ve her direksiyona oturduğumda aklıma geliyorsun .

Allah size çok daha iyilerini nasip etsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 529 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3537 : Şubat 03, 2016, 16:20:32 »
Amin Mahmut Allah Kaza bela vermesin, ağız tadıyla kullanın inşaallah.
Eski günlere tekrar dönebilirsek eğer ilk iş hemen bir Audi almak olacak. Partner'a da şükürler olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3538 : Şubat 03, 2016, 22:04:52 »
Amin Mahmut Allah Kaza bela vermesin, ağız tadıyla kullanın inşaallah.
Eski günlere tekrar dönebilirsek eğer ilk iş hemen bir Audi almak olacak. Partner'a da şükürler olsun

Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Abi her şey gönlünce olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 33500
  • 23 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3539 : Şubat 06, 2016, 20:52:07 »
selamlar; 2000 model otomatik corolla mı satıp Otomatik benzinli bi JAPON almak istiyorum ama kararsızım bütçem en fazla 40-41 bin gibi üzerine birde LPG masrafım olacak;onu da taksitle hallederim diyorum...

şimdi bu araçlardan COROLLA Tam otoamtik mi- MAZDA 3 tam otomatik mi-LANCER tam otomatik mi yoksa civic tam otomatik mi FİYAt-performasn aracı olur???

açıkçası corollamın ve toyotanın sorunsuzluğuna çok güveniyorum..bu 3. toyotam çok şükür hiç biri ile yolda kalmadım bi önceki toyotam da lpg kaynaklı sıkıntı yaşadım haricinde-elektronik-mekanik - şanzıman vb..hiç sıkıntı yaşamadım...

ister istemez mantığım toyotayla devam et diyor..ama corolla comfort extra-elegant tam otomatikler biraz tuzlu bütçeyi aşıyor..ve piyasada çok da fazla yok...
eski corollacı yeni Hondacı